22/9

Lollo

Ni får säga att jag är sämst på att uppdatera för jag är medveten om det. Har haft mycket att göra på skolfronten och har även mycket kvar att göra så tiden blir knapp ibland. Hade Psykologi prov idag bl.a. gick så bra som det bara kunde gå så är supernöjd! Håller även på en hel del med min uppsats om mitt framtida yrkesval där jag har valt att presentera polisyrket då det är det jag är intresserad av. Och då jag siktar mot Mvg så förstår ni säkert att det är en hel del att skriva, och inte så lite heller, men jag börjar närma mig slutet så känns bra :) Ska även vara klar med näst sista kapitlet i matten v.42 och där börjar jag hamna under stress snart, ligger inte i fas för fem öre! Då matte inte är ett ämne som intresserar mig överhuvudtaget så blir det automatiskt att jag inte prioriterar det först även om jag borde. För övrig så finns det inget mer att säga gällande skolfronten. Annars så rullar mitt liv på som vanligt med vänner, familj och pojkvän, allting är superbra! Däremot så saknar jag träningen en hel del, då mitt handbollslag la ner i våras så har jag fått träna på egen hand, och det är ju inte alls detsamma som att träna i ett lag. Visst att jag kan börja i ett nytt lag, men jag känner inte att jag har energin och orken att hitta min plats i ett nytt lag med nya människor och nya tränare, då låter jag det hellre vara, tyvärr :/ Får helt enkelt nöja mig med mina 10 år inom den sporten! I och med att jag har astma så ligger det väl även lite i det att jag inte orkar söka mig till ett nytt lag, det tar lång tid innan man blir accepterad för den man är och att man inte kan prestera lika mycket som en person med en normal fysik. Och det tycker jag är jobbigt. Har inte själv accepterat att jag har astma än, jag vill vara lika bra som alla andra, jag vill kunna prestera allt, och framför allt, jag vill kunna bli polis! Jag kan nöja mig med att jag inte kan göra lumpen p.g.a. astman men den ska inte få förstöra min dröm, aldrig!
 
Kram Louise
 

Party (y) 11/9

party

Igår var det party, för mig som käkar penicillin så blev det halvnyktert men jag hade superkul ändå :) Tack alla för en riktigt nice kväll! Idag ska jag hem till älsk, saknar han rätt dåligt :o <3 på det.

Kram Louise


8/9

<3


Nu var det ett tag sen jag uppdaterade mig här, igen. Blir sådär när det är ont om tillfällen för att slå sig ner och skriva av sig lite. Gällande skolfronten så har den dragit igång på riktigt igen, vilket både har sina för och nackdelar. Nackdelarna är väl att jag har så himla långa dagar, men det är bara att bita ihop och försöka ta sig igenom dom, jag har ju lyckats med det hittills :) Helgen som var spenderades med Fredrik bl.a. underbart att få ha han här igen nu när vi inte hade setts på 2 veckor <3 Måndag, Tisdag (idag) ska alla OP2:or befinna sig på Mälarvik för att komma närmare varandra inför de valbara kurserna, men jag som har dragit på mig en urinvägsinfektion har inte kunnat vara med. Imorgon är det dock en vanlig skoldag och jag skulle verkligen behöva gå för att inte hamna efter, men är det en höjdare att sitta och ha ont i skolan? Jag låter morgondagen få utvisa vart jag hamnar, hemma eller i skolan.

Kram Louise

RSS 2.0