Rättvik

<3


Efter många sömnlösa nätter sov jag inatt som en stock, så skönt! Blev inget besök hos farmor & farfar imorse då vädret inte ville sig riktigt, tyvärr. Som sagt åker jag till Rättvik idag, vid 15.00 närmare bestämt så ska ta och färdigställa det sista. Kommer inte bli några uppdateringar förrän jag kommer hem igen, d.v.s. på lördag nästa vecka så ni får hålla er i skinnet tills dess!

Kram Louise


Fredag

Här var det snålt med uppdateringar ser jag, ber om ursäkt för det. Fast på sommaren har man rätt att vara lite snål då man inte är hemma allt för ofta. På tal om sommaren, vad hände med vädret? Jag kom hem från Spanien, det var fint i 4 dagar och sen dess har det regnat i stort sett hela tiden. Vad hände? Inte direkt första året det är såhär, men man kan inte göra så mycket mer än att gilla läget, tyvärr.
   Imorgon ska jag upp relativt tidigt då jag ska till farmor & farfar och klippa gräsmattan, kanske inte låter så jättespännande men jag föredrar att vara en hjälpande hand, kan man känna sig nöjd efteråt :) Sen framåt eftermiddagen bär det av mot Rättvik, Classic Car Week hela nästa vecka, gillas skarpt! Nu ska jag krypa ner under täcket och försöka sova, har haft sömnlösa nätter i en vecka nu så hoppas det vänder inatt.

Kram Louise  

Onsdag

(y)


Trevlig kväll igår. Grillade med brudarna och knäppte några kalla och snackade om allt mellan himmel och jord. Sen tittade även Oliver förbi framåt 8 snåret. Blev en lång kväll i min smak som inte slutade förrän 02.30. 
   Ikväll ska vi in till Köping en sväng och äta en bit mat, ska bli trevligt! Hoppas att ni alla får en kommande bra kväll!

Kram Louise

Deliza

<3


Städade precis klart mitt rum, så skönt när det blir rent och fräscht. För övrigt så är jag hemma själv idag med Diza men får sällskap senare av Cissi & Lola :) Ska ta en promenad med voffsan upp till konsum nu och inhandla mat inför kvällen.

Kram Louise

Etown

Kom precis hem från Eskilstuna. Åkte in för att träffa Malin och fick träffa Jim på köpet, underbart! Så skönt att få träffa er båda igen och få prata lite, det behövdes :)

Kram Louise

Back in Kungan

:)


                                         - Farsan den jäveln vann på chokladhjulet, otippat!

Kom hem från GBG vid 7 snåret och kollade precis klart på Miami Medical, var ett måste innan uppdatering. Har haft 3 superbra dagar i GBG. Älskar att komma ifrån Kungsör och bara få lämna allt bakom sig en stund och ha kul, för det har jag haft, riktigt jävla kul! Spenderade lördagen på Liseberg och måste säga att vi hade otroligt tur med vädret, inte en enda regndroppe! Dock så blev vi ganska "våta" efter våra åk I FlumRide och Kållorado, men det var å andra sidan självförvållat. Nu ska jag krypa ner under täcket framför en Wallander och bara koppla av, känner att jag behöver det.

Kram Louise


GBG

:)


                                                    - Nu draaar vi <3 Hemma på söndag igen!

Torsdag


Sitter och väntar på att Frick ska komma så vi kan åka ner till far och käka tsm med Johan & Linda. Senare blir det tagg för morgondagen då vi lämnar the shit hole Kungsör för vackra GBG ♥

Kram Louise

Onsdag

Jag lever, har bara inte orkat uppdatera på några dar. Har haft fullt upp med att spendera min tid med mina fina vänner :) Sen har jag inte mått på topp för den delen heller, därav inga uppdateringar. Idag valde jag att ta en lugn dag, vilket jag ska fortsätta med, tänkte städa av rummet lite men annars blir det rätt lugnt. Kanske en promenad med hunden senare.

