Dag 2


- Fick denna av mor och syster efter operationen ♥

Inatt har jag inte kunnat sova en blund, varje gång jag försökte sluta ögonen så kändes det som att jag skulle kvävas i mitt eget slem, hemskt. Så har med andra ord vilat mig fram genom natten med alla larm som ringt om mediciner. Jag måste regelbundet ta de mediciner som är ordinerade vid dess tidpunkter för att lindra smärtan. Två alvedon, vardera på 500 mg ska jag ta var 6:e timme, en ipren på 400 mg ska jag ta var 8:e timme och den starkaste oxycontinen ska jag ta var 12:e timme. När jag skulle svälja oxycontinen kl.01 inatt kom smärtan, det kändes som att någon skar med en kniv i halsen på mig. Men så fort den börjat verka och jag följt upp med de andra medicinerna längs med dagen så har smärtan varit hanterbar. Jag sväljer tabletterna med Vitamin Well vattnet som finns i flera olika smaker, har inte kunnat äta något än, det gör för ont för det. Många gånger har tabletterna fastnat i halsen, väldigt obehagligt men om man försöker att dricka hela tiden så slinker de till slut ner, jag lovar. Ibland kan dom komma tillbaka upp igen men då är det bara att ge sig på ett nytt försök. 
09.00 ringde sköterskan mig imorse och kollade hur jag mådde, hon var så trevlig så, hon uppmuntrade mig till att ta kontakt direkt om det skulle börja blöda kraftigt i såren, vilket är lätt hänt när sårskorporna så småningom kommer att lossna när såren drar ihop sig.  
Jag har mestadels legat i sängen hela dagen, så fort jag reser på mig snurrar det och jag blir illamående, känner för att hålla mig på den säkra sidan, vilket är i sängen. Angående det här med att prata, det är klart att jag kan prata, men det tar tid och det gör fruktansvärt ont, därför avstår jag gärna från det om det absolut inte är så att jag måste. Angående svullnaden i halsen så har den inte lagt sig än, men när den gör det vet jag att jag kan räkna med värre smärta än vad jag haft hittills.
Tänkte avrunda kvällen med Criminal Minds, visar sig hur många avsnitt jag orkar med, och jag hoppas och håller tummarna för att jag får sova ikväll/inatt.

Kram Louise

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0