Söndag


Dagarna hos älsk var kanonbra, vi nördade Heroes som vanligt så nu har vi även avklarat den andra säsongen. Ser fram emot att påbörja den 3:e ;) Gårdagen spenderade jag med Cissi, vi åt god mat, snackade lite skit och såg en kanonbra film, "The Next Three Days", trailern har ni ovan. Om ni gillar filmer där man sitter som på spänn konstant under filmens gång, då är det här rätt film för er!
   Idag så tar mitt lov slut så jag ska se till att njuta fullt ut. Imorgon är det tillbaka till praktiken som gäller, 3 veckor kvar, och då jag trivs så bra så lovar jag att de 3 veckorna snart är över...

Kram Louise

Dag 22 – Det här upprör mig

* Tjat, tjat och återigen tjat...
* Vintern
* När både människor och företag (t.ex. SJ) inte håller tiderna!
* Att glömma saker, vilket jag har MVG i -.-
* När bilar inte stannar vid övergångsställena
* Ytliga människor som absolut inte har empati/sympati för medmänniskor
* Lärare som favoriserar sina elever
* Mobiler som hakar upp sig
* Falskhet
* Känslan att bli tagen för given
* Människor som inte kan stå för vad de säger
* Människor som far illa
* Att förlora 
* Killar som inte byter kalsonger dagligen!

Där har ni ett axplock av saker som upprör mig, och tro mig, det är inte allt. Den sistnämda skrev jag dit mest på skoj men det är så sant som det är skrivet!

Kram Louise


Torsdag


Idag mår man som man förtjänar som jag brukar säga, vilket då inte är på topp... Kvällen igår var helt okej, tror vi alla tre var ganska så dragna (a) Fick skjuts hem till Malin på natten av Gabbys pappa så det tackar jag och bockar för. Idag kom jag hem kl.13 och nu vid 3 ska jag ta bussen till Köping och ta tåget till älsk. Hoppas på en lugn och skön kväll :) Om jag inte bloggar där borta så hörs vi först på lördag igen, bara att uthärda ;)

Kram Louise

Utgång


                                                     - Ett lite sneak peak på kvällens outfit ;)

Ska strax sätta mig i bilen och åka hem till Malin. Ikväll blir det utgång i Eskilstuna med henne och Gabby, ses i dimman mina vänner!

Kram Louise

Dag 21 - Det här vill jag bli när jag blir stor


Under hela min uppväxt har jag fascinerats av polisyrket, jag har alltid sagt att det är polis jag ska bli och jag håller fast vid det än idag. Dock så anser jag att man som 20 år, (vilket man måste vara för att söka in till polishögskolan) inte är fullt så mogen som det yrket egentligen kräver. Jag vill ut på arbetsmarknaden och skaffa mig erfarenheter i livet innan jag skickar in min ansökan, därför kommer jag att studera till sjuksköterska och arbeta som det de kommande åren. Och vem vet, jag kanske fastnar för sjuksköterskeyrket och känner att det är det jag vill göra resten av mitt liv, ja då kommer jag naturligtvis att fortsätta med det, men jag vägrar gå resten av mitt liv och fundera över om jag hade kunnat kvalificera mig som polis, därför kommer jag någon gång i livet pröva att söka in, sen återstår det att se hur det går... Det jag vet till 100 % är att jag vill arbeta med människor, jag vill hjälpa andra människor, och det gör jag både som polis och sjuksköterska.