Kram Louise

Söndag

:)


Den här dagen har jag ägnat åt att hjälpa Emil med spanskan, hjälpt far med isolering av fasad och övningskört. Första gången jag körde idag på drygt en månad, trots den långa tiden så gick det förvånansvärt bra. Ska se till att signa upp mig för teorin och riskettan nu när skolan drar igång igen om en månad :)

Kram Louise

Sebbe

:)


Såg att de 3 nya avsnitten av "True Blood SO3" hade laddats upp idag så var tvungen att nörda lite, därav denna sena uppdatering. Träffade Lola nu ikväll en stund, pratade om allt mellan himmel och jord och avslutade kvällen med filmen "Sebbe". En grymt bra film ur min synvinkel som ger en god inblick i hur vissa barn har det i Sverige. Fick mig verkligen en rak höger i hjärtat. Filmen tar upp ämnen som fattigdom, utanförskap och våld, teman som döljer sig bakom Sveriges s.k. "trygghetsstämpel". Hur ofta tänker vi på hur bra vi har det? Vilken historia ligger bakom de tystlåtna barnen i skolan? Vad får egentligen människor att gå över gränsen? Detta var tankar som dök upp i mitt huvud under filmens gång. Jag har sett väldigt många bra filmer den senaste månaden som satt mina tankar i en riktig bergochdalbana. Jag har funderat så mycket på livet, ödet, framtiden och allt man kan tänka sig. Några svar på mina tankar har jag inte förväntat mig utan det låter jag framtiden få besvara.  

Kram Louise

Hemma

:)


Jag är medveten om att jag uppdaterar lite väl sent men har inte hunnit slagit ner arslet och andas förrän nu. Har varit fullt schema i två dagar nu. Som ni vet åkte jag på kryssning igår och kom hem idag. Har haft det supertrevligt, har träffat så många nya fina människor, guld värt! Det här var verkligen en kryssning som kommer finnas med mig för resten av livet. Nu väntar min sköna säng på att jag ska komma och lägga mig, känns ganska lockande nu när det inte är en hyttsäng som väntar, sweet dreams!

Kram Louise 

Förlovning

:D


Igår var jag och syster i Västerås under dagen. Hittade inget spec men var kul att få komma iväg lite. Fram emot kvällen åkte vi ut till Johan (systers pokvän) för att fira deras 1:års dag, och att de skulle byta ringar :) Blev en fin kväll med trevligt sällskap :)
   Idag ska jag och familjen på kryssning, så sitter för övrigt att väntar på att klockan ska visa 12.30 så vi kan pallra oss ner till bussen. Var ett bra tag sen jag var på kryssning sist så ser fram emot vad dagen/kvällen har att bjuda på :)

Kram Louise

Spanien 2010

Som jag nämde tidigare så har jag haft en sjukt underbar och minnesvärd resa. Har träffat så mycket nya underbara människor som delat med sig av både skratt och erfarenheter. Jag känner bara mer och mer samhörighet med Spanien för varje gång. Spanien och Sverige är långt ifrån lika, det är något jag under dessa år har lagt stor uppmärksamhet på. Framförallt så handlar det om alla dessa ideal som vi i Sverige besitter. Vi har förväntningar på hur man ska vara, hur man ska se ut, vilken utbildning man ska ha osv, sånt finns inte i Spanien! Går du runt i bikini på gatan, eller iklädd i fotbollströja med målning i ansiktet eller kanske sitter i rullstol så är det inte en jävel som bryr sig, för i spanien är alla lika mycket älskvärda oavsett sina fel och brister. Med andra ord så beundrar jag Spanien och känner mig ibland mer hemma där än vad jag gör här.
   Tänkte dela med mig av mina minnen här nedan i punktform, blir lättare för mig men även för er att hänga med.

