SAW 3D


Nu bär det strax av in till Eskilstuna för att se sista Saw filmen i 3D tillsammans med syster, Johan och Stoffe. Av det som jag har hört så ska den här filmen vara väldigt bra och knyta en bra knut på säcken. Under senare tid har jag blivit alltmer skeptiskt till skräckfilmer, tror det beror på mängden mardrömmar som jag har haft, så får se hur jag hanterar den här filmen, risken finns ju att 3D brillorna åker av, visar sig ;)  

Kram Louise


Dagen efter


Gårdagen, ja vad ska man säga, den var galen! Som sagt så började vi med förfest hos Malin, ganska spårat! Mitt och Cissis mål var att bli sjukt packade, och vi uppnådde vårt mål kan man säga. På vägen till bussen som skulle ta oss till festen så gick vi genom skogen, kolsvart! Och jag var så full så att Cissi i princip fick bära mig, illa... Men det roligaste var helt klart på bussen, Malin drog på låten "I am not a whore med LMFAO" och vi sjöng i kör så att hela bussen kastade blickar på oss, vi är som vi är och jag gillart (y) Själva festen var väl inte sådär jättespännande enligt min mening men vi hade kul och det var huvudsaken, tequila race all in!

Kram Louise

Nu draaaar vi


PARTY


                                              - Jag och syster taggade för party på olika håll <3

Ikväll blir det lokalfest i Eskilstuna med förfest hos Malin, kommer bli grymt <3 Jag och Cissi har laddat upp rejält med tequila, cider och vinare, ohyeah!

Kram Louise

OMG



- Haha, jag dör, det här är min humor så jävla hårt, take it or leave it ;)


LOV


Äntligen är det lov, så jävla underbart! Dagen började med att jag hade prov i social omsorg, ja som sagt, lärarna älskar ju att plåga oss såhär innan lov, men det gick skitbra så jag är helnöjd :) Sista lektionen för dagen hade jag religion, en föredetta munk från Hare Krishna var där och höll en liten "föreläsning", han såg lite halvkul ut så jag och Malin hade kul bara genom att titta på honom ;) Tog 12.00 tåget hem, pluggade teori och vid 3 hämtade vi upp Cissi som jag för övrigt är med nu :) Ikväll blir det fredagsmys framför idol och börja tagga lite smått inför morgondagen, för då köööööör vi! <3

Kram Louise

Jag är sämst!


Jag vet att jag är sämst på att uppdatera nuförtiden, men jag har helt enkelt inte tid :s Lärarna matar på med jag vet inte hur många uppgifter och prov såhär innan lovet, jag har körlektioner, jag pluggar teori, jag ska hinna med gymmet osv osv, ja ni hör ju hur det låter? När jag väl har fått körkortet så kommer det lugna ner sig lite och det ser jag fram emot!
   På tal om skolan så har jag och Malin nu färdigställt våra HLR utbildningar på Årby skolan, och det har gått otroligt bra! Nu har vi bara Odlarskolan kvar efter lovet sen är det dags för rapportskrivning och sammanställning av resultat. 

Kram Louise 

Söndag

Nu är jag tillbaka! Efter en lång fredag utan matteprov så åkte jag hem till älsk, var hemma hos han först kl.20 så blev lite mys framför idol. Och jag råka somna i soffan (a) Blev ingen lång stund han fick spendera med mig innan jag slockna, haha ^^ På lördagen däremot så var jag desto piggare så jag hängde med under hela kvällen utan att vila ögonen *stolt* Har haft en jättemysig helg med andra ord och det hoppas jag att alla ni andra också har haft. Imorgon har jag och Malin andra utbildningstillfället på Årbyskolan kl.11 ser fram emot det :) Nu ska jag plugga lite innan det är dags att krypa ner under täcket. 

Kram Louise  

Torsdag

...


Sådär, nu kan jag uppdatera. Internet har laggat och jag har haft mycket att göra så har varit lite små stressigt sådär. Har pluggat matte hela dagen då jag pluggade hemma idag, tror nämligen att vi har matte prov imorgon så vill gärna vara förberedd :) Ett pass på gymmet har jag också hunnit med, och det var välbehövt! Imorgon väntar en lång dag, 08.30--> 17.00 så kommer vara sjukt trött när dagen väl är över. Ska åka till Frick direkt när jag kommer hem så kommer inte hinna med någon mer uppdatering föränn på söndag, men ni får klara er ;) Jag önskar er alla hur som helst en kommande bra helg!

