Hektisk dag

(y)


Idag har det varit en hektisk dag. Dagen började med att tåget var inställt, vilket var mindre bra då jag inte ville komma försent till åk 8 dagen som jag och Malin skulle hålla i. Som tur var kom ersättningsbussen i tid vilket resulterade i att även jag kom i tid. Under dagen hade vi totalt 6 grupper med årskurs 8 elever där vi informerade om vårt program. Vissa grupper vara trevliga och bra, medan andra var mindre trevliga och rent utsagt respektlösa. Åk 8:orna sög verkligen musten ur en! Kl.15 kom far och hämtade mig och vi åkte och handlade inför de kommande dagarna som jag och Linda ska vara hos honom. Väl hemma så åkte jag till mor och packade och städade och vid halv 8 stack jag ner till gymmet. Och nu sitter jag här, redo att se BB!

Kram Louise

Vackert


När Chris sjöng för den amerikanska idoljuryn vart Steve så rörd av hans historia så han reste sig upp, tårögd, gick över till Juliana och kramade om henne. Chris hade friat till Juliana bara några veckor innan det ofattbara inträffade. På väg hem från jobbet hösten 2009 skadas Juliana allvarligt i en bilolycka. Hon drabbades av en svår skallfraktur, en traumatisk hjärnskada och flera frakturer på hennes vackra ansikte. Hennes chanser att överleva var minimala, men mot alla odds så vaknade hon. Den här "berättelsen" är så otroligt rörande så jag kan bara säga, ta vara på dina nära och kära, för den ena dan är aldrig den andra lik.

Nedan finner du låten som Chris har tillägnat sin Juliana.




Det skadar aldrig att säga jag älskar dig till någon en gång för mycket!
Kram Louise


Onsdag


Halloj! Missat att Britney släppt ett nytt album? Bjuder på en av låtarna ovan, det sägs att Eric Saade har snott lite av melodin till Popular från denna, kan det stämma?


Idag har solen tittat fram under hela dagen och det gillas skarpt! Åkte bil till skolan idag också p.g.a. jag annars skulle ha fått vänta ett x antal timmar innan första lektionen samt på tåget hem. Dagen har bestått av sjukvård och omvårdnad. På sjukvården fortsatte vi med diabetes, jag, Malin och Ida blev klara med de två inlämningsuppgifterna så det kändes bra. På omvårdnaden redovisade jag och Malin "kateterisering av man och kvinna" och det gick galant! Efter skolan gjorde jag lite ärenden på Tuna Park och nu är jag hemma sen ett tag tillbaka, redo att försöka färdigställa projektrapporten!

Kram Louise

Vad ser ni? ;)


* Undersökningar har visat att barn inte kan se eller förstå en erotisk bild. De har fortfarande inte utvecklat alla sinnen.

* Barn ser nio delfiner.

* Dock är sinnens hos vuxna människor rätt så utvecklade och i vissa fall på gränsen till "smutsiga", vilket innebär att de har stora svårigheter att upptäcka nio delfiner.

* Nu när ni vet att det är delfiner bör ni hitta dem inom sex sekunder.


SER NI DELFINERNA????




 



Kram Louise


Måndag

Ny dag ny vecka, det går fort nu. Helgen spenderades tillsammans med älsk, vi fyllekörde lite, såg en film och hade det allmänt mysigt. Vi deltog även i Earth Hour tillsammans med mor och urban, det var ganska mysigt och roligt för den delen, roligt på så sätt att morsan tände ett tomtebloss som hon satt i blomlådan vilket resulterade i att alla de gamla torkade blommorna i i blomlådan fattade eld, så kul! Igår gjorde jag inte så mycket mer än pluggade och gymmade med Stoffe. Kvällen avrundades framför BB med Ewe.
   För övrigt så sitter jag i skolan just nu, hade svenska b från 9-10 och nu inväntar jag mer eller mindre etiken som börjar kl.12 och försöker fördriva tiden lite.

Kram Louise

Ledig dag


Hej mina vänner!

Idag har jag varit ledig då lärarna har hållit på med den nya gymnasiereformen, skönt med andra ord! Har ägnat dagen åt att plugga, köra mor och urban till och från arboga nu under kvällen samt gymmat. Och nu sitter jag med Ewe framför BB. Finns inte så mycket mer att säga? Imorgon börjar jag 12.45 så blir en lång och härlig sovmorgon igen, inte mig emot!

Kram Louise

BB

Ska strax krypa ner under täcket framför Big Brother. Dagen i sin helhet har varit helt okej, lite små tråkigt med så lång lunchrast men sånt man får ta. På tal om det, ja igår kom jag tillbaka till skolan igen efter 6 veckor, känns inte helt okej men nu är det bara slutspurten kvar så jag kämpar på! Nej nu blir det BB.

