Classic Car Week

<3

Nyligen hemkommen från Classic Car Week och Rättvik nudå. Har varit 4 supertrevliga och galna dagar, och inte nog med att dagarna var galna, folket var helt sjukt crazy! Det är precis det här jag älskar med bilträffar, folk bjuder verkligen på sig själva i alla lägen. Har aldrig skrattat såhär mycket på länge som jag har gjort dessa dagar. Och det bästa av allt, bilarna! Challenger, Charger, Camaro, Pontiac, Impala, Buick, Cadillac, behöver jag ens fortsätta? Jag satt i min egna lilla värld där en kväll och tänkte... Om jag bara hade en sån bil så skulle jag dö lycklig. Nej nu ska jag inte överdriva, men kan säga som så att jag såg många fina pärlor som jag mer än gärna skulle vilja ha stå i mitt garage i framtiden ;) 
   
Kram Louise

Fredag

:)

- When I wanna find you I just close my eyes


Nu sitter jag här och kan pusta ut. Kom precis hem och har nu avklarat mina 2 veckor bestående av jobb. Den största utmaning för mig har varit att lyckas ta mig upp på mornarna. Nu i efterhand kan jag konstatera att om jag ger mig fan på något så lyckas jag med det i slutändan, en ganska bra egenskap trots allt ;) Mina 2 veckor i hemtjänsten har faktiskt varit riktigt roliga, alla har varit så otroligt snälla och rara mot mig. Undrar hur mycket positivt jag har fått höra under de här veckorna, så tummen upp för det ;) Något som kanske har varit mindre roligt är den ständiga huvudvärken som jag har haft efter alla avslutade arbetsdagar. Att jag inte är någon guldmedaljör vad det gäller att äta är ingen nyhet, inte minst för mig själv. Så jag har ingen annan än mig själv att skylla, kanske ska ta mn mors råd och skaffa en matklocka precis som skalman har sin sovklocka, det låter väl bra? haha ;)
    Ikväll så ska hem till far där jag för övrigt inte har varit på ca 1 månad. Nu när jag har jobbat så har jag bott hos mor, framför allt för att jag föredrar 5 min till jobbet istället för 30 min, vilket det är från far. Det ligger lite lathet i det hela, det tänker jag inte förneka ;) Sen imorgon kommer Fredrik, hoppas att han inte tycker mitt rum ser allt förjävligt ut nu när vi håller på med att byta fönster, jag kan ju iaf hoppas på det bästa. Nästa vecka bär det av upp till Rättvik och "Classic Car Week" vilket jag med ett leende på läpparna ser fram emot :)

Kram Louise


Vila i frid <3

<3

- Vila i frid, jag älskar dig <3

I Torsdags var jag på min morfars begravning. Att bli gammal och gå bort är något som drabbar alla en dag. Jag har mina personliga minnen av morfar, både glada och mindre glada minnen, minnen värda att komma ihåg. För mig var det en lättnad när jag fick beskedet att du hade somnat in. När jag besökte dig innan min resa till Spanien så var det en kall kåre som spreds längs min ryggrad. Att se dig ligga där, så smal, så blek, det gjorde mig tårögd. Jag hoppas du har det bra vart du än befinner dig nu, du är saknad av oss alla, jag älskar dig <3

Kram Louise 

Tisdag

tisdag

Nu har det gått lite mer än 1 vecka sen jag kom hem från Spanien, börjar känna mig rätt hemmastadd igen. Vädret däremot ska vi inte prata om, regn, regn och återigen regn är vad det har bjudits på sen jag kom hem, ingen höjdare med andra ord.
Har börjat arbeta den här veckan (29) så var inne på min andra arbetsdag idag. Hade 5 veckors praktik på hemtjänsten i höstas och trivdes väldigt bra så det är även där jag befinner mig i nuläget. Dagen för övrigt har varit rätt hektisk, många som ska ha hjälp och mycket som ska göras så det gäller att hänga med i svängarna ;) Fick skicka in en med ambulans vilket resulterade i att jag jobbade över 2 timmar. Kom hem med huvudvärk och en enorm trötthet, längesen jag kände mig såhär slut så det blev nån timme på soffan. Att sedan gå upp vid 5 snåret på mornarna är också något att bita i, iaf så länge det är mig vi talar om som utan problem sover till kl.14 om dagarna. Och Fredrik du ska veta att det inte var med nöje som jag väckte dig så tidigt imorse. 
Vill passa på att säga grattis till min syvfar Urban som fyllde år igår också, hoppas att din dag blev någorlunda lyckad :)

Kram Louise

Back in SWE

party

- Ni ser inte min lila tunga va? Bra!

Har nu kommit hem från en underbar resa tillsammans med mina vänner. Har haft det otroligt roligt trots att resan även har innehållt mindre roliga stunder. Jag var nog den som hade oturen på min sida under den här trippen, klantig kan man även kalla mig. Skar upp handen 2 ggr, tappa ett glas och fick glassplitter i benet, gick in i ett fönster och råkade ut för mindre trevliga personer, idioter med andra ord! Trots att jag och mina brudar råkade ut för en del nötter så är vi bra på att ta hand om varandra och att ha kul, vilket är huvudsaken :) Oslagbart är ett ord som beskriver den här resan perfekt, tack brudar för att ni gav mig ett minne för livet <3
Det stora + kom när jag fick träffa Fredrik igen, underbart <3

Kram Louise

RSS 2.0