Torsdag


                                                                           - Bäst i Idol 2010 <3


Igår blev det ingen uppdatering av den enkla anledningen att jag inte var hemma från Eskilstuna förrän kl.21.40. Hade del 1 av 2 av HLR utbildningen på Röda Korset igår kl.18 och hann inte hem från skolan emellan. Hade hur som helst en mycket lärorik kväll! För övrigt så kom jag precis hem från dagens lektioner, ska fixa iordning lite här hemma innan jag sticker tillbaka till Eskilstuna igen till Jim :) Och imorgon, GBG!

Kram Louise 

Teori Tisdag

Kom precis hem från körskolan, satte mig för första gången framför datorn idag för att ta mig igenom lite teorifrågor, och mot min förväntan så gick det faktiskt ganska bra :) Har inte varit i skolan idag då svenskan var inställd, så tog tillfället i akt att arbeta med de resterande uppgifterna hemma :) Nu tänkte jag ta och färdigställa geriatriken tills imorgon för vid sex ska jag tillbaka till körskolan för veckans teorilektion.

Kram Louise  

Måndag

blåbär


Då var det ny vecka igen, usch vad tiden kan gå snabbt ibland. Känner hur det blir kallare och kallare på mornarna så snart ligger väl snön där och breder ut sig över backen, brr! Nej nu ska vi inte tänka på snön, då blir man bara deperimerad... Min dag har varit bra, gillar måndagar då vi inte har allt för krävande lektioner, ganska skönt med en chill start på veckan ändå :) Efter skolan tittade Cissi förbi en sväng och sen dess har jag inte gjort så mycket mer än städat och pluggat, lite tråkiga sysslor sådär men skönt när det väl är gjort :)

Kram Louise

Ensam mamma söker

Gårkvällen var helt i min smak <3 Och filmen var faktiskt bra samtidigt som den var lite små läskig, dock så var den väldigt lång, hela 3 timmar :o
   Älsk åkte vid 3 idag så då åkte jag, mor & urban ut till syster och hennes pojkvän för att fira hans 18 års dag, och trevligt var det :) När vi kom hem igen stack jag och syster ner till gymmet och kom hem för inte allt så länge sedan. Nu väntar ensam mamma söker på Tv3 :)

Kram Louise

Lördag


                                                                           - Helgens låt (y)


Ikväll blir det lördagsmys med älsk. God mat och senare filmen IT. Då Killer Klowns mer var en komedi hoppas jag på en riktig clown skräck denna gång ;)

Kram Louise

Äntligen fredag!

:)


Igår var jag så insatt i att plugga till dagens prov att jag inte fick någon tid över till att uppdatera. Provet gick iaf jättebra, tror jag, visar sig helt enkelt :) Skönt att helgen äntligen är kommen! Sitter för tillfället framför Idol med Lola, riktigt spännande!

Kram Louise

Onsdag

(y)


Visst skulle det sitta fint med en uppdatering såhär strax innan läggdags? Här får ni en ;) Har varit upptagen precis hela dagen fram tills nu, därav denna sena uppdatering. Provade studentmössorna idag och la även våra beställningar, ganska härlig känsla! Hade även två lektioner, geriatrik och projektarbete och sen slutade min skoldag för dagen. Kom hem vid ett, träffade Cissi, snackade och fick hjälp med matten vilket verkligen behövdes. Drog ner till far och klippte gräset vid halv fem, kom hem, stack ner till gymmet, kom hem därifrån, kollade idol och ja, nu sitter jag här :) Det var lite kort och gott om min dag, nu väntar sängen för är skapligt trött (a)

Kram Louise

Time for some TV

(y)


Kom precis hem från teorilektionen, mycket som ska printas in i huvudet men jag tycker det går framåt :) Ser fram emot den dagen när jag väl håller körkortet i handen ;) Nu ska jag bänka mig framför tv:n till idol som börjar strax, tills dess, take care!

