Ny vecka, ny energi

on fire


Inledde den nya veckan med att försova mig :( Konstigt nog så ringde aldrig alarmet på mobilen så vaknade av att morsan öppnade sovrumsdörren med  ett ryck och frågade om inte jag skulle till skolan. Snabb som vinden så var jag uppe ur sängen, kastade i mig lite yoghurt och gjorde mig iordning. Hann precis till tåget i tid så där hade jag turen på min sida :) 
    Skoldagen bestod av två lektioner, svenska och engelska med en lång lunch därimellan. Slutade redan kl. 13.20 då Majsan är ledig så medicin lektionen var inställd idag. Ibland passar det att vara uppe i Sälen och glida i backarna medan vi andra får slita i skolan ;) Fast å andra sidan föredrar jag den här delen av Sverige såhär års, ingen höjdare om man skulle frysa fast i backarna där uppe i vårt avlånga land ^^
    Ser ut som att Spanien resan med Sär & Lou kommer att bli bokad här inom ett par dar. Något som jag garanterat ser fram emot :) Förra året med Sär där nere var en riktig höjdare: god mat, fin miljö, trevliga människor och sist men inte minst, en massa party (y)
    Vill passa på att önska er alla en kommande bra vecka nu innan jag ska sova, ta hand om er! Godnatt.

Kram Louise

The girls at my place

party


- Bilden är tagen för två veckor sedan på väg hem ifrån Sofias fest. Spana in mig där med min stukade fot och kryckan, vacker ställning va? ;)

Nu är klockan strax efter 00.50 vilket innebär att det har hunnit bli Lördag. Veckan börjar lida mot sitt slut och så gör även mitt sportlov. Tiden går fort när man har roligt som man brukar säga vilket det ligger en viss sanning i. Har varit ensam hemma i två dagar nu sen mor och urban åkte till Sundvall på jobb. Eller ensam och ensam kanske jag inte ska säga, har varit hundvakt åt Diza vilket har tagit en del på krafterna. Runt 12 idag slaget kom Sär hem till mig och senare fram emot fyra slaget kom även Lou. Blev tacos på menyn för dagen, inte så ovaligt va? ;) Senare blev det även till att bänka sig framför tv:n till "När Lammen Tystnar". Jag som aldrig sett den filmen tidigare måste säga såhär i efterhand att den inte alls var speciellt läskig. Så blev inga händer för ögonen unden kvällen, haha ^^ Morgondagen är inte planerad ännu, hur som helst så blir det middag hos far fram emot kvällen annars så ser det rätt lugnt ut.

Kram Louise

I don´t know you!

borta med vinden


- En riktig vän är någon som man känner nästan lika bra som sig själv. En person man vet att man kan ringa, även om klockan är halvtre på natten och som finns där vad som än händer. Men vad gör man när personen plötsligt förändras och vänskapen inte känns som förut?

Du, ja just du, har du funderat på vem du är? Har du funderat på att du har förändrats? Har du funderat på hur dina vänner uppfattar dig? Nej jag tänkte väl det.
För en tid sedan slog mitt hjärta för en person som betydde något oerhört för mig, en person som lös upp mina dagar som ingen annan. En vän, en syster som alltid fanns där, ställde upp i alla lägen. Idag skulle jag inte kunna se dig i ögonen och säga att jag älskade dig utan att ljuga. Du har förändrats, och jag kommer aldrig mer att finnas för dig förränns du lär känna ditt riktiga jag igen. När du kan se mig i ögonen och säga högt och ärligt vem du är så ska jag fundera på om du är värd min vänskap. Face the reality, du förlorar bara mer och mer vänner genom att vara någon du inte är och själv inbilla dig att du har växt upp. Du är död i mina ögon, och om du väcks till liv igen återstår att se.

/ Louise

Strength

eiffel tower


Tiden står inte stilla en sekund, februari månad är här och kylan ligger ännu kvar i luften. Veckan har varit fullspäckad gällande skolfronten. Mycket arbeten som ska färdigställas för inlämning och nya som ska påbörjas. Jag biter ihop och kämpar på i hopp om ett par lugna dagar här framöver. Idag (torsdag) har vi haft idrottsdag. På mitt och Malins schema för dagen stod det badminton på förmiddagen och gympozz på eftermiddagen. Måste säga att såhär vid dagens slut är jag mycket nöjd med dagen som var. Gympozz passet var mycket undehållande och roligt framför allt. Får se om jag och Malin tar ett beslut om att fixa ett flexkort där här framöver, alltid kul med träning :) I spanskan har vi gått in mer på preterito indefinido och preterito imperfecto, riktigt klurigt det där med att spanska språket har två olika "dåtid". Gäller att bita ihop och försöka förstå, det är tufft. Imorgon har vi prov i arbetsmiljö också, måste erkänna att jag känner mig riktigt förvirrad gällande alla lagar hit och dit men hoppas som vanligt på det bästa :) Kvällen imorgon kommer att avslutas med match mot Nyköping, andra matchen den här veckan så har börjat samla krafter redan nu :)

Kram Louise

RSS 2.0