Worlds Apart

:)

- You can only lie to yourself for so long until it becomes truth

Ibland kan jag sitta och sakna den där känslan som man får när man blir kär. Pirret i magen och det där leendet som dyker upp på läpparna så fort man möter hans blick. Den där ständiga värmen som sprider sig i kroppen när man känner sig älskad. Att det finns en person i ens närvaro som får en att vilja mer, tänka om, känna lycka, känna pirret och framför allt, känna livet. Jag är trött på Kungsör, den pusselbit som saknas i mitt liv går inte att hitta här.... Tid är något som många kan ha svårt med, men när de väntat tillräckligt och finner lyckan på nytt så är det värt det. Jag hatar att vänta, men trots det så ger jag aldrig upp väntan. Resultatet av ens väntan är vad man sen har att kämpa för.

Har hela tiden fullt upp under helgerna så blir ont om tid över till bloggandet. Berättar ofta om det som händer mig i efterhand, lättast så i mellan åt. I fredags var jag ute i Arboga hos Cissi, vi grillade och hade en hel mysig kväll tillsammans med hennes familj :) Igår åkte vi hem till mig, himlen var helt klarblå så vi gick ut en sväng och mötte upp Lou. Var marknad och tivoli i Kungsör under helgen så blev en sväng där, inget märkvärdigt, samma gamla skit som varje år -.- Fram emot kvällen såg vi Robinson och filmen Rocky Balboa som var riktigt bra. Idag har jag bara varit hemma med familjen, Ewe kom över en sväng och vi grillade och hade det allmänt trevligt. Imorgon är det skola igen, har svenska på morgonen följt av en 3 h lång håltimme, inte speciellt värda måndagar vi har... Har handledarmöte på körskolan imorgon också så om jag ska hinna i tid måste jag kila iväg till tåget lite tidigare. Annars ser väl måndagen ut som i princip alla andra måndagar. Hoppas iaf på en kul vecka och att ni får en likaså.

Kram Louise 

You make me wanna

Louise

- Ge mig en kram (a)

Fredagen spenderades ute i Arboga för att fira Cissi, blev en helkul kväll med gott dricka :) Destination Västerås blev det på lördagen för en runda på stan, grymt väder var det ute, ett stort + i kanten för det. Väl hemma i Kungsör igen åkte vi ner och grillade hos far, mycket trevligt. Och eftersom jag och Cissi tagit på oss ansvaret som hundvakt åt min Deliza så spenderades den resterande kvällen hos mor med Linda & Felicia.
    Nu är det inte många veckor kvar i skolan, ska bli riktigt skönt när man väl står där på avslutningen och har allt avklarat som jag idag fortfarande har framför mig. Sen är det bara 2 år kvar till studenten, kan knappt föreställa mig magkänslan jag kommer ha när dessa 3 år är avklarade och man kan börja fokusera på framtiden på riktigt. Ska jag vara helt ärlig så har jag nästan allt planerat, iaf så som jag skulle vilja att de första åren efter studenten såg ut, men planerna kommer säkert att ändras på vägen, återstår att se vad framtiden har att bjuda på. 

Kram Louise

Grattis <3

Grattis <3

Det är med ett stort leende på läpparna som jag säger grattis till min bästa vän Cissi som idag blir 17 år, idag är det din dag så ta vara på den :)

Du är den som jag värderar som min bästa vän. Du är den som verkligen öppnade en värld som har lyst för mig under den tiden som vi har känt varandra, en värld som fortfarande lyser. Jag är dig evigt tacksam för att du har funnits där för mig i vått och torrt. Det finns så mycket jag skulle kunna säga om dig, du är en person med ett varmt hjärta, en unik person på alla sätt. Du är den som alltid har funnits där för mig, aldrig svikit mig på något vis. Du är den som alltid har lyssnat när jag har haft något att berätta, du är den som alltid har funnits där när jag har haft det svårt. Vill att du ska veta att du har en alldeles egen plats i mitt hjärta, och den platsen kommer för alltid att vara din. Jag kan inte beskriva i ord hur tacksam jag är för att du finns här för mig. Ser fram emot allt roligt vi har planerat i sommar, älskar dig <3

