Nyår


- San Juan Spanien 2010

Den bakomliggande orsaken till att jag inte har uppdaterat på hela veckan är att jag har blivit sjuk, igen! Har fått feber och Kåvepenin för halsen, har testat alla möjliga typer av penicillin de senaste månaderna och tycker att Kåvepenin verkar sämst, men huvudsaken är att jag alltid blir frisk, nån gång! Har hur som helst äntligen fått en remiss till ÖNH, så nu är det bara att vänta och se!
   2011, ja vad finns det att säga? Jag tycker att det har varit ett bra år, ett år med mycket tankar och känslor inför vad som komma skall. Studenten och Spanienresorna står för de finaste minnena. Sen måste jag säga att jag är otroligt tacksam för att jag fick börja arbeta på AVA, det har gett mig många viktiga erfarenheter. Ser fram emot helgerna som kommer att spenderas där när skolan börjar! 2012 vet jag kommer stå för mycket nytt i mitt liv, jag ska börja på universitetet, i en för mig stor och ny stad, men ni som känner mig vet att jag älskar nya utmaningar ;)
Gott nytt år till er alla!

Kram Louise


Måndag


Ja då var julen över för den här gången, men för er som gillar julen, ni behöver inte oroa er! Den är snart här igen.... Känns som att det är julafton oftare än vad det är sommar ibland, skumt det där :s Har trots omständigheterna haft en bra och mysig jul. Fick pengar, pengar och återigen pengar i julklapp, men jag klagar inte ;) Just ja, får inte glömma att jag fick ett presentkort hos SF av älsk också. Tusen tack till allt och alla!
   Imorgon ska jag och syster till Västerås och göra stan osäker, förhoppningsvis är det inte allt för mycket folk som jag antar att det har varit överallt idag!

Kram Louise 

God Jul - Feliz Navidad - Merry Christmas



Kram Louise


Málaga 2011











































Kram Louise


Uppesittarkväll


Hej mina vänner!


Sitter ni också där framför tv:n till Bingolottos uppesittarkväll? Det gör jag, tillsammans med far och syster, dock ingen vinst so far! Och imorgon är det julafton, ska jag vara helt ärlig så har jag inte allt för mycket julkänsla i kroppen. Jag vet inte, har aldrig varit något stort fan av juletiderna, jag är knäpp, jag vet ;) Hur som helst så önskar jag er alla en riktigt trevlig kväll!

Kram Louise

Onsdag


Igår intog jag och Cissi Ikea i Örebro samt Marieberg. Fick med oss lite skit hem och även en hel del åt far. Snacka om tungt att få in allt i bilen, skapligt slut blev man. När vi kom tillbaka till Arboga käkade vi  Kina på Wah To, grym gott! Ikväll blir det mys hos far med Cissi och Linda, bakpotatisen ligger i ugnen, köttet redo att grillas (elgrill) och fetaosten väntar i kylen, kommer bli grymt!

Kram Louise

Söndag

regn

Veckorna bara susar förbi, julafton redan nästa vecka, usch vad tiden går fort, fast är det bra eller dåligt? Jag kan nog inte bestämma mig...
I torsdags morse intog vi som sagt Ullared, och kom ut några shoppingpåsar rikare. Vädret var däremot inte det roligaste, snöstorm som jag aldrig har sett den förr! I fredags var jag och Cissi till Eskilstuna en sväng, även där fick jag med mig lite hem. I lördags umgicks jag och käkade god mat med älsk och idag har jag varit i Örebro med far! Fullspäckad vecka med andra ord, ikväll blir det sänghäng framför 90210 :)

Kram Louise

Onsdag

värme


Efter att ha bott i Spanien ett bra tag och bara levt livet så kan ni tänka er hur jobbigt det var för mig att ta mig upp till jobbet imorse? Tillbaka till vardagen så att säga! Som tur är så trivs jag så bra på AVA, så med andra ord, har haft en bra dag :) Är även klar för sommaren så det är skönt. Sen kommer jag naturligtvis att jobba så mycket jag kan på helgerna när jag kommer hem från Örebro. På tal om det, jag är antagen och klar för sjuksköterskeprogrammet på Örebro Universitet den 16 januari och jag har boende kirrat och allt, de ni, så nu drar det snart igång igen, tre år till ;)
   Inatt drar jag, syster och Frick iväg till Ullared för lite julshopping, me like! Så med andra ord, hörs imorgon eller på fredag, några shoppingpåsar rikare!

Kram Louise

Flames to dust


Fredag


Bion i onsdags var grymt bra, en film helt i min smak! Har du inte sett den så får du ett smakprov i form av trailern här ovan ;) Igår var jag och syster i stan och shoppade. Fick med mig en grymt snygg topp hem samt lite annat smått och gott! Ikväll är jag fyllechaffis, har skjutsat alla dit dom ska så nu sitter jag med älsk framför idol. Vem tror ni vinner? Jag håller stenhårt på Amanda även om dom som vunnit tidigare har försvunnit ur rampljuset ganska så fort. Hoppas att ni alla får en kommande bra helg :)

Kram Louise


IN TIME


- Ikväll blir det bio, in time!

Kram Louise


Tisdag

:)


Har precis kommit tillbaka från gymmet. Sprang runt som en galning i hela huset och letade efter mina träningsshorts här innan som jag till slut hittade i syrrans garderob! Så nu har jag gjort av med alla aggressioner, skönt det! Förra veckan var otroligt händelserik så hoppas på en lite lugnare vecka den här veckan. Fast å andra sidan så kom jag hem från Spanien förra veckan där jag har varit i x antal veckor så klart att det blir fullt upp. På tal om Spanien, vilken resa! Vet inte vart jag ska börja, finns så mycket att berätta men samtidigt så är det saker som man inte förstår om man inte har fått vara med och uppleva det. Det skönaste och samtidigt det mest lärorika med hela resan måste ha varit att få dela lägenhet med Cissi. Att första gången på egen hand få ansvara för allt vad det innebär med att ha en egen lägenhet, riktigt kul! Samtidigt så var det är bra prövning för oss båda om vi nu slutar upp i samma lägenhet när vi börjar plugga i januari, vilket vi naturligtvis hoppas på :) Helt klart en klockren Spanienresa med nya minnen, minnen för livet!

Kram Louise

Humor



Kram Louise


4 Dec 1992 - 19 år



Hej mina vänner!

Jag är väl medveten om att jag inte har bloggat något sen jag kom hem, men sanningen är den att familjen & vännerna alltid ligger några pinnhål högre vad gäller prioriteringar. Idag fyller jag för övrigt år, yay! Nej ska jag vara helt ärlig så känner jag inte allt för mycket "yay" över att fylla 19, hade gärna varit 18 år ett tag till. Nej men det är väl helt okej att fylla år, men efter att jag har fyllt 21 så kommer det nog inte bli allt för mycket "yay" längre. Har hur som helst haft en underbar dag tillsammans med familjen, så den här dagen ger jag en stor stjärna i kanten! Tusen tack för presenterna jag fick!

"Jag minns när jag var liten, jag minns det som igår.
Man brydde sig varken om kläder eller hår.
Man klaga på maten, man klaga på allt.
Man gjorde bara saker man tyckte var ballt.
Men nu är man äldre och fattar lite mer.
Man tänker lite annat på saker som sker.
Man längtar tillbaka på tiden som var,
när man var liten då tiden var underbar."

Kram Louise


Málaga 2011




































































































































































RSS 2.0