Alanya ♥




Nu sticker vi mot Arlanda, flyget mot Alanya lyfter ikväll, taggad tjej ♥ Ha så kul här hemma, kommer sakna er, ni vet vilka ni är! ♥ Puss!

Kram Louise

IMORGON


                        - 50 meter till den underbart fina Kleopatrastranden, klagar inte (a)

Ja imorgon smäller det! Tar mitt pick och pack och åker iväg till Alanya, ska bli underbart skönt! Känner att jag verkligen behöver komma iväg från det här landet, bara vila upp mig och inte prata med någon. Har stressat allt för mycket den senaste tiden och fått allvarligt högt blodtryck, med det sagt, ska njuta sönder!
Kvällen har jag ägnat åt att packa det sista och nu är det BB som gäller.

Kram Louise

Torsdag


Filmen igår var grym, finns inte så mycket mer att säga? Tidigare tyckte jag att 1:an var bäst men nu är det nästan så
att den här var bättre, hur som helst, den var GRYM! Mina planer för dagen är att gymma, ta en promenad med voffsan, köra brudarna till körskolan och börja packa lite smått inför Lördag, Alanya baby!

Kram Louise 


Fast Five


Ska snart kila ner till station för att åka till Eskilstuna där det ikväll blir att se Fast Five med Linda, Ewe och Anton. Seeya!

Kram Louise

Västerås


Hej mina vänner!

Den här dagen har jag spenderat i Västerås tillsammans med Ewe, Linda och Anna. Hela 5 timmar var vi borta och det enda jag köpte var ett halsband till studenten, fast å andra sidan var det det enda jag var ute efter. Nu blir det plastikkirurgerna.

Kram Louise

Galaxy


Igår var jag totalt slutkörd när jag kom hem strax innan kl.21 så jag däckade i princip direkt. Hur var kryssningen då? Ja vad ska jag säga, finns inget att säga? Hade skitkul fram till kl.23 sisådär sen gick allt åt helvete, varför tänker jag inte ta upp här. Tycker bara det är synd att kvällen förstördes även för Cissi och Malin när den förstördes för mig, tack för att ni fanns där iaf, och jag önskar verkligen att vi kunde få möjligheten att uppleva den här kryssningen igen på ett bra sätt, men tyvärr finns inte den möjligheten.

Kram Louise















STUDENTKRYSSNING


                      - Ikväll kör vi klackarna i taket på Östersjön, ser fram emot en galen resa ♥

Kram Louise

Glad Tjej

<3


                                                    - För vi har klarat matten fy fan vad vi är bra!

Den här dagen har varit allmänt riktigt jävla bra, och det beror framförallt på att jag klarade mattenationella, med bra poäng också för den delen! Dessutom så har jag idag fått reda på att mina slutbetyg i Svenska B, Etik och Social Omsorg har hamnat på ett MVG, *stolt tjej* Det går bra nu! Ikväll ska jag färdigställa den absolut sista uppgiften på gymnasiet någonsin, hör ni hur det låter? UNDERBART! Och vad passar då inte bättre än att fira järnet på studentkryssningen imorgon? Skolan är snart över och studenten närmar sig med stormsteg :D

Kram Louise

Torsdag


Filmen igår var helt i min smak trots att filmen var helt fristående från de tidigare tre. Att filmen visades i 3D tycker jag var ett stort plus då det ger en mer äventyrlig känsla. För övrigt kan jag bara säga att jag älskar Johnny Depp, han är kung på det han gör! 
Idag valde jag at inte gå till skolan då jag endast hade en idrottslektion. Anledningen var att jag skulle ha fått vänta sammanlagt 3 titmmar på 1 timmens lektion, och det anser jag inte är värt det. Så idag har jag bara fixat lite, pluggat och inväntar nu att älsk ska komma om nån timme :)

Kram Louise

Pirates Of The Caribbean 4


Idag har jag varit ledig, och har inte gjort ett skit? Sov bra jäkla länge sen har jag bara duschat och fixat mig inför kvällen. 18.00 är det Pirates 4 i Eskilstuna med Linda, Ewe och Cissi som gäller, kan bli bra ♥ Ha en fin kväll!