Kram Louise


Värmen närmar sig

flower

- Ta vara på det fina du har i livet, imorgon kanske det inte längre finns där

Tiden står inte stilla en sekund, påsklovet har lidit mot sitt slut, en ny skol vecka har tagit sin start och det vackra vädret börjar leta sig fram på himlen. Påsklovet tillbringades med familj & vänner, guld värt! Och tack Malin för festen.
    Idag har jag varit i skolan, ovanligt eller hur? Dagen bestod av 4 lektioner och avslutades med utvecklingssamtal, gick som på räls, duktigare elev än mig får man leta länge efter ;) skämt åsido. Den resterande dagen spenderade jag hemma, tog en lång promenad med hunden, träffade far, pluggade lite, såg på tv och sen får jag inte glömma mina systrar som jag hade ett intressant samtalsämne med.
     Imorgon (torsdag) är det anti-vålds dag vilket innebär att vi inte har några lektioner, kommer istället få ta del av en film, ett tal osv gällande anti-våld. Å andra sidan måste jag ta 12 tåget hem för ett besök hos läkaren så kommer inte att delta under hela dagen. Fram emot kvällen så ska jag ner och träna också, trots att jag har blivit förskyld som satan igen, men orkar inte lägga energi på att bara sitta hemma och vänta på att bli bra igen, vilket aldrig sker. Nu vill jag önska er alla en fortsatt bra vecka, ta hand om er och ta vara på det fina vädret :)

Kram Louise   

Onsdag

¿qué quieres?

- Det är dags att lämna det där vägskälet nu och välja väg, du kommer påverka mitt val av väg och jag hoppas det slutar bra för oss båda.

Påskolvet inleddes med film och god mat med mina bästa vänner Lou & Cissi, mycket trevligt. De dagar som nu återstår av veckan visar sig vad jag kommer fylla ut de med. På fredag så är det iaf fest i Etown som är inplanerat, efterlängtat <3 Och sen på lördag (påskafton) skulle jag kunna tänka mig att det blir lunch med släkten, long time no seen ;) kan jag passa på att tigga till mig en liten finska lektion där också, haha (y) Kommer förmodligen inte skriva här på ett par dagar så vill passa på att önska er alla en riktigt glad påsk, var rädda om er :)

- Pienso en tí cada día. ¿Merece la pena? 

Kram Louise

Fast And Furious

Fast & Furious

- New model, orginal parts

Nu har jag äntligen fått mitt efterlängtade påsklov, ska bli otroligt skönt att få komma bort från skolan lite :)
    Efter skolan i fredags åkte jag och Lou hem till Cissi i Arboga. Blev en lång biltur då batteriet i Henkes bil dog på vägen dit, ja väljer man att köra Volvo så får man ta konsekvenserna, haha. Blev en mycket trevlig kväll med grillning och gott dricka (y)
    Gårdagen var mycket händelserik för min och Cissis del. Vi började dagen med att åka in till stan i Västerås och avslutade dagen med bio i Eskilstuna. Filmen för kvällen var nya "Fast And Furious", och det finns bara en sak att säga, grym! Filmen bjöd på mycket skratt och det var en otrolig stämning i salongen måste jag säga. Rekommenderar filmen starkt, men för att hänga med i svängarna så bör ni ha sett de tidigare filmerna ;)

Kram Louise

Torsdag

sunshine

- Something in my life that I cares about is you, I will never leave you without a reason.

Nu har snart den sista veckan gått innan det efterlängtade lovet tar sin början. Ska bli otroligt skönt att få komma bort från skolan lite även om jag inte kommer kunna slita blicken från böckerna helt under lovet, har en hel del som bör göras. Såhär sista veckan har det varit lugnt gällande prov hit och dit, däremot så fick jag tillbaka mitt prov på hjärtat och blodet häromdan. Visade sig att mina 10 sidor som jag skrev var mycket omtyckta så fick mig ett mvg, otroligt glad över det ska ni veta då det inte var ett lätt prov.
     Imorgon slutar jag strax innan två så har en rush till tåget att se fram emot. Den resterande dagen kommer spenderas ute i Arboga hos Cissi, mycket efterlängtat. 
     Igår var det första april som ni säkert vet, måste erkänna att jag faktiskt lyckades bli lurad en gång, något jag surade över en lång stund efteråt, haha. Jag som hade gett mig fan på att inte lyckas gå på några skämt, där ser ni hur länge det höll ;) 

Kram Louise 

RSS 2.0