Gott Nytt År

:)


Kvällen kommer att spenderas hemma med lite vänner, är lite små sjuk och ingen är taggad på att joina amatörernas afton genom utgång så vad passar då inte bättre än att vara hemma hos mig? ;) Ser fram emot en kanon kväll och önskar er en likaså :) Röj röj röj!

Kram Louise

Torsdag


Igår jobbade jag sista dagen för den här veckan, så skönt! Det har gått jättebra hittills och jag trivs jättebra, har fixat tid för medicindelegering nu också (y) Efter jobbet igår åkte vi in till Ewe i Eskilstuna som fyllde år, 17, bara ett år kvar till 18 nu ;) Blev en trevlig stund och efter att vi avrundat kvällen hemma hos Ewe så gick vi på stan en sväng, d.v.s jag, Linda och Ewe. Kvällen avslutades på Rio där vi såg den 3:e Narnia filmen i 3D, grymt bra! Idag sov jag sjukt länge, det behövdes verkligen då jag är ganska så krasslig nu, förskyld och har ont i halsen, men det är såna tider nu, tyvärr... Kommer bara att chilla mig igenom den här dagen, har inte så mycket ork till nått annat.

Kram Louise 


Jobb Jobb

God kväll mina vänner!

Jag är medveten om att jag inte har uppdaterat sen i fredags men tiden har varit knapp som man så fint brukar säga. Spenderade lördagen tillsammans med älsk, hade en allmänt mysig kväll hemma hos honom med god mat och julklappsbyte :) På söndag eftermiddag fick jag skjuts hem då jag hade ansvaret för voffsan då mor och Urban var iväg på kryssning. Kom hem, gick ut med hunden sen åkte jag och syster in till Eskilstuna och hämtade ut biobiljetterna till filmen vi ska se på onsdag, Narnia 3 :) Sen åkte vi ut till Tuna Park för att ta en snabb check på mellandagsrean, fick med mig en fin tunika hem! Och så till idag... Har spenderat hela dagen i Västerås tillsammans med far och syster, och när jag kom hem så stack jag iväg och jobbade, 16-21. Och nu är jag äntligen hemma! Ser fram emot min första riktigt låååånga sovmorgon imorgon <3 Jobbar kväll imorgon med så ska se till att njuta hela dagen ut.

Kram Louise


God Jul

god jul


Nu är julafton över, åtminstone om en minut med tanke på att jag skriver det här just 00:00. Dagen har varit jättebra, började dagen hos far där jag även vaknade upp med lite julemys. Kl.13 satte vi kurs mot farmor och farfar för julbord med släkten, 4 timmar spenderades där innan jag, syster och Johan åkte ner till mor & urban. Där väntade nästa julbord, dock fick jag inte i mig mer än två skinkmackor med tanke på hur mätt jag var efter det första julbordet. Mormor och Conny var även där så blev lite skitsnack och julklappsöppnande, tror alla är nöjda med vad de har fått idag, iaf så är jag det :) Tänker inte sitta och räkna upp allt jag fått, det räcker med att säga att cash var det jag fick mest av idag, men det är behövligt :) Efter några timmar hos mor skjutsade jag upp Linda och Johan hem till honom, mor följde med då hon insisterade på att hon ville med och önska Annelie en god jul. Åkturen som var tänkt som en skjuts slutade med att vi blev kvar hos Annelie nästan två timmar, ibland blir det inte som man har tänkt :o När vi satte kurs mot Kungsör igen hämtade vi upp Urban och åkte ner till far över en whiskey. Och nu sitter jag här, efter att ha skjutsat tillbaka mor & urban hem igen. Det blev en kort version av en händelserik dag! Hoppas att ni alla har haft en kanonfin jul och att ni är nöjda med dagen :)

Kram Louise

Torsdag

vinter


Igår fick jag mitt efterlängtade jullov, dock så har det inte blivit så mycket till lov än då jag jobbade idag. Ska jobba måndag-onsdag också sen får vi se hur veckan som följer kommer att se ut, återstår att se ;) Hur som helst så blir det tre lediga juldagar, ska bli så skönt! Ser fram emot tre mysiga dagar :) Det som däremot är lite mindre mysigt är den extrema kylan som breder ut sig över Sverige, knappt så man vågar gå ut, ja man går ju iaf inte ut mer än vad man måste :o Iaf, hoppas att ni får en mysig dan före dopparedan och ta hand om varandra i julruset.

