Lever livet


                                                        - Fan vad vi dansat sonder till denna!


Tankte bara beratta att vi lever, vi har sa javla kul har nere, helt insane! Vi steker, badar, dricker, och allt man kan tanka sig :) Imorgon blir det ut till baren och kolla spanien matchen, kommer bli fett med drag! Och i helgen blir det klubbarna igen, dance dance dance! Hors nar vi ar hemma igen, ha det bast for det har vi!

Kram Louise


Nu drar vi

<3

Nu säger vi hejdå Sverige och hola españa, ses om 3 veckor! Kommer sakna er <3 Ska försöka uppdatera lite där nere, men i värsta fall hör ni inte av mig förrän om 3 veckor igen. Nås på mail ([email protected]), har ingen telefon med! Take care!

Kram Louise

Imorgon smäller det

Kollade precis klart på spanien matchen, så bra! Till final är det som gäller ;) Dagen har gått åt till att göra lite ärenden, säga hejdå till Lola samt packa det sista. Nu ska jag ladda min ipod och därefter väntar nog sängen.
Imorgon drar vi som sagt och kommer bl.a. parta loss till låtarna nedan ;)

Kram Louise











Söndag

Gårdagen/kvällen var mycket lyckad. God mat, gott dricka och trevligt sällskap, kunde inte ha blivit bättre :) Skönt att få umgås lite med alla nu innan vi åker på tisdag. Kommer lite bilder i slutet på inlägget. Nu ska jag och Cissi göra lite mat, sen ska jag påbörja packningen och sen ikväll kommer älsk :)

Kram Louise


:)

Louise, Cissi & Lola

:)

Gabby & Emilia med Oliver & Krille i bakgrunden

:)

Jag & Cissi

:)

Jone redo för poolen

:)

Cissi & Lola

:)

Jone & Oliver nakenbadar

:)

Ja som sagt, en rolig kväll med andra ord ;)

Grillkväll

:)

Ska snart sticka ner till pappa med Cissi & Lola. Blir grillkväll ikväll med lite polare, taggar för en grym kväll med fina människor. För sen drar vi ju!

Kram Louise

Torsdag

(y)


                                      - Jag sköter målning av fönstren, lite skills har jag allt ;)


Jag börjar bli riktigt duktig på att ta mig upp på mornarna nu, så stolt! Dagarna på jobbet flyter på riktigt bra, jag sköter målandet tillsammans med hanna och några grabbar, som för övrigt lökar mestadels uppe på målarställningen med kaffe :p Så det är jag och hanna som bidrar till att arbetet går framåt så att säga ;) Trivs iaf jättebra med alla, vi har så kul! Idag råka t.e.x. Darre skjuta en tejprulle på min röv, så hårt att jag fortfarande har ont, too bad men samtidigt kul. Imorgon jobbar jag sista dagen med folket, de kommer jobba 3 veckor på raken här medan jag tar lov tills det är dags igen vecka 32 och 33 :) Nu ska jag ut och övningsköra, take care!

Kram Louise

Onsdag

Igår var jag alldeles för slut efter jobbet för att orka uppdatera. Är precis lika slut idag men kände att det behövdes en uppdatering. Älsk åkte hem idag, har vart mys att få ha han här i två dar även fast jag jobbat. På jobbet är det måleri jag står för mestadels, vilket jag för övrigt tycker är riktigt kul :) Det jobbiga är väl att ta sig upp på mornarna, klockan 7 ska vi vara färdig stämplade och redo för arbete, tungt men skönt när man väl slutar sen :) Nu tänkte jag sova, kan behövas inför morgondagen (y)

Kram Louise

Måndag


                                                                             -Dagens låt (y)


Nu sitter jag hemma hos mor, ganska slut efter dagens arbete. Har målat en hel del, tvättat fönster osv, har gått hur bra som helst men märks i armarna att man inte är van att arbeta, men vid veckans kommer jag vara så van man kan bli ;) Tänkte göra iordning en pastasallad nu som jag kan ta med mig som lunch imorgon, hoppas jag hinner innan älsk dyker upp :)

Kram Louise

Jobb

:D


Godmorgon!


Börjar första sommarlovsveckan med jobb så ska snart pallra mig iväg. Ni andra får njuta av eran sovmorgon så länge ;)

Kram Louise

Söndag

:)


                                Jag och Cissi firade kvällen med vin och jordgubbar, mums!

Fredagen firades som jag nämde tidigare med dricka och trevligt sällskap. Drack däremot inte allt för mycket då jag inte är 100 % frisk ännu. Vi drog vidare till Milton senare under kvällen men festen där visade sig vara riktigt B så vi vände ganska snabbt igen. Hur som helst så vart kvällen i sin helhet ganska trevlig ändå :)
   Igår, närmare bestämt lördag så blev det hemma kväll med Cissi & Lola. Såg nya Beck filmen "Levande Begravd" och försökte inse att vi verkligen har lov nu, så skönt!
   Idag vaknde jag upp brevid Cissi och har sedan jag klev upp chillat mig fram. Sitter för tillfället och glor på 24, har de sista 4 avsnitten att avklara så jag kämpar på ;) Imorgon är det en ny vecka, dock ingen sovmorgon då jag har min första arbetsdag, wish me good luck!

