31/8

:(

Att besöka den plats som gör mig påmind varje dag, att drömma om han som gjorde mig illa, att se hans mörka ögon stirra på mig och tro att han har friheten att göra vad han vill, det gör ont, ont inombords. Jag kan inte göra mer än att hoppas, hoppas att det inte sker igen... Jag måste ta tag i mig själv och försöka glömma...   

30/8

louise

                                 - Fly away, and try to leave the past behind you´re wings

Nu är helgen snart förbi och en ny skolvecka väntar, har varit jobbigare att komma igång igen än vad jag förväntade mig. Och då är det att ta sig upp på mornarna som jag syftar på, än så länge. Kommer bli jobbigt även sen när alla ämnen har dragit igång på riktigt med prov hit och dit. Men inget blir värre än vad man gör det till, jag klarar det här om jag bara vill, som jag brukar säga till mig själv ibland. Ska försöka sluta 5 min tidigare imorgon så jag hinner med tåget hem, om jag nu får vill säga. Man vet aldrig, nytt ämne (psykologi) och en ny lärare, och vissa lärare är ju riktiga sur nissar! Men mår dom bättre av att låta mig vänta ytterligare 2 timmar innan jag får komma hem så visst, vad kan jag göra åt saken? :s Kan inte göra mer än att hoppas på att jag har turen på min sida, för en gångs skull :)
    Helgen har spenderats med mina bästa vänner Cissi & Lola i Sthlm. Trevligt har vi haft det med en hel del shopping. Och nu när jag fått in min lön på kontot så är det klart att man kommer hem tomhänt! Eller ja, en ny piercing fick jag med mig hem, men hur mycket är det lixom? Som alltid innan så var problemet att de plagg jag hittade var för stora, och det är ju inte så kul, men som sagt, jag är van... Ska iaf sätta undan några tusen tills vidare som ska gå till nått meningfullt, som en resa eller något annat trevligt, tiden får utvisa vad det blir. Hoppas hursomhelst att ni alla får en kommande bra vecka, ta hand om er!

Kram Louise   


26/8

haha!

- Jag och Malin, så vackra! Eller, var det verkligen så?

Kom precis hem från skolan, helt mjölig! Och då kan man ju undra varför, vilket jag kommer till snart. Började kl 10.00 idag p.g.a. att jag och de resterande 2:orna skulle förbereda insparken för 1:orna, och även 3:orna som också de skulle delta. Jag och Malin hade en egen station. Stationen innebar att man först skulle stoppa ner huvudet i en hink med vatten och få upp ett äpple, och därefter leta fram en sockerbit med huvudet i en skål med mjöl. När alla lagen hade deltagit så tog Malin tillfället i akt och hällde det resterande mjölet över mig. Och jag som bara var tvungen att ge igen kastade hela hinken med vatten över henne följt av det mjöl som fanns kvar i påsen, och där stod jag sen, mycket nöjd över att inte vara ensam mjölig ;) Nackdelen blev att vi var tvungna att städa upp efter oss, vilket tog en bra stund. Och vi tackar för alla fina kommentarer vi fick i korridoren ;)
     Imorgon (torsdag) börjar vi gå på schema och jag kommer inte att vara hemma förränns halv sex, boooring -.- Hoppas iaf på att jag får min lön imorgon, den är mycket efterlängtad! Blir ju Sthlm i helgen med mina brudar, och då kan det vara bra med pengar på kortet ;)

Kram Louise

21/8



Fredag idag vilket även innebar sista dagen i skolan för den här veckan. Eller ja, känns knappt som vi går i skolan eftersom vi inte har några lektioner. Idag bl.a. så började vi med att gå på en föreläsning i aulan om stress som hölls av en psykolog studerande, väldigt duktig var han faktiskt. En rolig grej som han berättade var att i princip alla som stöter på en psykolog/psykologstuderande ute på gatan/krogen etc. i nästan alla fall frågar: Jaha, så då analyserar du mig nu? Ett roligt exempel på detta var när en god vän (tjej) till han som höll föreläsningen träffade en kille på krogen. De hade allmänt trevligt och pratade, och så kom frågan om studier. Killen som studerade till sjuksköterska frågade tjejen: Jaha, så då analyserar du mig nu? Hon började garva och visste inte riktigt vad hon skulle svara, och lite senare började de kyssas, och då tog tjejen tillfället i akt att ge igen lite och frågade: Jaha, så det är nu du undersöker om jag har herpes? En kul grej han drog under föreläsningen som jag kände för att berätta. Nu ikväll ska jag hem till Lola och träffa henne och Cissi, mys!

