IT´S TIME


Då var det dags! Nu lämnar jag och Cissi Kungsör bakom oss och 11.00 även Sverige. Kommer att sakna er, ni vet vilka ni är ♥ Ta hand om er så ses vi igen när jag kommer hem!

Kram Louise

1 dag kvar!


1 dag kvar innan jag och Cissi lämnar detta land bakom oss för en tid framöver, ska bli så underbart skönt! Sista kvällen i Kungsör spenderar vi hos far med god mat, sen blir det vidare till mor för den sista packningen samt lite filmmys. Och imorgon, 08.30 går bilen mot flygplatsen, spännande! Kommer troligtvis inte att uppdatera speciellt mycket där nere, anledningen är att vi åker inte ner för att gå på internetcafé, men vem vet, nått inlägg kanske dyker upp om ni har tur. Annars hänvisar jag er till Facebook, där kommer jag uppdatera for sure! Och mina nära och kära, ni vet att jag kommer att sakna er, men samtidigt så vet ni varför jag behöver komma iväg och bara få vara.

Kram Louise

Colombiana 2011



- Såg denna goding igår, rekommenderas starkt!

Kram Louise


Onsdag


Anledningen till att jag inte har uppdaterat är att jag har mått piss rent utsagt. Men igår började jag känna mig bättre så fattade beslutet att jobba idag, min sista dag innan resan. Morgonen började mindre bra, svimmade, yey (y) Tur att Urban hörde min duns i golvet. Fick skjuts in till jobbet istället för att själv ta bilen. Hade en kanonbra sista dag på jobbet, kommer sakna AVA. Fast å andra sidan så kommer jag att komma tillbaka ;)
Imorgon blir det att göra stan i Eskilstuna med Linda och införskaffa de sista grejerna till resan, 4 dagar kvar!

Kram Louise

Det här mina vänner, det är humor på hög nivå!




















Kram Louise


80 år


                                    - Idag säger vi grattis till farmor Hilka som fyller 80 år!

Ikväll blir det finmiddag på Athena med släkten för att fira farmor. Har tagit beslutet att vara med trots att jag är sjuk, vill inte gå miste om hennes 80 års dag. Ser fram emot en god middag!

Kram Louise

Fredag

Jag lever tänkte jag säga, men det är knappt alltså! Besöket hos barnmorskan i tisdags gick väl sisådär. Hon fick ett tryck på 145/80 vilket hon ansåg var för högt för min ålder, och det håller jag med henne om! Däremot så tog hon trycket i höger arm? För er som inte vet det så ska man alltid ta blodtrycket i vänster arm då den armen sitter närmast hjärtat, förutsatt att man inte ligger på sjukhus med dropp i vänster arm, då måste man naturligtvis ta i höger. Fick inga nya p-piller, istället skickade hon mig på en akut läkartid morgonen därpå. Läkaren tog även hon ett blodtryck på mig, i vänster arm som man ska göra! 130/70 visade det vilket är ett normalt tryck. Barnmorskan ringde upp mig nu imorse och sa att jag får ett nytt recept för ett halvår och när det tar slut ska jag på återbesök för en ny blodtryckskontroll. Haha in your face tänkte jag då! Och tar hon i höger arm även då så lovar jag att jag ska öppna käften!
   En annan sak som är mindre bra är att jag har blivit sjuk igen! Fattar inte att det går exakt en månad mellan varje gång. Feber och ont på höger sida i halsen, precis som alla gånger tidigare. Visste precis vad läkaren skulle säga innan jag kom dit idag. - Som vanligt är det ingen halsfluss men du har en kraftig halsinfektion med hög sänka. Den har jag inte hört förut? Fick även denna gång ett nytt brett penicillin och vid nästa smäll ska vi odla så vi får svar på vad det är för bakterie som besöker mig en gång varje månad. Övervägning av operation är också aktuell. 

Kram Louise 

Tisdag


Igår fick jag mitt schema för de sista dagarna på AVA innan jag åker, och det ser kalas bra ut! Idag jobbar jag ett 15.00 --> 21.30 pass, och innan jag ger mig iväg ska jag på besök hos barnmorskan. Fick nämligen bara recept på p-iller för ett halvår senast p.g.a. jag hade lite högt blodtryck, så nu när halvåret är förbi är det dags för ett återbesök. Hoppas på att mitt tryck ligger någorlunda bättre då jag stressar liiite mindre än vad jag gjorde tidigare.

Kram Louise


Filmtipset


2 veckor kvar!

:)


Och så var även denna helg över, usch vad tiden går fort ibland! Har hur som helst haft en kanon helg så finns inget att klaga på mer än att nu dröjer det till nästa sovmorgon -.- Imorgon jobbar jag 07.00 --> 15.30, bara två veckor kvar på AVA nu innan jag sätter kurs mot nästa äventyr i mitt liv. Ska bli skönt att lämna Sverige och vardagen bakom sig ett tag. Men jag försvinner inte från AVA för alltid, tur att jag är omtyckt och kommer komma tillbaka!

Kram Louise


Weekend


Önskade igår att den här dagen skulle bli lugn och skön på jobbet, och visst blev den det, med lagom mycket att göra! Nu har jag välkomnat två lediga dagar med öppna armar och sitter och fredagsmyser förfullt tillsammans med Cissi framför Idol. Ser så mycket fram emot att få sova ut imorgon, finns inget bättre! Önskar er alla en trevlig helg :*

Kram Louise


Water For Elephants


I förrgår såg jag filmen "Water for elephants" tillsammans med älsk, har velat se den länge men har varit lite skeptisk till att den utspelar sig så långt tillbaka i tiden. Men gosh så bra den var, finns bara en sak att säga, har du inte sett den? SE DEN!!
Igår var det en hektisk kväll på jobbet, minst sagt, hoppas på en lugnare kväll ikväll :)

Kram Louise









Jag dör!


Crazy

Har ni saknat mig? Jag visste väl det!

Anledningen till att jag valde att lägga bloggen åt sidan för en tid var att jag behövde tid för att landa, både i mig själv men även i tillvaron här hemma. Den här Spanienresan är den bästa som jag och Cissi har gjort tillsammans, den har varit sjukt galen men samtidigt så underbart bra! Vi har träffat så fina och goa männisor, människor som vi vet kommer finnas kvar i framtiden. En resa som har berört oss djupt in i hjärtat, helt klart! 
Dygna, Fiskspa, VIP med vakterna, Gratisdrinkar, Sex on the beach, Mojito, Duvor, Chopitos, Tres Amigos, Mr Noodle, Myggbett, Tågresorna, Shisha, Flygplatsen, Laserpennan, Nattvandringen genom Málaga, Gormarn, Vakten, Jojo, Chipstutten, Brorsan, Slipsen, Gröngölingen, Cancermaskinen, Chilla dampen, The Twins, Mamman, Kebabnissen, Sköldpaddorna osv osv  

- Jag vill passa på och tacka Cissi för en underbar resa, vi mot världen! Jag älskar dig!
Den 23:e Oktober drar vi oss iväg igen, men denna gång stannar vi, för ytterligare ett minne för livet!

Kram Louise 
  






















 Tjecka mina myggbett, sånahär hade jag över hela kroppen, har bara en sak att säga: aj som fan!


RSS 2.0