Fredag


Efter en avslutad arbetsvecka är jag nu ledig i tre dagar, så underbart! Har haft en kanonbra dag på jobbet, får så mycket fina komplimanger och uppskattning tillbaka av mitt arbete. Det är det som gör att man går till jobbet med ett leende på läpparna varje dag. 
Då jag inte kom hem förrän ca 22.30 igår och började kl.07 imorse så var jag helt slut när jag kom hem idag. Har bara tagit det lugnt, slappnat av och njutit av att få vara ledig lite. Ska skjutsa hem pappas polare lite senare annars ser kvällen ut att bli fortsatt lugn. Imorgon beger jag mig mot Sura och hem till älsk!

Kram Louise 

Working Class Hero

(y)


Ja som ni kan se på inläggets rubrik så har jag äntligen fått komma tillbaka till jobbet igen. Började i måndags med ett 07 --> 15.30 pass. Blev förvånad av hur många som faktiskt frågade vart jag hade hållit hus. Fast å andra sidan så är det svårt att undgå om en person som arbetar 100% plötsligt försvinner.
Idag har jag jobbat samma tur som igår, har haft en kanonbra dag trots att det har varit så mycket att göra, och då pratar vi tungt arbete. Det som har värmt extra gott om hjärtat är alla kramar som jag har fått från patienterna idag, tror aldrig att jag har fått så många kramar på en och samma dag, någonsin! Kul att dom verkligen uppskattar min hjälp, finns nämligen många bittra patienter också. Imorgon jobbar jag 15.00 --> 21.30 så tänkte avrunda kvällen snart så jag får en rejäl sovmorgon, det behövs!

Kram Louise 

Lördag



Jag lever!

Jag lever, jag har bara varit sämst på att uppdatera, my bad :/ Ska försöka sammanfatta veckan så gott det går. I Tisdags var jag på återbesök hos läkaren, kände mig mycket bättre men inte helt 100 och provet bekräftade att jag fortfarande hade högt CRP, (CRP är ett protein i blodet som mäts när läkaren misstänker att man har en infektion eller inflammation). Fick en tillsägelse om att äta klart penicillinkuren jag påbörjat och ta det så lugnt som möjligt, med andra ord så blev jag sjukskriven veckan ut. Det togs även ett blodprov för analys då läkaren ville säkerhetsställa att min blodstatus var normal, fick hem brevet från läkaren igår som bekräftade att min blodstatus var helt normal, skönt o höra med andra ord!
   Onsdag och Torsdag var jag bara hemma och tog det allmänt lugnt, städade och donade. Spenderade kvällarna med älsk när han kommit hem från jobbet, åt god mat nere hos far osv osv.
   Igår spenderade jag dagen med Cissi, åt på Akropolis framåt kvällen med henne och Malin, underbart gott! Kvällen bjöd även på fint väder, ett stort + i kanten. Besökte Oliver på jobbet när vi kommit hem och lirade frågesport med han och Jone, riktigt trevligt! Somnade vid 2. 
   Idag kl.10 stod jag, Cissi och pappa uppradade framför Örebro Universitet tillsammans med massa andra studenter, det var dags för den traditionella "Kolla In" dagen för alla som blivit antagna till universitetet. Jag har alltså blivit antagen till Sjuksköterskeprogrammet, visst är jag grym? ;) Dock så har jag fattat beslutet att inte börja nu i höst utan istället börja i vår med start den 16 januari. Universitetet hur som helst verkar vara skitbra, dock så är det väldigt väldigt stort, hela 13.000 elver går där, ja ni hör ju själva? Sen är det det där med att fixa bostad, inte det lättaste men jag brukar säga, allt löser sig, på ett eller annat sett. Nu ska jag spendera den resterande kvällen framför Sensing Murder, hoppas ni orkade läsa allt :*