Kram Louise

Tisdag


Den här dagen har spenderats på Årbyskolan tillsammans med 8A. Jag och Malin höll vår första lektion i HLR och det gick så mycket bättre än förväntat. Vi var båda sjukt nervösa innan lektionen skulle ta sin start men det släppte så fort vi hade dragit igång. Tror faktiskt att eleverna uppskattade att vi var där och delade med oss av våra kunskaper, nu hoppas vi bara att de kunskaperna kommer att stanna kvar ;) Redan nästa vecka, på måndag och onsdag ska vi tillbaka till Årbyskolan för de två sista lektionerna, spännande! Och efter höstlovet blir det destination Odlarskolan. 
   Efter en relativt jobbig dag så kom jag hem, dyngsur, var bara tvungen att poängtera det. Vilket jävla pissväder, inte okej! Har hål i ena stöveln också efter att ha lekt med kundvagnen på Willys för ett x antal veckor sedan, så mina fötter var skapligt kalla när jag väl tog av mig skorna. Men vad gör man, får stå ut tills jag har lust att lägga pengar på ett par nya skor :) Hade körlektion idag också, och det gick så mycket bättre än sist, kul när man märker att det går framåt (y)

Kram Louise

Paradise Hotel


Nu är det snart dags för veckans första avsnitt av Paradise Hotel. Personligen så tycker jag att förra säsongen var sååå mycket bättre, Andreas, Catja, Greta & Cimon, bättre kunde det inte bli! Har inte hunnit få någon favorit i den nya säsongen än, men en sak är iaf säkert, det kommer inte bli Julia, Johannes, Emelie eller Jean Pierre....

Kram Louise

Måndag



Den här dagen har bestått av en etik lektion, klassråd samt förberedelser inför morgon dagen då jag och Malin ska till Årbyskolan. Imorgon ska vi som sagt hålla vår första "HLR-utbildning" i vårt projektarbete, spännande! Tror det kommer gå jättebra :) För övrigt så fick jag tillbaka etikuppgiften idag, MVG *stolt*.
Nu ska jag strax kila iväg till Eva-Lena som är idrottslärare för Odlarskolan och lämna lite enkäter. Hon är bosatt i Kungsör och vi ska till Odlarn först efter höstlovet så det passar ju bra (y)

Kram Louise

Bokad


Nu är kryssningen bokad! Den 4 December blir det att dansa loss och fira min 18 års dag för fulla muggar ;) 12 pers blir vi (y)

Kram Louise

Söndag

:/


Kom aldrig iväg till Frick igår, bara massa krångel med InterCity tågen.... Han fick skjuts till mig senare framåt kvällen iaf, skönt det :)
   Idag har jag umgåtts med älsk, och när han drog stack jag till Urban, övningskörde till Arboga och tillbaka, går bättre och bättre för varje gång nu tycker jag :) När jag kom hem igen satte jag igång med att plugga teori vilket jag precis la ner, för nu väntar det lite gott käk, see ya!

Kram Louise

Fredag

höst


Har inte mått på topp de senaste dagarna samtidigt som jag har haft mycket att göra, därför har jag inte hunnit uppdatera. Kom hem från skolan för inte allt så länge sedan, var in och gjorde religionsprovet, och det gick kanon :D Skitlätt ;)
Ikväll ska jag hem till Cissi, spännande då hon flyttat från Dalståltorp in till stan i Arboga. Ser fram emot en trevlig kväll med mycket tjockning framför Idol :) Imorgon --> Hem till älsk <3

Kram Louise

Tisdag

Här var det dåligt med uppdateringar, bli så ibland när jag har mycket att göra, vilket jag för övrigt har just nu. Religions uppsatsen skulle ha varit inlämnad i fredags, men då var jag ledig och när jag kom till skolan i måndags så har hälften av uppsatsen försvunnit på datorn? Har hänt mig ett antal ggr nu och blir lika lack varje gång. Visar sig när jag får tillfälle till att skriva om den, har lite andra arbeten som går i första hand nu :)
   Idag hade jag sista teorilektionen, så skönt! Övningskört har jag också gjort samt klippt gräset hos farmor och farfar, så idag har det varit lite mer praktiskt än teoretiskt, ganska skönt faktiskt :) 

Kram Louise  

Söndag


Gårdagen spenderades tillsammans med Cissi, var hos mor min och var hundvakt åt Diza. Två filmer hann vi med under kvällen och den tredje imorse, Knight and Day, Grown Up´s och Death Warrior, alla var kanonbra, verkligen! Förutom att ha kollat den sista filmen idag så har jag pluggat och övningskört, har hunnit färdigställa 2 viktiga arbeten som ska vara inlämnade imorgon, så skönt! Nu: Ensam mamma söker på TV3!

