Ice Racing

ice racing

Idag bar det av till Uppsala för att se sm finalen i ice racing. Blev en bilresa från Kungsör och en promenad genom en lerig skog från parkeringen innan vi tog oss fram till arenan. Poliser, ordningsvakter, ambulansmän, fotografer och ca 7000 åskådare tog del av de 20 heat som förarna bjöd på. Många krascher blev det under loppens gång, den ena värre än den andra, ingen som blev allvarligt skadad som tur var :) Per-Plof "Posa" Serenius (Gävle) tog hem finalen före Fredrik Johansson. Detta blev Posas 20:e raka sm seger, inte illa (y) 
    För att sammanfatta dagen så var den väldigt lyckad, fulla och kåta killar hade det däremot gärna fått varit mindre av, haha ;)

Kram Louise  

Onsdag

busigt

- Jag och Malin har kul i sjukhus sängen (y)


Gällande skolfronten så har det varit rätt tufft den senaste tiden. Hade engelska prov i måndags samt inlämning av en medicin/svenska uppgift. Idag hade jag prov på cirkulationssystemet, alltså hjärtat och blodet ;) skrev 10 sidor så då kan ni nog tänka er att det inte var så lätt :p Kan säga att påsklovet här v.15 är mycket efterlängtat. Ska bli otroligt skönt att få slita blicken från böckerna för en tid :)
    För övrigt så är jag inte helt frisk än, känner mig rätt sliten nu när jag inte har tränat på 2 veckor. Hoppas att jag snart blir återställd igen :) Imorgon är jag inte hemma från skolan förränns 17.30 så tänkte titta förbi Lou en sväng när jag kommer hem nu när jag inte kan träna. Får se om solen fortsätter att visa sig på himlen de kommande dagarna, hoppas (y)

Kram Louise


Viva La España

españa

Idag har vädret varit på topp och så även mitt humör. Riktigt härligt när solen tittar fram på himlen under en hel dag, otroligt vilka härliga vårkänslor man får :) Skoldagen gick även den väldigt bra, satte alla rätt på matte provet bl.a., den du ;)
Nörd var det första ordet som dök upp i ditt huvud nu, erkänn? Då ska jag berätta en sak för dig, att jag pluggar för att kunna ta mig vidare i mitt liv, utbilda mig till något jag trivs med och flytta, långt härifrån. Tänker inte sitta i Kungsör och ruttna om några år och tycka synd om mig själv bara för att jag sket i att plugga, den tanken finns inte med på världskartan. Det finns inget manus för livet. Varje dag står du vid många nya vägskäl där det handlar om att bestämma vart du ska, så se till att du väljer rätt väg.
    Idag blev Spanien resan tillsammans med Cissi & Lou bokad. 21:a juni lämnar vi Sverige under några veckor för att leva livet nere i värmen. Mellanlandning i Tyskland, spännade ;) Ännu ett äventyr som kommer att bli ett minne för livet. Innan den resan så blir det en med min familj, även den till Spanien (Mallis). 17:e maj åker vi iväg en vecka, ska bli spännande att se hur mitt språk kunnande sätts på prov, haha (y)
    Imorgon åker mor & Urban upp till Sundsvall på jobb så kommer ha hela huset för mig själv resten av veckan. Måste ta hand om min snowflake till hund så helt chill kommer det inte bli, men kul såklart :) Polarna checkar in redan imorgon också så det kommer inte bli ensamt ;) Och Cissi & Lou jag har bara en sak att säga till er: Fight the power!

- Trying so hard to hide all the feelings inside

Kram Louise

Here we go again

:)

- Livet är som en racingbana, man måste hänga med i svängarna. Om man inte kraschar då och då, så kan man inte sina mål nå.

Veckan började med att jag vaknade och såg in i ett par vackra ögon, guld värt! Gick till skolan för dagens enda lektion, medicin, kändes lite halv värt sådär när vi knappt öppnade boken. Tisdagen var vi lediga, fick bita i det sura äpplet och gå upp tidigt ändå för att passa läkartiden i Västerås. Fick huvudvärk på hemvägen vilket jag trodde slulle gå över...
    Vaknade på onsdag morgon med 40 graders feber och halsont, tro det eller ej men jag lyckades pallra mig till skolan, endast för att få matte och msok provet gjort samt en redovisning. Däckade när jag kom hem och mådde sämre än sämt när jag vaknade idag. Febern satt fortfarande i och om jag skulle komma nån stans med det här så gick jag ner till läkarstation. Spenderade ca 2 h där nere, och efter massa prover och skit fick jag klart för mig att jag hade halsfluss. Blev faktiskt lättad när jag kunde hämta ut mina mediciner, då vet jag trots allt att jag snart blir frisk igen :D Hoppas att ni alla håller er friska och får en kommande bra helg :)

Kram Louise 

Etown

louise

- You´re way to beautiful

Nu är skolveckan slut för den här gången, otroligt skönt :) Spanska provet gick som det gick, kändes som det gick hyffsat bra iaf :) Skulle vara lite surt om jag bryter mvg trenden nu som har hållt i sig sen 6:an :p Fick tillbaka två uppsatser idag också, mvg på cancer uppgiften samt ett vg på livsprocessen, riktigt nöjd :)
    Kvällen spenderades hemma hos Ida, trevligt var det :) Sen var det en lång promenad på 30 min som väntade till station, stötte på en hel del skumt folk på vägen, man kan ju undra om hissen verkligen går enda upp hos en del ibland ;) Väl på tåget så träffade jag en skit trevlig kille, blev 15 pratglada minuter med gott dricka, blir man bjuden på öl så tackar man ju inte nej ;)
    Imorgon blir det party med mina favorit flickor samt massa annat folk, ser fram emot en kul kväll :) Måste passa på att skryta lite över att igår var det 2 år sedan jag åt godis, slå det ;) Nej men inget spec med det, en kul grej jag testade förut som jag håller kvar vid, haha! Nu ska jag krypa ner i en varm säng, är något så sjukt trött efter den här dagen, och vill ju vara pigg och glad tills imorgon :) Godnatt folket och hoppas att ni alla får en kanon trevlig helg :)

Kram Louise

Someday

miss u

- Even though it´s diffrent now, you´re still in my mind somehow.


Helgen som var spenderades med mina favorit flickor Lou & Sär :) Vi satt spikade i min säng under princip hela helgen till första säsongen av OC, som de till slut lyckades övertala mig till att se. Såhär i efterhand måste jag erkänna att OC faktiskt är jäkligt bra även om jag är lite mer för action som 24 ;) En sevärd serie är det iaf :)
    Förra veckan valde jag även vilken inrikting jag vill gå i 2:an: sjukvård, geriatrik och socialt behandlingsarbete föll mitt val på, sjukvården ingick i alla sen var behandlingsarbetet ett självklart val, kriminalitet, misshandel och övergrepp är definitvit ett ämne som intresserar mig.
    Den här veckan har haft en chill start måste jag säga. Igår började jag strax efter tolv och idag först kl.14. Så det har blivit två härliga sovmornar för min del utan tvekan :) Laddar inför spanska provet på fredag också, är skapligt nervös nu när det inte är så lätt längre ^^ Ska förhoppningsvis inte bli några problem :) 
    Ska till far imorgon ett par dar också innan han åker på jobb till Tysklad så får ta tillfället i akt och umgås lite med honom, vilket inte sker så ofta. Nu ska jag ta en lång promenad med hunden och rensa tankarna lite, take care!

Kram Louise 

RSS 2.0