Kram Louise

Dejt med skolan

Sitter i skolan och väntar på att den sista lektionen för dagen ska ta sin start, geriatrik. Hade precis svenska där jag färdigställde uppsatsen called "Cast Away vs. Robinson Crusoe", så skönt! Efter skolan är det teori på trafikskolan som står på schemat, nice!

Kram Louise

Måndag


                                                                     - Nytt från Rihanna (y)

Äntligen! Har försökt att logga in på bloggen ett bra tag nu utan att lyckas, kom upp någon weird ruta hela tiden :o Huvdsaken är att det funkar nu iaf :) Jag ber om ursäkt för att jag inte har bloggat på hela helgen men energin har inte räckt till, tyvärr. Lördagen blev till en myskväll med älsk och söndagen ägnade jag åt skolarbete, mycket som står på schemat just nu. Igår var det val också, jag vet faktiskt inte själv vilket parti jag sympatiserar mest med men en sak vet jag iaf, att SD inte borde ha kommit över 4 % spärren. Jag tycker att alla är lika mycket värda oavsett sina brister och fel, ska bli kul att se hur det här kommer att utvecklas.
   Nu till idag, slutade kl.2, vid kl.3 kom Cissi förbi en sväng och vid 4 drog jag ut och körde med Urban. Det går framåt :) Nu sitter jag och väntar på att syster ska komma hem från frisören så vi kan sticka ner till gymmet :)

Kram Louise 

Weeeekend


                                                                          - Dagens låt (y)

Idag var det Rinmanstafetten as RockaBillys som stod på schemat. Spenderade hela förmiddagen på Strömsholmen med skolans övriga elever, helt okej start på dagen :) Tog 12 tåget hem, pluggade, hämtade upp syster och Cissi, hyrde film och ja nu sitter vi här och lyssnar igenom senaste nytt inom musiken. Blir en fredag med fredagsmys med andra ord :)

Kram Louise

Torsdag

 
                                                                         - Bästa låten ever <3

Idag var jag i princip in till skolan och vände, hade geriatrik lektion samt att jag och Malin färdigställde projektplanen. Har även tagit kontakt med skolorna nu angående vårt arbete så hoppas på ett relativt snabbt svar :) Är för övrigt hos far nu som kom hem från Thailand imorse, jag och syster fick en del smått och gott från resan så det tackar vi för :) Imorgon är det Rinmanstafetten med RockaBilly tema, kan bara bli bra! Inga lektioner imorgon alltså så är nog hemma till 3.

Kram Louise 


Onsdag

:)


Hade min första riktiga körlektion med körskolan idag. Gick mot mina förväntningar riktigt bra så jag är helnöjd :) Stannade hemma från skolan för att inte riskera att missa den då tågtiderna inte stämde överrens och för att bussar dessutom ersätter tågen för tillfället. Imorgon däremot ska jag till skolan, ska även till far som kommer hem från Thailand.

Kram Louise

Skitkul!

<3

Skitkul är ordet som beskriver den här dagen i sin helhet, skolfoto, spexfoto, påbörjat körkortsteorin osv osv. You name it ;)

Kram Louise


<3


Sexigast hos kvinnor är...

;)


www.aftonbladet.se kan du idag läsa att i en ny undersökning så tycker svenska män till om kvinnors kroppdelar. Efter att 2112 svenskar har tyckt till så ser ni resultatet av vad de finner sexigaste på bilden ovan ;)

Kram Louise

Måndag

Idag har det varit full rulle hela dagen och är fortfarande. Känner att den här veckan kommer bli väldigt stressig för min del om jag så att säga vill hinna med allt jag har planerat. Har prov i omvårdnadsprocessen på onsdag och utöver det har jag en hel del uppgifter som ska inlämnas. Har även skolfoto samt spexfoto imorgon och på fredag är det Rinmansstaffeten. Om man bortser från skolan så börjar jag teorin på körskolan imorgon, jag har min första körlektion på onsdag och mitt upp i allt ska jag försöka klämma in gymmet. Ja som ni hör, ganska så full späckat schema...