Kram Louise


Tisdag


Idag avnjöt jag en lång och härlig sovmorgon och dagen har gått åt till att bara vara, och det har varit så skönt! Ibland är det skönt att bara vara hemma en dag och se ut som ett härk, för det är så jag har sett ut idag, mjukisbrallor och håret i ett enda trassel :p Imorgon däremot blir det utgång i Eskilstuna med Malin och Gabby, kommer bli fett med people nu när det är lov och allt, och det gillas skarpt :D

Kram Louise

Dag 20 - Mina sämsta egenskaper

Som jag har nämt tidigare så tycker jag att det är så mycket lättare att beskriva sina dåliga egenskaper än vad det är att beskriva dem som är bra. Hur som helst, here we go:

* Jag kan vara långsint
* Jag är en dålig förlorare
* Jag har ett hett temperament, som vi för övrigt brukar kalla det finska temperamentet :p
* Jag är dålig på att både äta och laga mat
* Jag är envis, vilken iofs kan vara både bra och dåligt.

Kram Louise


Västerås med Mami


                                                 - Dagens köp, och tro mig, de är snygga på ;)

Trots att jag idag kunde ha avnjutit en lång sovmorgon nu när jag har lov så gjorde jag inte det, istället gick jag upp strax innan 9 och spenderade dagen i Västerås med mor. Dagen har varit allmänt trevlig, dock väldigt kall men det är sånt man får ta... Åt en god lunch gjorde vi också :) Nu är vi hemma igen sen ca 3 timmar tillbaka och jag ska sysselsätta mig med lite fix och trix på rummet.

Kram Louise

Palace Bowl


Sitter och kollar på QX gaygala på TV4 med älsk, men nu vart det nyheter så passar på att uppdatera lite. Tidigare ikväll så var vi iväg till Köping och bowlade tillsammans med far, syster och Cissi. Och fy fan vad värdelös jag var, pinsamt värre, tappade t.o.m. klotet en gång :o Hur som helst så var det skitkul iaf, jag vann ju baklänges så får se det från den ljusa sidan ;)

Kram Louise

SPORTLOV





Efter en lång och händelserik dag så är jag äntligen hemma, och jag har LOV! Dagen har varit både bra och dålig, bra på så sätt att allt har flytit på och jag har tagit ytterligare två blodprov, helt själv! Mindre bra eftersom att en dam som jag har haft hand om från och till den här veckan dog idag, och jag fick delta i "efterarbetet" så att säga, kändes lite weird sådär eftersom jag aldrig någonsin varken sett eller tagit i en död person tidigare. Efter praktiken åkte jag till Tuna Park och uträttade lite ärenden. Nu ska jag upp och hyra film till kvällen med syster och Cissi, ciao! ;)

Kram Louise

Stressa stressa stressa


Hej mina vänner! Som ni säkert redan vet så är jag mitt inne i min sista praktikperiod, därav de dåliga uppdateringarna. Igår jobbade jag från 13.30-21.30 så somnade i princip på direkten när jag kom hem. Den här veckan har gått jättebra hittills och jag stormtrivs så kan inte bli bättre! Igår tog jag mitt första riktiga blodprov på en livs levande människa, inte en docka, och det gick skitbra :D Idag kör jag samma pass som jag hade igår, min och Malins sjukvårdslärare kommer på besök idag också, spännande ;) Och det underlättar verkligen att jag får ha och har fått ha fars bil hela veckan, tack :D Nej nu ska jag fixa det sista innan jag åker in, ta hand om er!

Kram Louise

Söndag

I fredags var jag ledig så avnjöt en lång och härlig sovmorgon, underbart! Dagen fortsatte med att jag städade rummet och uträttade lite små ärenden innan älsk kom till mig. Vidare framåt kvällen åkte vi in till Köping hela familjen och åt after work. Körde även lite under kvällen. Gårdagen spenderade jag och älsk hemma tillsammans med Johan och Linda. Sen fyllekörde jag även Urban fram och tillbaka från Köping under kvällen. Idag har vi bara chillat lite framför Heroes, säsong 1 avklarad! Imorgon fortsätter praktiken 07-15.30.

