Måndag


Måndag idag, ny vecka och start av en ny kurs, spännande! Har inte haft någon energi till att ens logga in på bloggen på senaste, beror nog på att mitt fokus ligger på annat håll just nu. I fredags var jag i skolan och spenderade senare kvällen i Arboga hos Cissi, mycket trevligt! Blev till att tjocka Kina rätt lite och kolla film. Åkte hem i skaplig tid då jag skulle upp på jobb morgonen därpå. Dagen efter spenderade jag 8 timmar på AVA och efter avslutat arbetspass satte jag kurs mot älsk. Åt god mat och spenderade den resterande kvällen i garaget med att mecka på min bil, låter det tråkigt? Faktum är att det var rätt så kul, och nu funkar min baklucka igen, wiho :D Kom hem på söndag eftermiddag, gjorde god mat med syster och åkte senare upp till mor där jag spenderade några timmar. Och ja, det var väl allt om min helg! Och idag har jag som sagt varit i skolan, tränat och pysslat med lite smått och gott. Imorgon går jag från 9.15-12.00 och sen är jag ledig på onsdag :D

Kram Louise



- Fick denna av älsk 14/2, love u ♥


Happy Valentine :*


- Sär se hit, den här videon, fan vad jag garva, man skulle kunna tro att det är du som säger dom här orden, haha!

Vill önska er alla en glad alla hjärtans dag, ta hand om era nära och kära!

Kram Louise


Lördag

:)


Som ni kanske märker så ligger bloggen ganska långt ner på min lista vad gäller prioriteringar just nu. Det som ligger några pinnhål högre upp är familjen, vännerna, skolan och jobbet. Allt i livet handlar om prioriteringar, även fast jag går i skolan, i Örebro, pendlar flera gånger i veckan så har jag faktiskt tid med mina vänner, min familj och dessutom att jobba i Eskilstuna. Komiskt att vissa bara hinner med en grej medan en annan hinner med flera, allt handlar som sagt om prioriteringar och vad du väljer att lägga din tid på!
Förra veckan jobbade jag både lördag och söndag, hade två skitbra dagar på jobbet och dessutom en rolig och händelserik dag med Mia på söndagen, vissa människor är bara för goa!
Den här veckan har jag haft praktik, på Tybble VC, mitt förstahandsval av 30 valda platser, grym jag är! Hade lika tur i Sjukvårdskursen i 3:an på gymnasiet, fick välja först och valet föll sig naturligt på AVA, och kvar på AVA är jag, trivs som fisken i vattnet! Tillbaka till praktiken, där fick jag följa en distriktsköterska med specialkompetens inom Diabetes, min slutsats blev som förväntat, deras arbete skiljer sig med hästlängder från de som arbetar på sjukhuset runt om i landet. Lärorika dagar, helt klart, och kul hade jag!
Idag har jag jobbat, jobbar varje helg i princip, och har haft en kanonbra dag, ont i benen har jag dock efter allt spring. Nu hade jag tänkt varva ner med god mat med älsk framför tvn. Ha en fin kväll!

Kram Louise

Fredag


Idag har jag varit ledig, underbart skönt var det att få sova ut imorse, värdesätter mina få sovmornar till 1000 numera. Sov ganska länge faktiskt, vågar inte säga hur länge för då får ni väl en chock. Tog en dusch och åkte och handlade lite varor för att fylla upp kyl och frys med. Sen har jag lagat mat till mig själv och har även pysslat med att göra en smörgåstårta till imorgon. Imorgon blir det även jobb 7-15, hoppas på en bra dag så jag orkar med hela helgen.

Kram Louise

Torsdag


Då var ännu en skolvecka gjord, det går undan! I tisdags hade vi seminarium med huvudfokus på etik, blev en hel del diskussioner men bra gick det och lärorikt var det. I onsdags träffades jag och Josefinorna lite tidigare och färdigställde vårt grupparbete om hälso- och sjukvårdens organisation, grymt blev det! 13.15 --> 14.00 hade vi dagens enda "lektion" som bara innehöll massa information om det ena och det andra. Idag har det varit en lång och seg dag, och framför allt en SNORKALL dag, har frusit sönder hela dagen, även inne i skolan, mycket underligt då jag inte har gjort det tidigare. Började 08.15 imorse och kom hem till Kungsör igen kl.17, var upp till mor och syster och käkade och nu är jag tillbaka hemma igen. Blir bara mys ikväll då jag är ledig imorgon. Sen blir det två dagspass på jobbet lördag och söndag, puhhh!

Kram Louise

RSS 2.0