Quiero salir asap

Idag har jag varit hemma från Spanien i en vecka, helt sjukt... Det har varit alldeles för mycket berg och dalbana i mitt liv de senaste två veckorna för att jag skulle haft tid för att slå mig ner och lägga energi på en uppdatering, tyvärr. Det enda jag kan dela med mig av just nu är att den här resan har varit otroligt betydelsefull för både mig och Cissi, och det har sina bakomliggande orsaker. Will be back soon.

Kram Louise

España

saknart!


- Då pyser jag och Cissi iväg till Spanien nu då, sakna oss inte för mycket ;)

Kram Louise

SEMESTER

:)


Äntligen, semester, 1 vecka, vilken känsla! Jobbade sista passet på en vecka igår, gick riktigt bra, tråkigt med ett dödsfall dock men som sagt, arbetar man i vården så ingår det också. Imorgon smäller det, 07.15 skjutsar älsk mig och Cissi till flygplatsen, kan knappt fatta att det är nu vi åker... Kvällen blir att spendera med mina nära och kära!

Kram Louise


I´M SORRY

on fire


Jag vet, jag höll inte vad jag hade lovat om att blogga i söndags, i´m sorry! Det där med att jag kände mig konstig i fredags stämde ganska bra med tanke på att jag däckade i feber i lördags kväll i GBG, too bad :/ Vaknade upp söndag morgon, helt borta i huvudet, ont i halsen och skakandes som ett asplöv, ingen höjdare med tanke på att vi skulle sätta kurs mot Ullared innan hemgång. Tvingade älsk att köra då jag hade kört hela vägen ner, bortsett från ynka 5 mil. Vi tog oss till Ullared och vi tog oss även igenom varuhuset i lugn och ro, gick helt okej med en ipren i kroppen. Väl hemma däckade jag i sängen direkt med flera ton av filtar över mig. Fick läkartid måndag morgon, hade hög sänka (som vanligt), negativt halsprov men ändå svullen och full av vita bölder på halsmandlarna? Fick konstaterat för mig att jag troligen hade en s.k. halsböld på väg, aldrig hört talas om det tidigare? Men tydligen så är det en böld som växer sig stor och fylld med var bakom halsmandeln, och en sådan måste man punktera med en nål på sjukhus. Fick det starkaste och bredaste penicillinet Dalacin då de penicillin jag har prövat tidigare inte haft särskilt god påverkan på mig.
   Idag Fredag mår jag mycket bättre, och imorgon lördag kommer jag vara tillbaka på jobbet igen, känns bra! Och på tisdag, då smäller det, spanien!

Kram Louise 


RSS 2.0