Kram Louise

Dag 19 - Jag som liten


                                                                    Jag till höger, sexig va? Eller ;)

Kram Louise

AVA


Jag lever, JAG LOVAR! Jag har nämligen inte haft tid att uppdatera p.g.a. pratiken som drog igång på Mälarsjukhuset i måndags. Avdelning AVA är jag tilldelad tillsammans med Malin, AVA står för Akutvårdsavdelningen för er som är nyfikna. Första dagen var jag och Malin dönervösa, och till råga på allt så var vi med och körde hårt från början, 13.00-->21.30. Detta resulterade i att jag somnade ganska direkt när jag kom hem, likaså igår när jag inte var hemma förrän 22.30. Idag däremot började jag kl.07 och klev av 15.30, så idag får ni er första uppdatering, läs och njut! Jag trivs jättebra på avdelningen då jag träffar nya människor varje dag, känns inte som att jag bara har varit där i tre dagar kan jag säga, men det är väl ganska positivt ändå? :) 5 veckor ska jag och Malin spendera på AVA, och jag lovar, dem veckorna kommer snart att vara förbi! Imorgon kör vi våran sista dag för den här veckan 13.30-->21.30 så ska sova hos Jim ikväll och försöka slinka ifrån lite tidigare imorgon så jag hinner med sista tåget hem, 21.45 (y) Sen är det HEEEEEEELG <3

Kram Louise 

Lördag


Kvällen igår är ett minne för sig helt klart, mer behöver jag inte säga, haha ;) Ikväll blir det hem till älsk, myspys (y)

Kram Louise

Vad gör vi? Nu kör vi!

:)


                                              Utgång ikväll med Malin, Gabby & Cissi, fieeeesta (y)

Kram Louise

Just nu: Sveriges värsta bilförare


                                                                 - Stressa Stressa Stressa!

Dag 18 - Mina bästa egenskaper


                                                 - Jag är bäst på att ha kul när det gäller ;)

Av någon konstig anledning så har jag alltid tyckt att det har varit lättare att beskriva mina dåliga egenskaper, men jag ska ge denna ett försök:

* Jag är en god lyssnare.
* Jag är en ärlig person som står upp för vad jag tycker och tänker.
* Jag är pålitlig, säger du något till mig i förtroende så stannar det där.
* Jag är bra på att hålla igång, med syftet på träning.
* Jag är bra på att skratta åt dåliga skämt.
* Jag är grym på att klättra.

Och där tog det stopp!

Kram Louise


Torsdag


Igår hade vi som sagt våra projektredovisningar, vad mitt och Malins projekt heter ser ni på bilden ovan. Det vi har gjort är att vi har skaffat oss en instruktörsutbildning i HLR (hjärt- och lungräddning) genom Röda Korset. Vidare så har vi åkt ut till två högstadieskolor i Eskilstuna och utbildad sammanlagt 7 klasser i HLR då vi anser att det är en viktig kunskap som varje enskild individ borde besitta. Själva redovisningen gick kanonbra men toppen på tårtan var kommentaren vi fick av lärarn efter. Jag citerar: "Ni har gjort ett kanon arbete som är så bra att det ligger på högskolenivå" De ni!
   Idag hade jag bara en lektion, idott där vi körde ett fyspass tillsammans med Mats då Andreas inte var där av någon konstig anledning :p Det gick kanon och efter det åkte jag med Cissi hem då hon gick på stan under min lektion, så skönt att slippa vänta på bussen 1 timme. När jag kom hem åkte jag till gymmet med far och nu sitter jag här och har precis skrivit klart mitt arbete i sjukvård.

Kram Louise

Onsdag

Sitter i skolan och väntar på att projektredovisningarna ska gå av stapeln klockan 9. Jag och Malin ska dock inte redovisa förrän efter lunch, men det ska bli kul att lyssna på alla under dagen. Däremot så har vi en lektion i sluten av dan, omvårdnad ,där ska jag redovisa hur man sätter en kateter på en man, de ni ;) Igår gjorde jag inte så mycket mer än var i skolan, gymmade och pluggade :) Idag blir det mer plugg efter skolan och så kommer Frick framåt kvällen (y)

Kram Louise

RSS 2.0