Kram Louise

20/8

rinman

- OP2B Rinmangymnasiet

Idag började jag skolan igen, eller ja vi börjar gå på schema först nästa torsdag så dagen var rätt chill. Fick vårat preliminära schema, såg hyffsat bra ut förutom att jag slutar sent både på torsdagar och fredagar, så kan inte räkna med att vara hemma föränns runt halv sex om kvällarna -.- Men det är inget jag dör utav, lite tråkigt att sluta sent just på fredagar bara... En annan sak som jag såg när jag skulle hem idag var att tåget till Kungsör som alltid har gått kl.15 har tagits bort, stor besvikelse! Så kommer bli vissa dagar då det blir en lång väntan innan jag får komma hem, *snyft* men så är det när man bor i skithålor, ingen höjdare! Imorgon ska vi på föreläsning, så börjar inte förränns kl.10 och därefter ska jag, Malin och Anna planera inspark för 1:orna, det kommer bli synd om dom ;)

Kram Louise

19/8

<3

- Idag fyller min syster 15 år, hoppas att du får en kanon bra dag och, GRATTIS! <3

Nu har jag inte uppdaterat mig här på ca 1 vecka, ber om ursäkt för det. Har spenderat mycket av min tid på senare dar tillsammans med Cissi och Lou, bäst att passa på nu när lovet i princip är slut. Börjar skolan redan imorgon igen, ska faktiskt bli rätt skönt att komma tillbaka till de gamla vanliga rutinerna igen, tro det eller ej! Fast å andra sidan kommer vi inte börja gå på schema förränns lite mer än 1 vecka efter start. Så för alla som börjar skolan nu igen, lycka till med allt!

Kram Louise 

Torsdag

<3

- Jag och Diza

Nu är vi framme vid den tidpunkten på året då skolan snart drar igång igen, tyvärr. Fick hem ett brev från skolan idag med lite information inför skolstarten. Det var när jag fick brevet som det plötsligt slog mig, på riktigt, att sommaren snart är förbi. Visst, det här har varit en utav de sämsta somrarna någonsin, med tanke på det pisstråkiga vädret, men det är fortfarande ledigheten som är så otroligt skön. Personligen kommer jag bära med mig 2 minnen från den här sommaren, två minnen som ligger mig varmt om hjärtat. Först, min absolut roligaste resa någonsin som skedde till Spanien tillsammans med mina bästa vänner Cissi och Lovisa. Så roligt som vi hade det tillsammans under de 2 veckorna som vi var i Spanien, så roligt har jag aldrig haft i hela mitt liv, då kan ni säkert förstå att den här resan är och förblir ett minne för livet. Det andra minnet, när jag träffade Fredrik. För mig var det en vändning i vardagen. Jag vet inte om du kommer läsa det här Fredrik, om du gör så ska du veta att jag älskar dig otroligt mycket och uppskattar varje dag som jag har tillsammans med dig <3.
Nu ska jag gå och lägga mig, och riktigt njuta av de få sovmornar som jag har kvar här framöver innan skolstarten, och det tycker jag att ni också ska göra, även ni som börjar jobbet efter semestern här ;)

Kram Louise

Gröna Lund

insane

- Today I went Insane!

Idag var jag i Sthlm och på grönan tsm med, Ubbe, Linda, Ewe, Emil & Ida. För min del så var det här mitt första besök på grönan, ja första besöket någonsin (skratta om ni vill), däremot så har jag varit på liseberg fler ggr än vad du har fingrar till ;) Vädret var på topp och det blev många åkturer, så med andra ord en hellyckad dag :) Åkte bl.a. "Insane", grönans nya berg och dalbana som ni ser på bilden, what a rush!

Kram Louise

RSS 2.0