Kram Louise


Lady Gaga



Enjoy!
Kram Louise


Nationella matematik B


Sitter i skolan med en skaplig huvudvärk och väntar på tåget som går 14.07. Satt med provet i 4 timmar exakt, d.v.s tiden ut och har inte ätit något än så antar att jag bara har mig själv att skylla? Provet var hur som helst skit svårt, och då menar jag skitsvårt! Hoppas verkligen på ett G, kan inte göra så mycket mer just nu än att hålla tummarna. När jag kommer hem ska jag plugga Omvårdnad, sista grejen som ska färdigställas, sen sätts betygen! På tal om betygen så har jag fått reda på att jag kommer få MVG i både Social Omsorg och Sjukvård, mycket viktigt då det är två stora och viktiga kurser!

Kram Louise

Hemma



       - Jason Crump, Australien, på nedre bilden som tvingades avbryta tävlingen efter en svår crash.

Nu är jag åter i Kungsör efter en helg fylld med äventyr. Speedwayen var ett äventyr i sig då det spöregnade igenom hela tävlingen, de tvingades t.o.m avbryta tävlingen efter 16 av 23 heat p.g.a. allt regn. Det är första gången i historien som en VM tävling avbryts i förtid, bra jobbat Blöteborg! Som tur var så avslutades tävlingen rättvist gällande antal körda heat/förare. Detta resulterade i att Chris Holder, Australien vann, Greg Hancock, USA kom tvåa och Antonio Lindbäck, Sverige kom trea, starkt jobbat! Kvällen avrundades med en varm dusch i huset och med en donken framför Eurovision, inte helt fel.
Den här morgonen tog sin start redan vid kl.6 och en timme senare så satt vi i bilen mot Ullared. Blev några väl spenderade timmar där inne och är så nöjd med mina köp, go Ullared! Den här kvällen kommer att avslutas framför BB. Take care!

Kram Louise 


GBG ♥


- Nu sätter vi kurs mot GBG, ha en underbar helg för det ska vi ha! ♥

Kram Louise


Imorgon smäller det


                                                                   - Imorgon, 19.00, ULLEVI!

Sitter för tillfället i skolan och väntar på att få åka hem, vilken är kl.15 närmare bestämt. När jag kommer hem ska jag packa det sista innan jag, linda, ewe och far sätter kurs mot GBG. Vi kommer att spendera hela helgen där nere med att bl.a. se speedway gp på Ullevi imorgon, läckert! Kommer även att ta en titt in på Liseberg och Nordstan. På söndag blir det Ullared sedan hemgång, underbar helg med andra ord ;)

Kram Louise


Torsdag


- Just nu: Eurovison, go Eric Saade!

Hej mina vänner!

Har varit lite stressigt de senaste dagarna, därav den dåliga uppdateringen. Kan erkänna att i tisdags var jag på allt för dåligt humör för att ens lägga en tanke på att uppdatera. Och igår åkte jag till Västerås efter skolan med Ewe för att älsk skulle göra 15.000 mils service på bilen, och det tog sin tid vill jag lova! Kom hem först lagom till BB. Den här dagen har varit minst lika stressig som de andra dagarna. Mina morgonrutiner blev försenade p.g.a en trasig lampa som jag var tvungen att byta med mammas hjälp. Sen var 12 tåget försenat så kom försent till skolan. Och på idrotten körde vi fotboll i gassande solsken och mitt upp i allt kom jag underfund med att jag glömt min astma medicin hemma mitt i morgonstressen, lyckat! Vid halv 5 var jag hemma igen och en timme senare drog jag till Lola för att plugga matte där jag precis kom hem ifrån. 3 välbehövliga timmar av matteplugg, riktigt välbehövt! Nu ska jag avrunda kvällen framför Eurovision och senare BB. 

Kram Louise 

Måndag


                                         - Ska snart avnjuta en Magnum Double, underbart!

