Feliz Navidad

god jul

Tänka sig att det drillade ner lite snö från himlen imorse. Kunde inte vara mer passande nu när julafton äntligen är kommen. Spenderade förmiddagen hos farmor & farfar tillsammans med min finska släkt. Blev till att äta gott, prata minnen & självklart julklappar. Pengar var det jag önskat mig och även det som jag fick med mig hem, härligt härligt :) Framåt fem tiden åkte jag och syster över till mor i ett par timmar. Även där blev det lite julklappar, fick pengar och utöver det även en mobil som jag ska ta och lära mig någon dag när jag får tid.
    Imorgon ska jag och syster spendera dagen hos mor tillsammans med Urban och hans barn, något jag ser fram emot :) Hoppas att ni alla haft en riktigt trevlig jul med många fina paket :)

Kram Louise

Time is passing by

ljus

Den senaste tiden har tiden bara rusat förbi, vart tar alla dagar vägen? Ibland kan man bara sitta och tänka tillbaka på dagarna som varit, ibland är det bra minnen och ibland inte.
    Helgen som var spenderades hos mor. Blev en allmänt lugn helg med lite olika sysselsättningar. Var till Västerås i lördags bl.a. tillsammans med lill syrrorna, det var trevligt måste jag säga :) Söndagen var det match i Mantorp som stod på schemat. Trots ögoninflammationen som jag hade så ställde jag upp, vad gör man inte för sitt lag? Hade inte blivit någon match annars, alla andra var ju sjuka. Med bara en avbytare så tror jag att du själv kan lista ut hur matchen kom att se ut? Bra första halvlek men den andra var desto sämre så blev en förlust, dels pga många kontringar från motståndarna måste jag tillägga. Själv var jag inte alls på bra humör efter matchen. Fick en s.k svår astma attack för andra gången i mitt liv under själva matchen. Första gången jag fick det svimmade jag. Så tanken har alltid funnits där i bakhuvudet, när ska det ske igen? Jag tänker inte ljuga om att jag blir livrädd och får ren panik vid dessa upplevelser. Testa själv att andas genom ett sugrör när du har varit igång i 60 min så vet du på ett ungefär hur det känns. Det som gör mig ännu mer pissed off är när personer som inte har den blekaste tror att de vet hur det känns och att man kan springa non stop. Vad tänker ni med? Du kan alltid försöka sätta dig in i min situation, men du kommer aldrig i hela ditt liv få reda på hur det känns, så länge du själv inte har astma! Jag kan t.ex. inte påstå att jag vet hur det är att bryta benet eftersom att jag aldrig har gjort det, däremot kan jag anta. Där har ni skillnaden! Så tänk innan du öppnar käften nästa gång.
    Även idag har jag varit i Västerås. Denna gång tillsammans med far & Lou. Var in på Bauhaus bl.a. och kollade på kakel. Finns lite snyggt att välja på om man säger så :) Jag och Lou fick en liten utländsk kille efter oss där inne, hur gammal kan han ha vart? 3, 4 bast kanske. Han var verkligen som en svans och vet ni vad han gjorde? Han taffsade mig på arslet, en 3 åring! Det är helt sjukt! Till slut drog vi därifrån och han gick till sin pappa som höll på att lasta golv. Skönt det. Innan hemresa tittade vi in på Tatii där jag köpte en t-shirt till styvfar i julklapp :) Nu är alla klappar färdiga inför morgon dagen, återstår faktiskt lite mer än 3 timmar bara innan det är julafton. Så håll nerverna i styr ;)

Kram Louise

I wish it was all that easy

Louise

Har varit 3 lugna dagar i skolan den här veckan, inte alls speciellt händelserika såhär innan jul & allt. Fick ett glatt besked på spanska lektionen igår iaf: Bara 2 fel på provet ;D Best in the class, slå det ni ;) Dags att välja individuellt val nu också. Har kommit nya regler som säger att du inte får läsa mer än 300 poäng :o Och där sprack alla mina planer... Blir sista året som jag läser spanska :( Brinner för mycket här i livet, och både spanien och deras språk ligger mig varmt om hjärtat så känns så jävla surt just nu. Jag kan ju inte ändra på några regler så får bara acceptera läget. Måste ju ha med mig Historia & Matte B i bagaget så då ryker spanskan, tyvärr :/
Imorgon är det torsdag vilket innebär avslutning, härligt ;D och framåt kvällen blir det träning :) Hoppas att ni alla får ett kommande bra lov ;)

Kram Louise

When you know nothing at all

vinter

Har du nån gång vaknat och tänkt tillbaka på allt som varit? Det har jag. Vaknade utav alla grannar som skottade snö imorse. Och utan någon speciell anledning så började jag tänka tillbaka. Jag försöker att inte se tillbaka, skaffa mig en ny riktning. Men jag kan aldrig sluta tänka på varför saker gick som de gick, gjorde jag något fel? En person som du älskade och som plötsligt försvinner, hux flux så hör du aldrig från den personen mer. Det är jobbigt, men med tiden så lär man sig gå vidare. Men personen som du en gång höll kär kommer alltid att befinna sig i ditt hjärta, vad du än gör. Det gäller att försöka gå vidare och ta vara på de personer som finns kvar, utan dina nära & kära så är du ingenting.
    Har varit ledig i två dagar nu så har sista dagen på praktiken imorgon. Kommer sakna att jobba för har varit så jäkla kul. Du vaknar varje morgon, går upp och känner att du gör nytta. En underbar känsla det där :) Börjar vid kl.7 imorgon så framåt kvällen kommer Cissi, Lou & Michelle hem till mig, ser fram emot en trevlig helg :) På söndag är det destiantion Mantorp som gäller, handbolls match som står på schemat så hoppas det går vägen :) Och på måndag börjar skolan igen, nya tag som gäller i 3 dagar innan jullov, men det ska nog inte vara några problem :)

Kram Louise

1 år närmare framtiden

sweet 16

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag :D Haha. Dagen började med att jag vaknade strax innan sju. Hade många fina sms i inkorgen då, det tackar jag så mycket för :) På jobbet gick allt som på räls, blev klar tidigare än beräknat så slutade extra tidigt, redan efter 11 snåret. Sen dess har jag spenderat resten utav dagen hemma. Cissi tittade förbi en sväng och vi hade det allmänt trevligt som vanligt :) Är klart att det inte blir nå thailand nu, så det var ju ingen glad nyhet direkt, men vad gör man? Får se fram emot sommarn och spanien iallafall :) För övrigt så kunde ju den här dagen ha varit mycket bättre av många anledningar. Hoppas att den blir desto bättre nästa år. Imorgon ska jag spendera kvällen med mina absolut bästa vänner Cissi & Lou. Ska bli enormt kul. Och på lördag bär det av till Timo i enköping med Cissi, partaj ;) Hoppas att ni alla får en fortsatt trevlig vecka :*

- På detta datum för exakt 16 år sedan så kom en alldeles unik flicka till världen. Jag kände henne aldrig som barn men hon växte upp till att bli en av mina allra närmaste vänner. Hon är en vän värd allt denna jord någonsin kan skapa. Hon är snäll, omtänksam och en vän som man verkligen kan lita på. Och hennes humor den slår ju det mesta, och tillsammans så utgör vi det kända teamet sär ;) Och idag är det ingen vanlig dag för idag är det min andra hälfts födelsedag. Hoppas att du får en underbar dag med massa härliga presenter. Jag älskar dig! Grattis på födelsedagen <3
"Tack Cissi för ditt fina sms, det berörde verkligen. Jag älskar dig till tusen <3" 

Kram Louise

RSS 2.0