Äntligen helg!

Efter att ha jobbat hela veckan kan jag äntligen pusta ut lite de kommande två dagarna, underbart! Idag jobbade jag 13.30 --> 21.30 så har varit lite halvsegt sådär men det har ändå gått bra tycker jag, bortsett från att jag har mått lite konstigt, vet inte vad det kan vara :s Ber till gudarna att jag håller mig frisk fram till Spanien! Imorgon sätter jag, syster och grabbarna grus kurs mot huset i GBG för nya äventyr, ser fram emot att få komma iväg lite. Sen återstår det att se hur det går för mig att köra hela resan, lovar att uppdatera på söndag igen ;)

Kram Louise

Måndag

Måndag idag och ny vecka, ny vecka med jobb hela veckan, kvällspass idag 13.30 --> 21.30. Hade riktigt trevligt på kryssningen, skönt att få komma iväg och roa sig lite :) Hoppas att ni alla får en bra start på en ny vecka!

Kram Louise

Kryssning


                   - Grattis till min syster som fyllde 17 år igår, det kommer firas stort ikväll!

Ikväll slår vi klackarna i taket på Östersjön ;)

Kram Louise

Happy Hour


I förrgår, närmare bestämt i tisdags, vilket för övrigt var min lediga dag så kom mamma med telefonen till mig och sa att min chef var i telefon. Antog direkt att hon skulle fråga om jag kunde rycka in och jobba, men icke sa nicke. Hon berättade att en undersköterska som jobbar både på AVA och en annan avdelning nu har beslutat sig för att endast fortsätta på den andra avdelningen. Därav sa hon att att hon nu är intresserad av att ha mig kvar på AVA över hösten till nästa schemaperiod, fattar ni? Lycklig tjej :D Så jag blir alltså kvar på AVA, de ni ;) 
Imorgon jobbar jag 7 --> 14.00 (flex) då min syster fyller år och det blir fira av!

Kram Louise 

Måndag



Hej mina vänner!

Efter att nu ha jobbat hela helgen samt idag så kan jag slappna av lite och njuta av kvällen, har nämligen en ledig dag imorgon att se fram emot. Ska bli så underbart, framför allt att få sova ut ;) Kvällen ikväll kommer att spenderas med älsk, mys

Kram Louise

Spanien

:)


:)


:)


:)


Vet ni vad? Den 6 september åker jag och Cissi till Spanien, längtar rätt skapligt! Vi kommer bo hos Timo i Malága sen över helgen kommer vi åka ner till Funkan, festa järnet, shoppa järnet och steka järnet. Hotell bokat och hela kittet, steeek!

Kram Louise

Lördag

Igår hade jag min lediga dag, riktigt välbehövt! Spenderade dagen med Cissi fram till ca kl.18 sisådär då jag skjutsade in Mona & Urban till Arboga samtidigt som jag droppade av Cissi. Resten av kvällen spenderade jag hemma själv med voffsan, körde några vändor och hämtade till sist hem Mona & Urban vid kl.00. På vägen hem hände en liten halvrolig sak. Vi närmar oss Malmgatan när det sitter något mitt på vägen i andra körfältet. Jag till Urban: Vad fan är det där? Urban: Det är bara en katt! Jag: Nej det är ju för fan en kanin! Jag stannar bilen mitt i vägen, fångar kaninen och letar upp ägarna tillsammans med morsan med några husringningar och Helmer kom till slut hem välbehållen, lyckligt slut med andra ord!
   Idag jobbar jag 14.00 --> 21.30. Hoppas att ni får en fin lördag!

Kram Louise  

Torsdag


Imorgon har det gått en vecka sen jag uppdaterade sist, visst är jag duktig? Tack :D Har jobbat som en tok nu de senaste dagarna, kvällar dessutom, därav den extremt dåliga uppdateringen. Imorgon däremot är jag ledig, så underbart jävla skönt, ursäkta språket men ska bli så nice! Sen jobbar jag hela helgen, ledig på Tisdag nästa gång, men det får funka antar jag (y) Kvällen ikväll spenderas med Cissi nere hos far som inte är hemma, myskväll med massa tjockt och filmen "Soul Surfer" på menyn, kan bli bra!

Kram Louise

Fredag


- Godaste glassen i sommar, lätt!

Fredag idag och jag är ledig, underbart! Mindre roligt är att imorgon börjar mitt non stop 6 dagars pass, men det ska jag inte tänka på nu! Har haft tre jättebra dagar på jobbet med ett bra team och bra patienter så hoppas att de kommande 6 dagarna blir lika bra :) Ikväll ska jag, älsk, mor och Urban ut och äta på Ågården i Arboga, ska bli trevligt. Ska passa på att njuta fullt ut idag, för sen dröjer det 6 dagar innan jag kan njuta fullt ut igen ;)

Kram Louise

Måndag


Måndag idag vilket betyder att imorgon tar min ledighet slut och det är dags att börja jobba igen. 15.00 --> 21.30 är mitt pass imorgon, hoppas på en bra start efter tre lediga dagar :) Igår åt jag en underbart god middag på Akropolis tillsammans med älsk, far, syster samt faster och hennes man. Mycket trevligt! Idag har jag och älsk bara legat i sängen framför "Anna Pihl" och inte gjort ett skit, trots att det har varit underbart fint väder ute idag så är jag nöjd med min dag. Hoppas att ni alla får en fortsatt bra vecka!

Kram Louise

RSS 2.0