Speedway GP

ullevi


Helgen som har spenderats i Göteborg har varit riktigt lyckad. Jag, far och syster bodde hos Eskil, en god vän till min far. Igår (lördag) spenderades förmiddagen på nordstan och tiden innan speedwayen så var vi på Liseberg. Eller ja jag gick in och åkte Balder med syster en gång och sen ut igen för att passa på och träffa Jonathan, inte varje dag jag är i Göteborg. Han bjöd mig på fika och vi hade det allmänt trevlig, det tackar jag för :)

Kvällen på Ullevi bjöd på en enorm underhållning, spänningen låg i luften redan från det första heatet fram tills det sista. Antonio Lindbäck som fått ett Wild card just till den här tävling imponerade stort för att ha kommit tillbaka från ett upphåll från speedway världen, mycket tack vare Tony Rickardsson. De 3 svenska förarna, Fredrik, Andreas och Antonio tog sig alla till semifinal men det var bara Antonio som nådde fram till finalen där han slutade 3:a efter Jason Crump på 2:a plats och tävlingens yngsta förare, 19-årige ryssen Emil Sajfutdinov på 1:a plats.  


Kram Louise

Caliente

^^

- Resultatet, finnar kan också bli bruna, lite iaf ;)

Vistelsen i Spanien var både bra och dålig, beroende på hur man ser på det. Jag hade det otroligt trevligt tillsammans med min familj (mammas sida). Vädret var toppen under hela veckan, 40 grader så blev en hel del stek vid poolen. Fick även sätta spanskan på prov, pratade en hel del med servitörerna vilket var otroligt kul, en hel del skratt blev det :) Ser fram emot nästa Spanien resa den 21:a juni som sker med mina två bästa vänner, ska bli så otrolig kul:)
Skolveckan har varit lite halv knasig sådär, inte mycket som händer på lektionerna och många är inställda, men men vi slutar ju nästa vecka så det är bara att hålla humöret uppe (y) Igår (onsdag) kom Cissi hem till mig, som jag förövrigt inte har träffat på 3 veckor, grymt kul att få se dig igen måste jag säga ;) Idag kom pappa hem från Tyskland, och han har jag inte träffat på 2 veckor så det var skönt att han kom hem :) Imorgon (fredag) har jag klassens dag, och gissa var? Parken zoo ;) happy hour! Nej men det blir säkert kul, ska inte vara för snabb med att döma. Åker även till Göteborg imorgon med far och syster, blir fest imorgon och speedway gp på ullevi på lördag, fett nice!

- Jag förstår faktiskt inte hur du tänker? Har du aldrig funderat på att dina handlingar ger konsekvenser och inte bara påverkar dig själv? Det drabbar även din omgivning, men du är inte så vuxnen så att du kan se saker ur sådana perspektiv än. Jag skrattar bara åt dig, hur egotrippad får man bli? Vem är du egentligen, vem har du blivit? Skulle inte förvåna mig om du blir kvar i Kungsör för alltid, men vore iofs bra, för då kanske du börjar öppna upp ögonen för en gångs skull. Snälla, skärp till dig!    

/ L

Hejdå Sverige

<3

- Adios Suecia, hola España! Kommer sakna er, ni vet vilka ni är <3

Always and Never

Mallis

- Snart bär det av ;)


Sitter i skolan, nervös som fan över hur det ska gå på mina 2 nationella prov i spanska som jag har på eftermiddagen, försöker att bita ihop och hoppas att det snart är över, för när skoldagen är slut så kommer det bli desto roligare (a). Hade nyss muntligt nationellt prov i spanska, det gick ganska bra tycker jag, trots min enorma nervositet. Däremot så gick hörprovet som jag hade i spanska i tisdags åt helvete, haha! Hörde fan inte vad de sa, och det blir ju inte bättre av att de pratar i 120 km/h -.- Känns som att de får gå som det går på de sista nationella proven, kommer ändå inte ha möjlighet att fortsätta med spanskan i 2:an, lite synd men så är det. På tal om spanien så åker jag faktiskt dit på Söndag, ska bli riktigt skönt att komma ifrån skolan lite och vila upp sig rejält ;) Så under nästa vecka vill jag inte ha några samtal eller sms till min mobil, hajjar ni? kommer ändå inte svara :p
    Förövrigt så har den här skolveckan varit riktigt jobbigt gällande prov och så men resultaten har visat sig varit bra :) I onsdags hade jag ett föredrag om mobbning som jag fick mvg på vilket resulterade i att jag fick ett mvg i slutbetyg i hela kursen, "MSOK". Innan dagens slut var jag och några klasskamrater ner till industrin och fick hålla på med el-lära, även där fick jag mig ett mvg (y) Igår hade jag prov i diabetes vilket jag inte vet resultatet på än men det kändes bra när jag lämnade klassrummet. Sista lektionen igår var idrotten, vi skulle springa spåret, och för mig gick det ju rent åt helvete.... fick ett astma anfall och innan jag visste ordet av det så slockna jag... vakna av att Ida och Linnéa ruskade på mig där jag låg bland kottar och barr, vaknade till till slut, tack tjejer för att ni hjälpte mig <3 Pinsam händelse som jag upplevt ett antal ggr nu, men kan inte göra så mycket åt saken även om jag skulle vilja.....
Måste avsluta med att berätta att jag fått sommarjobb, så gött att få in lite pengar sen :D