Kram Louise

LYCKLIG TJEJ


Jag vet att jag inte är någon världsmästare på att uppdatera men det är svårt att hinna med när man jobbar. Men vet ni vad? Nu är praktiken över och jag LOVAR att komma tillbaka till bloggandet, på riktigt! Min tid på AVA har varit både rolig och lärorik, den har till och med resulterat i en anställning för mig i sommar, fattar ni? Jag slipper stå där den 11 juni utan några bekymmer på vad jag ska göra de närmsta månaderna. UNDERBART, med andra ord! Jag fick höra några väl valda ord av Gunilla nu när jag slutade som verkligen värmde om hjärtat, kommer sakna AVA. Men don´t worry, jag och Malin kommer tillbaka (y)
   Ikväll blir det mys med Cissilissivän och kanske någon fyllekörning hit och dit.

Kram Louise


Måndag


Hej mina vänner!

Helgen som var har varit jättebra, så skönt att få sova ut lite, blir man åtminstone lite återställd efter alla dagar på sjukhuset. Idag jobbar jag ett pass från 13.30 --> 21.30. Dock så blev det inte en allt för lång sovmorgon då jag hade besökstid hos tandläkeren 9.50 imorse. Jag är inget stort fan av tandläkaren sådär men allt såg bra ut så jag ska inte klaga, inga hål och inga frätskador (y) Var det rätt låt som vann Mello då tycker ni? Jag gillade Nicke Borg skarpt men höll på Danny eller Saade p.g.a. jag tror att de skulle kunna gå långt. Nej nu har jag lite att fixa innan jag sätter kurs mot Eskilstuna. Ha en underbar dag!

Kram Louise

Lördag


Igår jobbade jag 7-15 och dagen gick kanon bra! Avslutade dagen hos far tillsammans med Cissi och Lola där vi anvnjöt en taco kväll med film och skitsnack. Idag ska jag till älsk, kommer hem imorgon så hörs då. Ha en underbar helg!

Kram Louise


JAG ÄR SÄMST

Jag är sämst vad det gäller att uppdatera, jag vet! Men nu är det som så här att jag har varit sjuk och mått piss rent utav sen i måndags. Alltså så har jag legat i sängen för det mesta och inte varit på praktiken. Idag däremot tänkte jag pallra mig dit, även och jag fortfarande har mag och ryggvärk så orkar jag inte vara hemma längre. 13.30-21.30 är passet jag ska köra idag, hoppas det kommer gå bra utan att jag börjar må dåligt, håller tummarna! Nej nu ska jag snart sätta mig i bilen, dra på volymen och åka iväg, take care!

Kram Louise

Hemma

Den här dagen var inget undantag vad det gäller att vara jobbig att ta sig upp på, fy fan! Men nu är jag äntligen hemma iaf, så skönt :) Kvällen kommer att spenderas i Arboga hemma hos Cissi. Tar bilen dit och åker hem och sover sen eftersom jag jobbar imorgon också 14-21.30. Bara att kämpa på ;)

Kram Louise

Fredag


Fy fan för att gå upp tidigt på mornarna alltså, inte ens när man kommer ut från duschen har man hunnit vakna till... 07 startade min dag på sjukhuset och den har flutit på ganska bra även om den har varit tuff, dock kan jag säga med lite stolthet att jag tog ca 8 blodprover idag och lyckades med alla :D Kom hem ca 15.30 och har bara tagit det lugnt sen dess, ska strax gå och lägga mig eftersom jag kör samma pass imorgon som idag, tungt (y)

- Vill passa på och säga tack till älsk för 20 underbara månader, tack för att du är den du är och tar mig för den jag är. Jag älskar dig <3

Kram Louise

Västerås

Dagen har i sin helhet spenderats i Västerås tillsammans med Linda och älsk :) Det var för Lindas skull vi åkte in men hon hittade inte mer än en ring, tyvärr. Hittade väl inte spec mycket jag heller förutom en bikini och ett linne, alltid nått (y) Imorgon fortsätter praktiken, 07-->15.00 och sen jobbar jag även veckan ut, tungt men that´s life! Nu intar jag sängläge, godnatt!

Kram Louise

Onsdag


                                                            - Mitt champagneglas, buhu :(

Ber om ursäkt för dålig uppdatering men tror ni kan lista ut den bakomliggande orsaken till detta? Precis, praktiken ;) Jag har jobbat kväll 13.30-->21.30 både igår och i måndags. Och eftersom jag ska jobba hela helgen den här veckan så är jag ledig idag och imorgon. Och som ni säkert redan vet så trivs jag som fisken i vattnet på AVA, och allt flyter på bra tycker jag, skulle definitivt kunna tänka mig att jobba där i framtiden :) Ja annars då? Hämtade ut studentmössan igår (a) Sjukt fin var den, dock lite stor men när jag la i inlägget som följde med så satt den perfekt :D Tyvärr så kommer jag inte ge er något sneak peak på den, inte än iaf. Det som var lite mindre roligt var att mitt champagneglas med mitt namn ingraverat på var i "tusen bitar" i förpackningen, men som tur är så kommer de att skicka ett nytt :) Idag har jag som sagt varit ledig, älsk är här och vi har varit och handlat tillsammans med far samt fikat, myspys (a) Kvällen kommer avrundas framför tv:n.

Kram Louise

RSS 2.0