Torsdag



Hej mina vänner!


Världens sämsta uppdaterare? Jag tar på mig det! Å andra sidan bloggar jag inte för att många ska läsa, jag bloggar för att jag ska ha något att se tillbaka till, minnen i form av text.
Anledningen till att jag prioriterar bort bloggen så pass mycket beror framförallt på att jag är mycket sjuk, men även att jag har mycket i skolan. Men jag ser framåt, ska snart få genomgå en tonsillektomi, i svenskt tal, jag ska få operera bort halsmandlarna. Jag kommer att gå en tuff tid till mötes men det kommer att vara så värt det, hoppas jag!
Min lediga dag har spenderats med mor i Västerås och kvällen har spenderats framför tv:n med syster, den stora Biggest Loser finalen bl.a, helt rätt vinnare om ni frågar mig!

Kram Louise 

Måndag


Måndag idag och veckan kunde inte ha börjat med finare väder, känner hur vårkänslorna börjar leta sig fram, undebart! Skinnjackan på och höga klackar, precis som det ska va! Har idag haft två seminarium i form av artikeldiskussioner då vi för tillfället sysslar med forskningsmetodik, slutade 12 och slog mig ner i biblioteket med Josefinorna och färdigställde grupparbetet. Kom hem kl.16 och har sedan dess varit runt på massa ärenden samt inhandlat veckans mat. Den resterande kvällen kommer att spenderas framför tv:n med avslutning framför BB!

Kram Louise


Söndag

Imorgon är det 2 veckor sedan jag uppdaterade sist, usch vad tiden rusar fram! Eller usch och usch ska jag väl inte säga, vi kommer närmare och närmare våren och sommaren vilket betyder, värme! Har hänt en hel del sedan min senaste uppdatering, och har inga planer för att sitta och redogöra för alla händelser. Räcker med att säga att jag skadat huvudet ganska rejält och den senaste tiden har inte varit sig lik.
Imorgon blir det en heldag i skolan, hoppas på någolunda fint väder!

Kram Louise

RSS 2.0