Kram Louise


Söndag


                                                                Natasha Bedingfield - Wild horses


Kom precis hem från gymmet med syster efter ett pass på drygt 75 min. Skönt att äntligen vara igång på riktigt igen! Musiken är dock inte den bästa där nere, men jag har gett upp när det kommer till det där att bränna skivor, de råkar nämligen alltid försvinna, nån måste tycka de är riktigt bra ;)
   Kvällen igår måste jag säga vart riktigt lyckad, mycket flum och mycket skratt, det var verkligen inte igår! Sen måste jag påpeka att vi har blivit riktiga chickens när det kommer till det där med skräckfilmer, eller ja, iaf jag och Cissi. Vi måste verkligen sitta och hålla för ögonen och små titta under hela filmen, hur lame är inte det? Måste ha nått med ålderna att göra, haha ;)

Kram Louise

Babysitter Wanted

:)


Kvällen igår kan man säga var en klass för sig, och vad jag menar med det tänker jag faktiskt hålla för mig själv, annars vet man aldrig vad ni skulle tro ;) 
   För tillfället har jag precis dansat några varv i köket hos far tillsammans med Cissi & Lola. Tur att far är i Thailand och slapp se de dåliga moves´en. Nej nu väntar en bit mat och lite senare väntar även "Babysitter Wanted".

Kram Louise

Weeeekend


                                                                         - Dagens låt, enjoy!


Kom precis hem från far, har varit och klippt gräsmattan som jag hade lovat att göra. Slutade redan kl.12 idag pga två inställda lektioner, därav denna ovanligt tidiga fredags uppdatering. Ska sticka ner till gymmet nu med syster och därefter bär det av hem till Cissi i Arboga, the last night in Dalståltorp <3 De ni ;) Ha en underbar helg och ta hand om er!

Kram Louise


Tåg helvete

:/


Kom aldrig iväg till Eskilstuna och Jim pga ett växelfel. Satte mig på tåget och så kommer konduktören och säger att de har ett växelfel på tåget, tyckte han sa att det var ett trafikfel först. Hur som helst fick jag reda på att tåget inte kommer komma längre än till Kungsör, så jag fick vända hemåt igen. De skulle försöka fixa taxi eller nån liten buss till de som var prio 1, vilket alltså inte var jag... Sj upp i min röv!

Kram Louise

Torsdag

tv:n


Jag älskar torsdagar! Och det av den enkla anledningen att jag börjar kl.12 och därmed har en lång sovmorgon ♥ Geriatrik blev dagens enda lektion då det visade sig att idrotten var inställd, ganska tungt då man släpat träningsväskan i onödan, men samtidigt skönt att få sluta tidigare :) Städa är det jag har sysselsatt mig med sen jag kom hem, kanske inte något som får en att hoppa av glädje men något som behöver göras emellan åt. Nu väntar jag på att Urban ska komma hem, då blir det käk och därefter ska vi ut och bränna lite gummi ;) Dagen kommer sen att avslutas hos Jim :)

Kram Louise

Idol

:)


Kollade precis klart på idol, kul att det äntligen har dragit igång! Hyffsat bra artister hittills men droppen idag var när rullstolsbundna Frida kom in. Det första Bagge gör är att sucka, och de andra sitter där omedvetna om vad de ska säga till en början. Snacka om förutfattade meningar! Är vi fördomsfulla, de flesta av oss? Jag skulle säga att vi bestämmer oss på mindre än ett ögonblick vad vi borde kunna förvänta oss utav en annan människa, håller ni inte med? När vi sen får uppleva något helt annat än det våra förutfattade meningar hade sagt oss var möjligt, ja då blir upplevelsen desto större. När det nu visade sig att Frida var en talang, ja då passade det bra att vara trevlig. Säger bara en sak: Skärpning!

