Christian the lion



- Titta från början till slut, du kommer inte att ångra dig!










Kram Louise


Lördag


Usch vad dålig jag är på att uppdatera, fy skäms! I onsdags gick jag min sista dag i skolan för den här veckan, underbart skönt! Så torsdag morgon fick jag min första sovmorgon på 10 dagar, behöver jag säga så mycket mer? Grymt skönt var det! Spenderade torsdagen på stan i Eskilstuna med mor och syster och avslutade med en dunder middag på Akropolis, tack mor! Igår fyllde min kära mor 47 så var upp till henne en sväng, senare på kvällen kom älsk, vi åt god mat och tittade på the voice. Idag har jag avnjutit en lång och skön sovmorgon, städat, lagat mat och fixat matlåda till imorgon. Blir att kika lite på gladiatorerna innan jag kryper till kojs. Morgondagen står för jobb 7.00 --> 15.00.

Kram Louise

Måndag


Då var det måndag och ny vecka, igen! Usch vad tiden går snabbt :o Hela helgen har spenderats på AVA, jobb, jobb och återigen jobb, kul har det varit men trött har jag varit. Ser verkligen fram emot min första sovmorgon på 10 dagar på torsdag, längtan är stor! Imorgon har jag seminarie så går från 10.15 --> 12.00. Önskar er alla en fortsatt trevlig vecka!

Kram Louise

Grupp Psykologi


Idag har det varit en lång dag i skolan, 8.15 --> 17.00, med en hel drös av föreläsningar. Dagen avslutades med en föreläsning i grupp psykologi, ganska bra föreläsning faktiskt, klippet ovan fick vi se idag. Det är en undersökning i hur stor påverkan grupptrycket har på oss som enskilda individer. I klippet får ni se en person som tror att han deltar i en undersökning, vilket han gör, men de andra deltagarna är skådespelare så han är alltså den ende som deltar i det "riktiga testet", enjoy! Imorgon går jag 12.15 --> 17.00 sen väntar en hel helg med jobb, puhhhh!

Kram Louise


Dag 1


Jahaja då var jag sjuksköterskestudent vid Örebro Universitet, konstigt det känns att skriva det :o Skolan verkar hur som helst skitbra, sen hur programmet och klassen är i sig återstår att se! Imorgon går jag 08.15-16.00, hoppas på en bra dag!

Kram Louise

Fredag

Hade en kanondag i Västerås med mor i onsdags, inga fel! Igår var jag över till Ewe och kopierade lite papper samt kollade film och framåt kvällen kom syster över en sväng, även vi kikade film, Montecarlo, helt okej. Idag har jag spenderat dagen i Etown med Ewe, kikat runt lite i affärer osv. Kom hem vid halvsex tiden, hämtade upp syster som jag precis har avnjutit en god middag med. Nu blir det tv tittande!

Kram Louise

Middag


Bjöd över systrarna mina på middag ikväll, och mätta och belåtna drog de precis hem. Vi hann med och se filmen "Abduction" efter middagen och måste säga att den var riktigt bra, bättre än vad jag trodde, så med det sagt, se den! Nu ska jag tända lite ljus och mysa ner mig framför 90210, kalla mig nörd! Imorgon blir det en dag på stan med mor min, trevligt!

Kram Louise


Söndag


Har precis avnjutit en god middag hos mor med familjen så nu är jag hemma igen. Spelade även bingolotto med syster och älsk, fick lotter av farmor och farfar så varför inte spela? Kan vara trevligt ibland! Frisk är jag också så kan inte bli bättre! Tidigare i veckan var jag i Örebro med Cissi en sväng och i helgen har jag spenderat min tid med älsk. Imorgon är det måndag, ny vecka och en vecka kvar tills jag börjar mitt nya liv. Ska bli spännande att börja på ett stort universitet med lite mer än 16.000 elever, nervositeten börjar komma lite smått, men det kommer bli bra, det känner jag på mig!

Kram Louise


RSS 2.0