29/10

;)

Hemkommen från en kryssning med Cinderella idag då. Har haft det riktigt trevligt med god mat, trevligt sällskap och en massa dans, så tummen upp för det ;) Imorgon är det dags för återbesök på lasarettet i Västerås angående min allergi mot penicillin. Om ni minns så fick jag inte genomgå testerna sist då läkaren ansåg att jag var på väg att bli sjuk, vilket hon såklart fick rätt i. Hoppas på att få lägga de här testerna bakom mig  imorgon och få se fram emot en mysig helg tillsammans med min snygging :* <3

Kram Louise

28/10

;)

                                             Nu åker vi på kryssning, ha det bäst här hemma ;)

Kram Louise

26/10

:/

Nu börjar jag seriöst undra om det är meningen att det ska vara något fel på mig hela tiden! Jag kanske förtjänar det, vad vet jag? Har precis blivit frisk från vad det nu var för fel jag hade i halsen till att få urinvägsinfektion, igen. Allt är så jävla ovärt! Käkar fan piller hela tiden och det är inte direkt gratis. Är så jävla pissed off nu så det finns inte, kommer det vända snart eller om 20 år? Antar att det återstår att se...

/ Louise

23/10

Lov

Äntligen lov, så otroligt härligt! Åker till älsk imorgon och blir kvar där tills på måndag. Sen ska jag förhoppningsvis träffa Sär & Lola en sväng och på onsdag sen blir det kryssning :D Hoppas att alla som har lov hinner vila upp sig nu och att ni som jobbar får en kommande bra vecka ;)

Kram Louise

22/10

^^

Nu börjar skolveckan lida mot sitt slut och det efterlängtade lovet närmar sig. Har nu avklarat både matte provet och historia provet vilket känns otroligt skönt. Dock så kommer jag inte kunna gå på lov och känna att jag kommer kunna vila upp till 100 %. Har 4 uppsatser att färdigställa innan lovets slut, ingen höjdare precis men det fixar jag :) Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar ta mig igenom min långa skoldag imorgon till halv fem. Godnatt!

Kram Louise

19/10

saknart!

                                                          - Mojito, Spanien 2009, saknart!

Med hjälp av den nya medicinen så är jag äntligen påväg att bli frisk igen. Det var i fredags som febern släppte, och den är inte ett dugg saknad! Halsen däremot är fortfarande inte riktigt med i matchen men det går framåt, vilket är huvudsaken :) Kom för övrigt precis hem från skolan. Hyffsat kort dag med 3 lektioner, för min del 2 då jag inte kunde vara med på idrotten. Och bara för att det är jag så hade vi bip test idag, så nu kommer jag naturligtvis få göra det på min födelsedag istället, då jag egentligen är ledig, riktigt ovärt -.- men det är en smäll jag får ta! Har även två prov den här veckan, matte imorgon och historia på torsdag, ser fram emot när jag har båda gjorda och får gå på det efterlängtade höstlovet. Kommer desvärre inte bli en slappar vecka då jag har 4 uppsatser att sysselsätta mig med :/ Men lite ledig tid kommer jag allt ta :)

Kram Louise


15/10

sjuk!

Nu börjar jag bli riktigt trött, trött på att vara sjuk! Har haft feber och halsont sen i fredags, borde ha släppt vid det här laget, right? Fick även tabletter mot halsfluss i söndags som ska hjälpa inom 2 dygn, har dom gjort det? Nej! Imorse bestämde jag mig för att jag inte orkar ha det såhär längre så jag bokade tid hos läkaren. Väl där nere träffade jag Björn, jätte trevlig för övrigt och han konstaterade att jag var ovanligt svullen och enligt honom så var det ingen vacker syn att se mig i halsen. Han skickade mig till provtagning, den visade att jag inte hade halsfluss och inte körtelfeber men en riktigt hög sänka. För er som inte vet vad sänka betyder så innebär det att om man har en hög sänka har man en bakteriell infektion, och har man det motsvarande, en låg sänka så har man en virusinfektion. Har man varken halsfluss eller körtelfeber så är det enligt Björn en gåta att lista ut vad det kan vara. Och det kändes ju bra att höra? Eller inte... Fick hursomhelst ut nya piller som jag ska prova i 1 vecka, tråkigt nog har dom anknytning till kåvepenin som jag är allergisk mot så det kan hända att jag får en allergisk reaktion av de nya tabletterna. Björn tyckte iaf att det var värt en chans och i värsta fall är det bara för mig att ringa ambulans, om jag skulle få andningssvårigheter och utsslag vill säga vilket jag naturligtvis inte hoppas på nu när jag är själv hemma och allt! Blir inte jag frisk nu kan jag lova att det är nått som går sönder här hemma -.-