Minne 1: När vi inviger första kvällen med en Mojito på Tahiti tillsammans med Gabriel och mr x, så härliga grabbar! Marockanerna som vi träffar senare på kvällen är också minnesvärda, på så sett att de var just marockaner, haha!
Minne 2: När Timo gör sin omkörning på väg till Dunnys store med fuck you fingret upp genom takluckan till bilen som precis backat in i hans BMW. The main event kommer sen när gubbjäveln som backade in i hans bil parkerar på Dunnys Store och det finska temperamentet hos Timo dyker upp, helt klart ett minne för livet!
Minne 3: När vi träffar Sean Banan och Salam på La Cepa Playa även i år, så kul då jag fick Salams msn förra året, haha!
Minne 4: När vi börjar andra utekvällen på Tahiti och träffar Irländarna James, Jack och Shane + de resterande 2 jag inte kan komma ihåg namnet på (a) Det blev en lång natt med dessa grabbar och nästan en sex on the beach för Cissi, haha! Och inte nog med det så träffar jag två holländare, närmare bestämt Joe och Clarance. Mer om dom senare.
Minne 5: När jag prövar på att äta bläckfisk, mussla och snigel, hör ni hur sjukt det låter? Att JAG provar något dylikt, dock under press av Timo. Inte okej!
Minne 6: Våran "safari tripp" i bergen med BMW:n. Vi åkte helt enkelt vilse och försökte hitta en väg hem genom bergen, tänk dig en smal grusväg med stup på båda sidor, en värme som inte går att beskriva, en icke fungerande ac, ingen täckning, inget vatten och inga hus i närheten, helt insane! Men efter nån timme hittade vi ut till en asfaltsväg vilket var ett gott tecken.
Minne 7: PELLE! Timos bästa homie som helt enkelt är ett kapitel för sig. Skön snubbe men samtidigt såå dryg.
Minne 8: Eclipse, som vi för övrigt såg på bio hela 2 gånger. Fetaste bio salongen ever, duken var 3 gånger så hög som min husvägg, det är obeskrivligt!
Minne 9: Marbella. Tänk dig en stad full av båtar värda miljoner, alla kör Ferrari, Lamborghini, BMW osv och längs gatorna ligger butiker som D&G, Armani, Gucci osv, finns bara en sak att säga, välkommen till Marbella!
Minne 10: Spanien matcherna! Fyfan vilket jävla drag det har varit. Jag älskar fotbollsstämningen när hela landet kokar. Barerna är fulla, gatorna är fulla och alla går iklädda spanien tröjor och är målade som jävla as. Något som Sverige aldrig skulle kunna nå upp till!
Minne 11: Strippstångarna! Har aldrig dansat så mycket pole i hela mitt liv, grymt! Och all creds som jag och brudarna fått, man tackar och bugar!
Minne 12: När jag, Cissi och hennes halvsyrra Nike träffar engelsmännen Tom, Joe, Dan, Craig och Mike. Dessa var helt klart de skönaste och trevligaste killarna på hela resan. Har delat med mig så mycket av mig själv och fått så mycket värdefullt tillbaka. All lycka till i livet grabbar! 
Minne 13: Holländarna. Obeskrivligt sköna snubbar som kör sitt eget race och skiter fullständigt i vad folk tycker och tänker, precis så det ska vara!    
Minne 14: Mina och Nikes dagar på stranden, guld värda! Så kul, speciellt med alla spanjorer som härja runt ;)
Minne 15: När jag och Nike festar 11-04 sista natten och åker direkt från klubbarna till flygplatsen, insane! Sen att planet var paj och jag och Cissi fick vänta 4 timmar på ett nytt för att kunna ta oss hem är också ett minne för sig.
   Där har jag delat med mig av de viktigaste minnena i förenklad form, och det är långt ifrån allt och alla detaljer ;) Nedan kommer lite bilder, observera att det står datum på vissa och andra inte.

:)


:)


:)


:)


:)


:)


:)


:)

San Juan-Spansk midsommar

:)


:)


:)


:)


:)


:)

Våra älskade Mojito´s

:)

Gabriel

:)


:)


:)

Marbella

:)


:)


:)


:)


:)


:)


:)


:)

Dan, Tom & Craig med Nike i bakgrunden

:)

Engelsmännen

:)

Tom

:)


:)


:)


:)

Joe & Maya med Timo i bakgrunden

:)


:)


:)


:)

Jag tar en powernap

:)

Jag sover på flygplatsen

Det var några bilder, har varken tid eller ork till att lägga upp alla, hoppas ni är nöjda iaf! Och det blev inga strandbilder då vi inte ville riskera att kamera och mobil skulle bli stulet.

Kram Louise




Back in SWE

Igår 14.30 landade vi i Sverige, 4 timmar försent efter en underbar tid i Spanien. Det här har varit den bästa resan någonsin och kommer förbli ett minne för livet. Imorgon ska jag dela med mig av mina minnen och lite bilder så håll utkik ;)

Kram Louise

RSS 2.0