Kram Louise

Valdebatt

:)


Idag började jag dagen med att lyssna på en 2 timmar lång valdebatt i aulan. Trots att jag inte får välja i år så måste jag säga att det var riktigt intressant. Fick en bättre inblick i vad partierna står för och vilket jag sympatiserar mest med. Och är man osäker på frågan om vilket parti man sympatiserar mest med så rekommenderar jag SvD:s valkompass som du hittar här --> 
http://www.svd.se/nyheter/politik/valet2010/Valkompassen/ Efter valdebatten hade jag omvårdnad och därefter slutade jag för dagen.

Kram Louise

Fit for fight

(y)


Nu är det dags att bli fit for fight igen, sticker ner till gymmet och fyller på kortet medan syster går introduktion. See ya!

Kram Louise

På tal om...

:p


Filmen igår. Låt oss säga såhär, jag hade helt fel förväntningar om den här rullen. Det må vara en skräckfilm från 80-talet men att kalla det skräck skulle jag vilja påstå är att ta i. Killer Klowns var mer rolig än den var läskig. Storyn är lika banal och enkel som den är rolig och fantasifull. En liten amerikansk småstad drabbas av en invasion av elaka clowner från rymden, som planerar att använda människorna i staden som föda. Det blir upp till några få individer att stoppa clownerna. Låter det dumt? Det är möjligt men filmen måste ses för att skapa rättvisa.

Kram Louise

Tisdag


                                                                         - Dagens låt! España ♥
 

Seg är ordet som beskriver den här dagen hittills, tråkiga lektioner samt att matte b har dragit igång på riktigt är de bakomliggande orsakerna. Min hjärna är helt enkelt inte kapabel till att förstå matte, kan bero på att jag inte är ett dugg intresserad, hur som helst måste jag ha med mig B matten i bagaget inför mina framtida studier till sjuksköterska, vare sig jag vill eller inte. Det som gjorde min dag lite mer munter var att jag fick en kommentar om att jag hade en snygg kropp, alltid kul att få höra :)

Kram Louise

Killer Klowns

:)


Måndag idag vilket betyder att helgen har nått sitt slut för den här gången. Är ganska segstartad såhär i början av veckan så det är tur att mina måndagar inte är allt för tuffa. Går från 9-14 och det är ju bara barnet som man brukar säga ;) Efter skolan blev det desto jobbigare då jag tog mig an farmor och farfars gräsmatta, men det behövdes, verkligen! Så nu har jag fått ihop tillräckligt med pengar till gymkortet som ska fyllas på imorgon, 1000 spänn för ett halvår, vill man vara fin får man lida pin så att säga ;)
   Snart kommer förövrigt Stoffe förbi för att se filmen "Killer Klowns" tillsammans med mig. Ska bli spännande då jag har en s.k. "clown & dock fobi", något jag haft sen jag var liten, så jag höll hårt i min bilbana när jag var mindre medan de andra höll hårt i sina barbiedockor, haha.

Kram Louise

Ta ingen för givet

<3


I dagens samhälle är vi experter på att ta människor och saker och ting för givet. Vi förväntar oss att mamma ska ringa varje söndag, att våran bästa vän finns där när vi behöver henne som mest och att chefen aldrig kommer göra sig av med mig. Allt kan förändras på en sekund så sätt värde på din tillvaro och de runt omkring dig. Ta aldrig någon eller något för givet. Vi kommer alla stöta på olika med och motgångar i livet, tänk då på dom som finns där för dig och att det lilla ordet "jag älskar dig" kan förgylla en persons dag. Det är inte när livet förändras som du ska se det du hade som en guldgruva, det är det du har just nu som du ska sätta värde på. 