Kram Louise

Just nu


Fredag


Kollade precis klart på idol med brudarna, och vad ska man säga? Jo att helt fel person åkte ut ikväll! Jag hade helst sett att antingen Linnéa eller Alice lämnade idol ikväll, men som sagt, tittarna som bestämmer... Huvudsaken är att Jay och Olle är kvar, big love!
    Tidigare idag var det riskettan som stod på mitt schema, finns bara ett ord att säga, lärorikt! Nu har jag bara halkan kvar sen kan jag börja förbereda stort inför uppkörningen och skrivningen, tagga!

Kram Louise 

NEW IN


Torsdag



Igår valde jag att inte uppdatera då jag inte var hemma förrän kl.22. Hade som sagt sista utbildningstillfället på Röda Korset igår, så nu är jag färdigutbildad! Känns jättebra, jag tycker att kunskap i HLR och första hjälpen är något som varje enskild individ borde besitta. Det sker 20 hjärtstopp varje dag i Sverige, och en hjärtsäker miljö börjar trots allt med att många kan HLR. Jag skulle vilja påstå att många människor ute i vårt samhälle "tror" att de vet hur man räddar en annan person. Men det är skillnad på att tro och att veta. Gällande HLR så finns det stora skillnader på hur man utför det på ett barn gentemot en vuxen, och det måste man kunna! Det är även viktigt att du vet hur du ska stoppa en blödning, hur du skapar en öppen luftväg, hur du placerar en medvetslös person i stabilt sidoläge, hur du får bort ett föremål vid luftvägsstopp, hur du förebygger cirkulationssvikt, hur du gör för att organisera och handla på en olycksplats osv osv. Kan du allt detta, då kan du kalla dig FULLÄRD!
   För att komma till den här dagen så sticker jag snart in till Västerås för att gå lite på stan tillsammans med Frick, ska bli skönt att få komma iväg lite :) Senare ikväll ska jag försöka ta mig ner till gymmet!

Kram Louise

Tisdag


                                          - Dagens låt, lär dig spanska och förstå innebörden ;)


Idag är det Tisdag, eller teori tisdag som jag brukar säga, vilket innebär att jag brukar ha fullt upp från morgon till kväll. Denna tisdag blev dock ett undatag då det visade sig att jag hade åkt till skolan helt i onödan imorse, inställd matte samt inställd geriatrik. Hade kunnat ha en lång och skön sovmorgon men är ändå glad över att jag tog mig in till skolan, jag och Malin fick nämligen en hel del saker gjorda angående vårt projektarbete. På tal om vårt projektarbete så har vi sista HLR utbildningen imorgon kväll på Röda Korset. Vi har även fått fatt på två skolor som är mycket intresserade av att delta i vårt projekt, så för tillfället hittar ni inga bittra miner på våra läppar ;) 
   När jag kom hem från Eskilstuna satte jag igång med att plugga direkt och det gjorde jag fram tills strax innan kl.18, för då hade jag näst sista teorilektionen på körskolan (y)

Kram Louise 

Måndag

...


Kom nyligen hem från Lola, var ner till henne en sväng och pluggade matte, och det var behövligt kan jag säga :) Innan dess hade jag körlektion, det gick jätterbra! Och innan dess så har jag spenderat dagen i skolan. Det var min dag kort och gott :)

Kram Louise

Hemma


Kom precis hem från Eskilstuna efter att ha sett Susanne Biers film "Hämnden". Som många av hennes tidigare filmer så höll denna också måttet, underbart bra! Filmen handlar om tioårige Elias som blir mobbad av sina klasskompisar. Till den dagen då Christian börjar i klassen. Christian och Elias slår sig ihop och går till gemensam motattack. I takt med att pojkarna utvecklar ett slags brödraskap, och kastar sig in i allt farligare projekt lär också Christians far, Claus, och Elias mamma, Marianne lära känna varandra. Elias pappa, Anton (Mikael Persbrandt), är stationerad i Sudan. När Anton är hemma så har han svårt att återta sin plats i familjen. Vardagens trivialiteter drunknar i ljuset av inbördeskrigets helvete. Händelser som att få ett slag i ansiktet av en främling på en lekplats, tycker han är utan betydelse. Men Christian och Elias ser helt annorlunda på det.
   Har du inte sett den än, SE DEN! 

Kram Louise

Hämnden

:)


Helgen har varit bäst! Nu sticker jag på bio med far och syster, Hämnden!

Kram Louise

Gbg

:)


Idag blev det halvdag för min del då jag och syster ska åka ner till far i Gbg runt kl.16. Ska börjar packa här snart hade jag tänkt :) Hoppas ni alla får en kanonbra helg, för det kommer iaf jag ha :)

Kram Louise

RSS 2.0