Äntligen funkar bloggen som den ska igen! Under gårdagen när jag precis hade uppdaterat så försvann alla mina inlägg spårlöst. Fick lite småpanik där men idag visade det sig att blogg.se haft driftproblem, tur det!
   Vidare till idag, har varit en varm och härlig dag men samtidigt en lång sådan. Inledde morgonen med en svenska lektion, lyssnade på ett muntligt tal och pratade betyg, ligger på MVG så känns jättebra. Dock så har jag en grej kvar att göra och det är skriftliga nationella som jag ska göra imorgon, wish me good luck! Fortsatte dagen med att besöka Fors kyrka där vi fick en liten inblick i vad som händer och sker efter döden. Är nu säker på hur jag vill ha det när jag dör, inte för att jag planerar att dö än på ett x antal år men ändå. Jag vill bli kremerad och placerad i minneslunden, eller i asklunden som är det nya heter, intressant va?
Kom hem vid halv 3, pluggade, stack ner till gymmet med Stoffe där jag nu precis kom hem ifrån.

Kram Louise

Söndag


Blev en myskväll med älsk igår, vi unnade oss en kebab samtidigt som vi avnjöt flera Heroes avsnitt. Nu har vi bara sista skivan kvar på säsong 3, jag fullkomligt älskar Heroes alltså! Idag har jag bara gjort lite ärenden så nu ska jag snart ta och slå ner röven framför TV11, Rookie Blue ;)

Kram Louise

Lördag


                                                        - Gårdagens fullständiga outfit!

Hade en urnice kväll igår med Stoffe, Pontus och Gabby. Började ösa på ganska rejält på förfesten hemma hos mig och så fortsatte det även genom kvällens gång. Vid halv 11 anlände vi till Harrys, intog dansgolvet och spenderade i princip hela kvällen där. Det var längesen jag hade en sånhär rolig kväll och det har jag bara er som var med att tacka för. Snart är vi på´t igen :D
   Ikväll blir det lugnt till skillnad från igår. Älsk kommer snart hit så blir en avslappnad kväll. Ska agera chafför också så kanske inte blir allt för avslappnat, återstår att se!

Kram Louise

Time to get wasted


                                     - Studentfest ikväll, Harrys, Eskilstuna, nu kööööör vi ♥


Torsdag

Good evening!

Idag var det tänkt att jag skulle åka in på dagens enda lektion, idrott, desvärre så blev det aldrig så. Så dagen i sin helhet har jag tillägnat åt att bara ta det lugnt med plugg, ganska skönt faktiskt. Ni tycker kanske att jag pluggar jämt och ständigt men faktum är att jag gör det med ett syfte, syftet att nå dit jag vill. Det är faktiskt som så att med viljan kan vi komma hur långt vi vill i livet, de ni! Jag kommer att avrunda kvällen framför American Idol och BB. Imorgon slutar jag runt två och på kvällen blir det: STUDENTFEST!

Kram Louise

HOLY SHIT


Hjälp vad jag har blivit dålig på att uppdatera, måste ha fått bloggtorka eller nått (a) Nej men sanning är den att jag inte har haft så mycket energi till att uppdatera de senaste dagarna samt att skolarbetet har krävt mycket av min tid. Igår drog hur som helst en ny skolvecka igång med matteprov och allt. Men faktum är att jag blev klar med provet först av alla och magkänslan sa mig att det skulle gå bra. Imorse visade det sig att magkänslan stämde, fick nämligen alla rätt på provet, lycklig tjej :D Fast å andra sidan tycker jag inte att det var så svårt. Kul var det iaf! Idag har vi inte gjort något märkvärdig, eller jo vänta... Vi har köpt biljetter till studentfesten på Lokomotivet den 11 juni, förstår inte att det snart är över :o Men taggar rätt skapligt! Studenten ska och kommer förbli ett minne för livet.
  Just nu sitter jag och inväntar att Urban ska komma hem som tydligen har fastnat i trafikrushen i Sthlm. Jag ska nämligen skjutsa hem Ewe till Eskilstuna och hämta ut biljetterna till Pirates 4 som vi har bokat. Blir en sväng på stan och ett besök på subway i samma vända :)

Kram Louise

RSS 2.0