Kram Louise

Tisdag


Imorse när jag skulle ta bilen till skolan så hade alla dörrar frusit och det gick inte att backa för att det tog emot. Efter en stunds fipplande däremot så fick jag upp dörren och lyckades till slut få backen att släppa efter. Med skrapning av rutorna inräknat så måste det ha tagit minst 20 min för mig att komma iväg. När jag väl kommer till skolan, lite försent så visar det sig att matten är inställd, så drygt... Så idag blev det bara svenska och sjukvård, men det funkade det med. Nu ska jag strax åka in till Etown och handla med far, sen blir jag avsläppt hos Jim för ska sova där ikväll, avslutning imorgon baby :D

Kram Louise

Charlie St. Cloud


Avslutade precis en god bit mat tillsammans med familjen och innan det så såg vi filmen Charlie St. Cloud. Finns bara en sak att säga om den filmen, SE DEN!
Helgen har varit bra, i fredags hade vi lite julmys som jag nämde tidigare, trevligt var det! Dock blev vissa personer lite för fulla, man borde veta vart sin egen gräns går vid det här laget men alla är vi olika, som sagt ;) Igår blev det en lugn hemmadag tillsammans med älsk, tittade förbi far en sväng och avslutade kvällen framför Robinson finalen, helt rätt person som vann!
Imorgon är det dags för skola igen, men inga bittra miner här inte för på onsdag får vi jullov, så efterlängtat!

Kram Louise

Fredag


                                                                - AVA Mälarsjukhuset v.6-->12

Anledningen till att jag inte har uppdaterat på länge är att i onsdags så jobbade jag med Urban på Kungsörs torp efter skolan och igår gick det inte att logga in på blogg.se överhuvudtaget av någon konstig anledning? -.- Hur som helst så har veckan i skolan flutit på bra, har missat nån enstaka lektion här och där pga inställda tåg men annars har det funkat bra. Igår på Sjukvården lottade vi praktikplatser, och gissa vad? Hon drog mitt namn först av alla vilket såklart resulterade i att jag fick välja plats först :D Så Akutvårdsavdelningen here i come ;)  
   För tillfället så sitter jag i skolan och väntar på att mattelektionen ska börja där jag för övrigt ska göra mitt prov som jag skulle ha gjort för länge sen, men som inte har blivit av ännu pga vissa omständigheter. Ikväll blir det lite julmys tillsammans med familjen, grabbarna kommer hem med deras respektive sen kommer även Frick och Johan, så det ser jag fram emot :)

Kram Louise

Måndag


Nu börjar det närma sig, snart jullov, är inne på sista riktiga skolveckan nu och det känns underbart! Imorse fick jag ta bilen till skolan, skapligt skönt vill jag lova, dock när jag kom dit vid 9 så visade det sig att vi inte skulle börja förrän kl. 12.05 pga lucia osv, så det var lite smådrygt sådär... Men dagen lyckades flyta på rätt bra ändå, kom hem halv fyra och då hjälpte jag Ewe med lite samhällsfrågor. Sen gick jag ner till gymmet och uppdaterade kortet med ett halvår, yey! Nu har jag precis färdigställt lite arbetsuppgifter så resten av kvällen kommer att spenderas framför tv:n.

Kram Louise


Söndag


                                   - Fick denna av älsk när han kom hit i fredags, så sött ♥

 
Helgen har varit kanonbra! Resan ner till GBG gick jättebra, även om GPS:en visade lite fel här och var så hittade vi faktiskt fram till slut, lagom till idol finalen. Dock så var vår parkeringsruta igensnöad och ingen skottspade fanns i sikte så vi chansade på att sno någon annans ruta, vilket vi faktiskt lyckades med utan att det fick konsekvenser :) På lördag morgon satte vi kurs mot Ullared där vi spenderade ett x antal timmar, fick med mig en hel del behövligt hem såsom julklappar, en kavaj, benvärmare osv osv. Framåt lunch satte vi kurs mot Kungsör igen och den här gången var det jag som fick köra, eftersom älsk körde hela vägen ner så kändes det inte mer än rätt att jag skulle köra hem. Resan hem gick bra, vi gjorde lite stopp här och var så vi var hemma runt kl.18. Kvällen hemma spenderades med god mat och främmande, samt att jag fick agera fyllechaffis så blev en lång natt kan man säga, så sängen är ganska efterlängtad redan nu (a) Det var allt för den här gången, tillbaka till verkligheten imorgon igen, skolan!

