Minä kaipaan sinua

Lollo


Januari har nu börjat lida mot sitt slut och jag har varit dålig på att uppdatera, ber om ursäkt för det. Första månaden på det nya året är snart avklarad och jag kan inte påstå att det har varit en speciellt händelsrik månad. Kylan ligger fortfarande kvar i luften, isen breder ut sig över vägarna och lite snö finns ännu kvar. Ser fram emot att värmen ska komma inom en framtid :)
    Onsdag idag vilket innebar en lång skoldag, fram till halv fyra. Var sjuk igår så mådde inte på topp imorse men tog mig i kragen och pallrade mig iväg till skolan för att inte komma efter i arbetet. Började dagen med "Människan socialt och kurturellt" följt av svenska och klassråd. Efter 40 min lunch hade vi ett pass matte och avslutade dagen med en 2 timmars medicin lektion. Och den var jobbig vill jag lova, satt där med dunkande huvudvärk och försökte hänga med i allt från olika sjukdoms symtom till latin. Gäller att hänga med från början nu om jag ska kunna memorera en 100 poängskurs på en termin. Nu ikväll ska jag plugga matte då jag har prov imorgon, inte speciellt kul men måste man så måste man.
    Idag fyller även mina bästa vän Lovisa år så vill passa på att gratulera henne så mycket :) Blir en tripp upp till Sthlm på fredag för att fira henne lite, ser jag fram emot :) Take care!

Kram Louise 

Nytt år, nya möjligheter

nyår

Nu är det andra dagen på det nya året, känns faktiskt väldigt bra med en ny start. 2008 har jag nu lämnat bakom mig. Kom även tillbaka till Kungsör idag, efter 4 dagar ute hos Cissi i Dalståltorp. Nyåret spenderades i Köping tillsammans med hur trevligt folk som helst :) Är väldigt nöjd med kvällen som var, riktigt lyckat och tack för inbjudan :) Ikväll ska jag umgås med Cissi & Lou, ska bli hur trevligt som helst :D

Kram Louise

RSS 2.0