Jag vill ta tillfället i akt och dela några meningar till mina nära och kära:
- Mamma: Tack för allt som du gett och fortfarande ger mig i livet. Det är av ett stort värde för mig ♥
- Pappa: Tack för allt jag fått dela med dig i livet och fortfarande delar med dig, det betyder ♥
- Urban: Tack för allt du har gjort för mig och Linda och fortfarande gör, du ställer alltid upp för oss och det är guld värt ♥
- Cissi: Jag värderar dig som min bästa vän och det finns så mycket jag skulle kunna säga om dig. Du är en person med ett varmt hjärta, en unik person på alla sätt. Jag är dig evigt tacksam för att du alltid ställer upp och för alla minnen som vi delar tillsammans. Du, jag och españa ♥
- Malin: Du är en person som sprider värme omkring dig, du har en underbar personlighet som smittar av sig på människor i din omgivning, du är en unik person på alla sätt. Vi har känt varandra i snart 3 år, och det är 3 år som jag värdesätter till 1000 ♥
- Lola: Du är mycket mer än en vanlig tjej, du är en alldeles unik och speciell vän. Vår relation är inte densamma som den en gång var men det förändrar inte din plats i mitt hjärta ♥
- Linda: Du har funnits vid min sida genom hela livet. Tillsammans med dig har jag upplevt det mesta och tillsammans har vi tagit oss igenom både med och motgångar. Dör du så dör en bit av mig ♥
- Frick: Du var den som fick mig att se kärlek från ett annat perspektiv. Du fick mig att i mitt liv ta ett stort kliv, ett kliv som jag aldrig trodde att jag skulle ta. Vet inte hur du gjorde men du fick mig att falla ♥
- Jim: Du har varit som en bror för mig sen den dagen du kom in i mitt liv. Du har något unikt och speciellt och jag värdesätter varje tillfälle som jag har tillsammas med dig. Jag vet vad du tänker likväl som du vet vad jag tänker, och även om det är komiskt så är det samtidigt värdefullt ♥

Jag älskar er, ni är min guldgruva och de som jag uppskattar och värdesätter mest här i livet ♥


Ta aldrig någon för givet.
Ha alla dina vänner nära ditt hjärta,
för du kanske vaknar en dag och upptäcker
att du förlorat en diamant när du var för upptagen
med att samla på stenar.
Det är bättre att ha få diamanter än många stenar.

Kram Louise


Söndag

Har inte orkat uppdatera i helgen, dels för att jag inte mått på topp men även för att Frick har varit hos mig. Pappa drog till Thailand imorse så åkte tillbaka till mor idag. Har precis varit ute och övningskört så nu ska det bli gott med lite mat :)

Kram Louise


Sängen

Den här dagen har varit totalt värdelös då jag mått dåligt i princip hela dagen, och gör fortfarande. Efter 2 ipren tycker jag att min huvudvärk borde ha försvunnit, men den har snarare blivit värre. Fryser som en jävla gris gör jag också. Återstår att se om det blir skolan imorgon eller inte... Nej nu ska jag sluta klaga och gå och lägga mig, peace!

Kram Louise

Dagens Låt


Projektarbete

:)



Blev ingen uppdatering igår då jag i princip spenderade hela dagen efter skolan med Cissi, Helena och Timo. Kände att det var lika bra att passa på, jag menar, ser ju inte dom förrän efter studenten nästa gång!?
   På tal om projektarbetet som jag nämde lite om i förrgår så ser det ut att bara kunna gå bra just nu. Lovade er att jag skulle berätta om min och Malins idé så fort det började se lite ljusare ut, vilket det gör nu. Jo vi ska göra ett projektarbete om HLR, hjärt-och-lungräddning, i årskurs 8-klasser på två skolor, en i Kungsör och en i Eskilstuna. Och för att få göra det här arbetet måste vi skaffa oss en instruktörsutbildning i HLR, vilket vi nu har skaffat oss, gratis, och som kommer att äga rum i september. Det handlar om att man ska kunna innan det händer, och våga när det väl händer. Katastrofer inträffar inte bara på avlägsna platser runt om i världen, den kan likaväl inträffa i din närhet. Att veta hur man ska agera när en människa svävar mellan liv och död är en trygghet både för dig själv och för människorna i din omgivning. Med vårt projektarbete vill vi få människor, ungdomar i det här fallet att våga gripa in och hjälpa en annan människa. Att våga hjälpa en annan människa är inte bara något som vi har användning av när en medmänniska är i nöd, det är något som vi och våra medmänniskor har användning för varje dag, i hela våra liv.

Kram Louise

RSS 2.0