Kram Louise

GBG

snö


Nu är allt färdigpackat så nu inväntar jag bara Frick och Johan. Idag sätter jag, syster och grabbarna grus kurs mot GBG för att komma härifrån och ha lite kul över helgen, blir även en tripp förbi Ullared i jakten på julklappar ;) Hoppas att ni alla får en kanonbra helg, för det kommer vi ha :D

Kram Louise

CoPilot


Hela den här veckan har tågen varit inställda och kommer fortsätta att vara framöver, åt helvete är det att ta sig till skolan numera. Blir bara så allmänt trött och irriterad på vintern, finns det någon värre årstid?
   Hur som helst så hade jag bara Sjukvård idag där vi återigen försökte printa in all latin och grekiska som det bara gick. Kom hem kl.15 med buss och nu sitter jag och försöker få ordning på CoPilot kartorna i mobilen, vilket inte alls fungerar som jag vill! Jag, syster, Frick och Johan åker ju ner till GBG imorgon över helgen så kan vara en fördel med en fungerande GPS, eller vad säger ni?

Kram Louise

KÖRKORT BABY


Ja ni läste rätt, jag tog körkort idag! Hade uppskrivning igår och uppkörning idag, båda delarna gick sjukt bra :D Måste tacka Urban, framförallt, för att han är den som har hjälpt mig hela vägen och stöttat mig till 110 %, det har varit guld värt för mig! Men även Marita, min körskollärare har hjälpt mig längs vägen, tusen tack! Det roligaste av allt var att jag har lyckats hålla mig hela dagen från att berätta att jag klarade kortet, framförallt för att överraska morsan, och det kan man säga att jag lyckades med om och om igen! Nu får ni se upp där ute på vägarna ;)

Kram Louise


18 and life



Styvfar Urban och jag ♥



Colombia & Johan ♥



Jag & Ewe skapligt ding ♥



Johan, Far, Linda, Cissi & Ewe ♥



Mitt 18års tal från Cissi & Lola, det bästa ever ♥



Jag & Cissi ♥



Linda & Ewe ♥



Cissi med Ewe i bakgrunden ♥



Urban & Linda ♥



Far, Urban, Jag & Conny, något fulla ^^ ♥



Johan & Linda ♥



Cissi ♥



Lola ♥



Urban ♥



Far, Linda & Cissi ♥



Johan ♥



Johan avslutar dagen efter genom att vara mest dyng ♥

Det var allt för den här gången, take care!

Kram Louise

18


                                                    - Min partyoutfit under kvällen/natten!


I Lördags fyllde jag 18 år och det firades med klackarna i taket på Östersjön med mina nära och kära. Det blev en helt galen och underbar kväll/natt. Har aldrig blivit så uppvaktad i hela mitt liv, någonsin. Är så otroligt tacksam för hela resan och allt jag fick, tack alla för att ni gav mig ett minne för livet ♥ Bilder från kryssningen kommer i inlägget efter detta.

Kram Louise

Det dingar firande


Idag hade vi buffertdag vilket innebär att de som inte ligger efter i något ämne är lediga. Jag låg efter med två prov så alltså var inte jag ledig idag, too bad. Hade prov i omvårdnad och matte. Dock så lyckades jag aldrig ta mig in i ip huset eftersom det är kodlåst så matteprovet uteblev, tyvärr, jag som ville ha det gjort :o
   Ikväll blir det lite små firande med Cissi, Lola, Frick, Johan, Linda och släkten eftersom jag dingar 18 imorgon, ÄNTLIGEN! Och imorgon kör vi hårt på Östersjön!

Kram Louise


Onsdag


Nu börjar det bli läskigt kallt ute, nästan så att man verkligen inte vill gå upp och gå till tåget i kylan, usch! Längtar till sommaren, att vara barbent är det bästa som finns <3 Nog om det, idag fick vi oss en rejäl omgång i Sjukvård som för övrigt är en ny kurs. Det var medicinsk terminologi för fulla muggar som gällde idag. Ett ord som jag aldrig någonsin kommer lära mig att uttala är: Otorinolaryngologi. Ge er på den om ni törs ;) Ordet kommer från grekiskan och betyder, läran om öron, näsa och halsens sjukdomar. 
Ja vad händer annars då? Sysslar fortfarande med körkortet, gymmar och pluggar. Har två prov nu på fredag som ska avklaras, matte och omvårdnad, bara att ligga i! Nu ska jag snart slå mig ner framför tv:n och kolla Maria Wern, kan man inte missa. Därefter avslutas kvällen framför Hell´s kitchen, go blue Jay! Dock så vinner ju Holli -.-

Kram Louise 

RSS 2.0