Kram Louise 

110611 ♥



Kram Louise


Sjuk - Igen

I Onsdags flexade jag hem tidigare från jobbet p.g.a. huvudvärk, tog tempen på jobbet också och den visade på feber, såklart! Sjukanmälde mig, besökte doktorn på torsdag morgon då jag hade både feber och halsont. Halsfluss prov och Körtelfeber prov togs samt även en sänka. Proverna var negativa men sänkan skyhög så fick nått penicillin mot det. Återbesök på tisdag kl.11 för nya prover för att säkerhetsställa att penicillinet hjälpt och inget annat har brutit ut. Så anledningen till att jag inte har uppdaterat är att jag har legat däckat i sängen fram tills idag då jag har kunnat sitta upp en liten stund iaf. Återstår att se när jag kan vara tillbaka på jobbet igen.

Kram Louise


Tisdag

Idag har jag jobbat 07.00 --> 15.00, vet inte riktigt vad jag ska säga om den här dagen, den har bestått av stress stress och återigen stress. Hade huvudvärk när jag kom hem men samtidigt så är jag glad över att jag tog mig igenom dagen och fick allt som skulle göras gjort. Hoppas på ett mindre stressigt pass imorgon, 13.30 --> 21.30. Nu tänkte jag lägga mig och krama om älsk och säga godnatt så jag åtminstone får en någorlunda sovmorgon imorgon ;)

Kram Louise


The Best Day Of My Life - 110611








Göteborg


Halloj!


Igår kom jag åter till Kungsör efter att ha spenderat helgen i GBG tillsammans med älsk. Vi har haft det kanonbra, gått på liseberg och bara njutit av det härliga vädret! Blev upptvingad i "dödssvinget" och tro mig, den åker jag inte igen! På hemvägen åkte vi förbi Ullared innan vi sakta men säkert tog oss uppåt i landet igen.
   Idag har jag jobbat, 07.00 --> 15.00. Kom hem för inte allt för länge sedan, köpte med Spicy hem, mums! Nu har jag planer på att åka förbi farmor & farfar för att visa fotona från min student, ja så får det bli!

Kram Louise


Torsdag


Veckan har rullat på ganska fort tycker jag, imorgon är det redan fredag, underbart! I måndags firade jag och Frick två år, tänka sig vad tiden har gått fort :o Hade en kanonbra dag som avslutades med god mat på Akropolis i Eskilstuna tillsammans med familjen :) Annars då? Jo jag jobbar och sliter, igår jobbade jag kväll och idag jobbade jag dag, har varit på samma team hela veckan så det har inte gått annat än bra. Hoppas på samma team imorgon med ;) På tal om imorgon så åker jag och Frick till Gbg över helgen för lite ensamtid, jobbar dag så vi kommer åka direkt när jag har kommit hem. Så med andra ord, vi hörs på söndag!

Kram Louise

090704 ♥

- Om jag fick välja igen skulle jag fortfarande välja dig! Jag älskar dig ♥


Söndag

Hej mina vänner!

Nyligen hemkommen från jobbet, usch vilken dag det har varit! Har inte hunnit ta en enda fikapaus på hela passet idag, bara stress stress stress -.- Tackar gudarna för att jag är ledig imorgon, precis vad jag behöver! Imorgon är det en speciell dag för mig, mer om det imorgon ;)

Kram Louise

Lördag


Jag lever, jag lever!

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för den dåliga uppdateringen men jag jobbar 100% och tiden räcker inte riktigt till så som jag skulle önska att den gjorde. Jobbar nu hela helgen så blir inte mycket tid över. Igår var jag däremot ledig, avnjöt en lång sovmorgon och spenderade den resterande dagen tillsammans med älsk. Han har nämligen fått jobb hos en utav bilmeckarna i Kungsör, därav kommer han bo hos mig från och till :) Imorgon jobbar jag kväll 14.00 --> 21.30. Nu ska jag agera chaffis och hämta Ewe i Arboga, take care!

Kram Louise

RSS 2.0