Kram Louise

12/10

:/

Kan ju börja med att säga att den här helgen verkligen inte blev som jag hade tänkt mig. Väl framme på lasarettet i fredags så var de tvungna att ta en titt ner i halsen på mig samt ta tempen då man var tvungen att vara 100 % frisk för att få genomgå de olika testerna. Testerna i sin tur skulle ge mig svar på om jag fortfarande är allergisk mot penicillin eller inte. Med min vanliga otur så var jag både röd i halsen och hade feber och fick naturligtvis lämna lasarettet för den här gången med en ny besökstid. Jag kände mig frisk, men tydligen så stämde inte den känslan. Jag bestämde mig för att spendera helgen hos Fredrik ändå, för jag kände mig ju inte sjuk? Senare in på fredags kvällen vände min känsla om att jag kände mig frisk. Jag fick dunkade huvudvärk, halsont och hade en enorm värk i hela kroppen. Jag mådde så dåligt att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Tro det eller ej så klarade jag mig igenom helgen hemma hos Fredrik. Förstår verkligen inte hur han orkade med mig när jag bara låg där som ett dött lik i nästan 3 dagar. När jag blev hämtad av Ubbe straxt runt 12 på söndagen så kände jag mig inte alls fräsch. Fick en akuttid på lasarettet i Köping där läkaren konstaterade att det var solklart att jag hade halsfluss. Så nu när jag fått mina piller hoppas jag verkligen på att må bättre snart igen och att Fredrik inte har blivit smittad! Hoppas att ni alla får en kommande bra vecka, för mig blir det sängen i ytterligare några dar.

Kram Louise

9/10

                                                                        
Godmorgon alla! Nu sitter jag och väntar på att få åka till lasarettet i Västerås där jag kommer att spendera 5 timmar idag, värt! Är sedan länge allergisk mot penicillin och efter många om och men vill läkaren att jag ska göra en utredning angående min allergi. Om jag nu har turen på min sida så kan det hända att jag har vuxit ifrån min allergi vilket jag naturligtvis hoppas på! Inte så kul när jag är sjuk och det tar dubbelt så lång tid innan jag blir frisk enbart för att jag inte får käka penicillin -.- Så med andra ord är jag ledig från skolan idag, vilket känns rätt bra faktiskt. När jag sen är klar på lasarettet ska jag ta tåget till Fredrik där jag kommer spendera hela helgen, underbart!

Kram Louise


5/10

höst

Kanske skulle sitta fint med en uppdatering, right? ;) I fredags spenderade jag dagen tillsammans med Cissi på stan i Eskilstuna. Dock så fick vi inte med oss några plagg hem, inte så ovanligt att jag kommer hem tomhänt på den fronten. Däremot så köpte jag en ny sjal, tights samt lite smink. Kort och gott så var fredagen riktigt chill. Fram emot lördag kväll sen så kom Fredrik hem till mig, och som ni kanske kan räkna ut så blev det en hel del mys och massa snack, och en film lyckades vi klämma in också. När vi sen morgon därpå skulle ta oss till Köping så att Fredrik kunde ta sig hem så skedde det en liiiten olycka :o Det blåste en hel del i söndags, som kanske vissa av er la märke till. Så när jag skulle ut genom dörren med händerna fulla så hann jag knappt öppna dörren innan vinden röck upp den med en fet smäll. Och dörren flög upp, rakt in i fönsterbrädan och resultatet blev ett hål i dörren. Ett hål i den nya dörren som pappa satt upp för ca 3 veckor sedan, rätt värt :/ Och eftersom han drog till Indien på jobb natten till den söndagen så har han inte sett hålet. Däremot så berättade jag över sms vad som hade hänt och han vart inte glad, för er som känner till det finska temperamentet, som även jag har så kan ni kanske gissa hur arg han blev ;) Visar sig vad som händer när han får se resultatet av smällen.
    Så till skolfronten den här veckan. Inga prov planerade, däremot lite inlämningsuppgifter och det är ju ingen big deal. Har rätt hyggliga dagar också med tanke på att vi har lite inställda lektioner här och var. Sen på fredag är jag ledig för jag ska spendera 5 timmar på sjukhuset i en s.k "allergiutredning". Så den här veckan förväntas bli bra och kommer avslutas tillsammans med Fredrik :)

Kram Louise

RSS 2.0