Kram Louise

Keep climbing

rain

- There´s always gonna be another mountain

Hade ett hopp här ett tag om att sommaren verkligen var på väg, men icke sa nicke! Regn var istället det som bjöds på och även det som har drillat ner från himlen under de senaste dagarna, trist skulle jag vilja säga. Berättade om sjukdomen Parkinson för klassen igår, hade gjort en power point presentation som visade sig vara till stor hjälp. Fick mycket beröm efteråt så det kändes bra i magen :) Beröm var även igår något som jag fick på spanska lektionen. Efter att ha recenserat den spanska filmen Poniente så fick jag veta att min recension var en av de bästa som min lärare läst *stolt* haha nej men känns så skönt att veta att man gör bra ifrån sig :) Nästa vecka är det mycket som händer, har 4 nationella prov i spanska, muntligt föredrag om mobbning, prov på Diabetes och inlämning av en svenska uppsats. Så när fredagen nästa vecka är över kan ni gissa vem det är som kommer att pusta ut ;)
    Imorgon har jag en lång skoldag framför mig, är inte hemma från skolan förränns 17.30. Kommer vara lagom trött när jag kommer hem med tanke på att vi ska springa spåret på några km på idrotten också. Även om jag är trött när jag väl kommer hem så måste jag färdigställa arbetsuppgiften om hot och våld i arbetslivet, sen får jag sova (a)  
    Får passa på att säga grattis till Simon Gustafsson från Örebro som tog hem segern i JVM/JEM kvalet på Smedstadion i helgen, starkt jobbat.

Kram Louise 

Speedway tomorrow

speedway


"Ni vet det finns ju ett speedway lag som heter Kaparna, tror du att dom flyger till sina tävlingar?
- Ja hej det är vi som är Kaparna, vi tänkte checka in lite bagage.
Flygvärdinnan går framåt i planet.
- Ursäkta, de här platserna är reserverade för Kaparna.
Det bästa blir om de är lite sena och piloten måste säga, *pling plong*
- Anledningen till att vi står stilla på marken är för att vi väntar på Kaparna. Ladies and gentlemen we are waiting for the highjackers. I repeat the highjackers."



Handledarmötet på körskolan i tisdags blev 3 låååånga timmar, men väldigt nyttiga 3 timmar skulle jag ändå vilja påstå :) Tufft på skolfronten är det också, lärarna måste verkligen njuta av att ösa arbeten över oss så här mot slutet. Hade matte prov i onsdags, ekvationer, gick faktiskt bra. Färdigställde uppsatsen om Parkinson också som jag även lämnade in, 14 sidor blev det, inget arbete som gjordes över 1 dag vill jag påpeka. Skolveckan avslutades igår med en idrottslektion, blev till att springa spåret på ett par km. Precis vad man behövde innan Valborg firandet ;) Jag och Malin stötte dock på ett hinder innan vi avklarat spåret. Jo när vi kommer runt kröken så står det en golf med tre herrar i mitt på spåret. De påstod att de varit på väg till Sthlm men åkt vilse, ja hur man nu lyckas hamna mitt i skogen i Eskilstuna då är min stora frågan? Jag som bara följer de röda prickarna på träden för att ta mig fram gjorde ingen nytta i att försöka förklara hur de skulle hitta ut, så det blev Malins uppgift, vilket hon lyckades bra med (y) Halv sju kom jag ut till Arboga där jag spenderade min Valborg :)
    Åkte hem relativt tidigt från Arboga idag för att åka hem och måla huset. Blev ett par timmar spenderandes på stegen med penseln i handen, så var en skitig och trött Louise som stog där nöjd med sitt arbete sen, haha! Imorgon är det JVM i speedway i Eskilstuna, något som jag sett fram emot nu när speedway säsongen nyligen har dragit igång. Hoppas på härligt väder imorgon och många grymma heat :)

Kram Louise


RSS 2.0