Kram Louise

SOMMARLOV

:D


Äntligen sommarlov! Känns sjukt underbart, och är grymt nöjd med mina betyg! Mest stolt är jag över mitt MVG i Psykologi, trodde jag aldrig! Så passa er nu så jag inte analyserar er allt för mycket ;) Ikväll blir det till att fira med brudarna och troligtvis så drar vi vidare under kvällen ;) It´s gonna be a good night!

Kram Louise 

Onsdag


                                                                              - Dagens låt (y)


Idag har jag bara chillat då både huvudvärken och det halsonda inte har bestämt sig för att lämna mig än. Åkte in och handlade med far och har även avslutat filmen undisputed 2 som jag påbörjade förut. Undisputed 1 suger i mina ögon men 2:an och 3:an är grymma och är för övrigt de 2 filmer som hänger ihop, se dom!
   Blir nog en till film innan jag går och lägger mig, och imorgon blir det besök hos farbror doktorn!

Kram Louise

Bad Day

Vaknade av halsont så övervägde om jag verkligen orkade gå till skolan för en lektion, vilket jag till slut gjorde. Visade sig vara totalt onödigt då jag blev pissed off på läraren för att jag och Malin blev tvungna att skriva om vår gemensamma reflektion till en varsinn egen. Läraren märkte att jag blev sur så kul för henne, det är med nöje jag säger att hon går i pension nu ;) Så idag var sista skoldagen, är ledig imorgon och på torsdag. Hoppas på att kunna gå på avslutningen utan att må piss, vilket jag gör nu...

Kram Louise

Tvtönt med stort T

:)


Nu har jag äntligen städat klart hela mitt rum, och snyggt blev det! Nu blir det Top Model och senare Hollywoodfruar, tvnörden med stort T, jag vet ;)

Kram Louise

Drömmen om jobb

:D


Drömmen om jobb, gick precis i uppfyllelse! Ja ni hörde rätt, fick precis ett mess från far om att jag fått jobbet på car-o-liner, är bara 3 veckor iofs men får bra betalt, så vecka 24, 32 & 33 kommer jag att knega hårt!
   Helgen med Cissi har varit riktigt nice, men det fina vädret dök upp först igår, lite synd :/ Idag hade jag bara en lektion, som var 15 min! Så fick vänta 2 timmar på tåget hem :/ Men nu är jag hemma iaf och tänker chilla resten av dagen :)

Kram Louise

Lördag

Blev en sen kväll igår då jone & oliver tittade över en sväng, alltid trevligt :) Nu åker jag och Cissi ut till Arboga ;)

Kram Louise

Fredag

<3


När jag kom till älsk igår åkte vi ut med båten, grymt nice var det, underbart väder! Kom hem vid 11 idag, Cissi kom vid 12 så vi hojja ner till far för att ta en glarre och checka nya tapetseringen, grymt snyggt var det! Nu är även Lola här så ikväll blir det grillning med massa tjockning och massa film, love it <3

Kram Louise

Torsdag

Älska vädret <3

Idag har jag legat ute i solen i flera timmar, så skööönt! Nu ska jag bara packa det sista innan jag åker till älsk, kommer hem imorgon igen ;)

Kram Louise

(går inte att lägga upp bilder, nätverket strular)

Onsdag

Trots att jag var jävligt irriterad igår så gick sista skoldagen för den här veckan bra. Fick tillbaka slutsumeringen i psykologi som vi gjorde i måndags. Tydligen så hade jag skrivit den bästa utefter kriterierna vilket resulterade i att läraren läste upp mina svar för hela klassen, var lite pinsamt men samtidigt så kände jag mig stolt :) Sen hade jag och Malin betygssamtal med Ingbritt, båda fick MVG i slutbetyg i "Socialt Behandlingsarbete", vi är helt enkelt bäst ;)
   Idag är jag som sagt ledig. Åkte in till Eskilstuna och åt lunch med syster och nu är jag hemma och ska sätta igång med att måla staket, wish me good luck!

Kram Louise

Talar ut

....


Jag är medveten om att jag inte har uppdaterat sen i lördags, men jag har nämligen varit för irriterad på allt och alla för att orka engagera mig i ett inlägg. Det finns mycket jag hatar här i livet, men det är få saker jag hatar lika mycket som avundsjuka, svartsjuka, skitsnack, otrohet, våld, folk som snokar osv. Jag vet att jag är snygg, bra i skolan, har underbara vänner, en fin pojkvän och en fin familj, så jag förstår att ni vill snoka i mitt privatliv och göra det piss för mig för att ni själva mår dåligt. Ni är äckligt avundsjuka, på eran polare för att han har mig. Och vet ni vad? Jag skrattar åt er, ni kommer aldrig få någon som mig eller komma till toppen i era liv! Äckel!

/ L 

RSS 2.0