El rey

:)


                                                                                - Timoooo

Kom precis hem från Taito. Jag och Cissi har varit och hälsat på Timo (hennes far) och Helena som är här på besök från Spanien. Grymt trevligt med andra ord :) Annars idag så har det inte hänt så mycket mer än att jag har varit i skolan. Ganska seg dag med sega lektioner men jag tog mig igenom dagen iaf, huvudsaken :)
   Om jag ska byta samtalsämne lite snabbt så fick jag ett telefonsamtal imorse från Inger som vi har försökt nå i samband med vårt projektarbete. Har vart ganska mörkt ett tag gällande vår idé men nu ser det desto ljusare ut. Berättar mer imorgon efter vårt lilla möte, hoppas på det bästa ;)

Kram Louise

Måndag

Nyss var det helg, och nu är den slut, sjukt så snabbt det går ibland... Helgen har som jag nämde tidigare spenderats med Cissi, Lola var med på ett hörn i fredags och i lördags spenderade vi kvällen tillsammans med Oliver och Jone :) Och den kvällen var verkligen ett kapitel för sig, god mat, skitsnack, ljus, rökelser osv osv, ja ni hör ju själva? En lyckad kväll med andra ord :)
   För tillfället så sitter jag och inväntar svenska lektionen. Den börjar först vid 9.00 så försöker få tiden att gå snabbare här vid datorn. Dagens lektioner efter svenskan är för övrigt: religion, etik och livsfrågor följt av klassråd. Så min dag kommer sluta vid 13.50, niiiice!

Kram Louise


Weeeekend


Efter en jobbig skoldag är det äntligen helg, så efterlängtat! Kvällen kommer spenderas med Cissi och Lola, har planerat att checka av lite filmer under kvällens gång ;) Men innan dess, grillning! Imorgon ska jag träffa Frick på stan i Västerås, ska bli mys, och senare framåt kvällen kommer oliver förbi mig och cissi på en bit mat och lite skitsnack :)

Kram Louise

Onsdag


                                                                           - Dagens låt (y)

Just nu ligger mycket fokus på projektarbetet som drog igång igår. En idé ska bli till, den ska planeras, genomföras, redovisas och till sist utvärderas. Jag och Malin fick en idé redan innan lovet om vad vi ville göra, men det är inte alls så enkelt att komma igång som man tror... Så fort vårt arbete går framåt ska jag berätta vad vi valt att syssla med :) Annars idag har jag inte hunnit så mycket mer än att komma hem, Cissi kommer snart förbi en sväng sen framåt kvällen åker jag in till Jim. Imorgon börjar jag gå på schema så börjar 12.00 och slutar 15.20, take care!

Kram Louise 

Back on track

:)


Då var man back on track igen då, skolan drog igång igen idag så nu är det slut på alla långa sovmornar :( Dock så har jag jobbat en del under lovet så allt för många sovmornar har jag inte haft, but i gonna miss them... Blev en timme som spenderades i skolan då vi fick information av olika slag, schemat var inte av bästa material men inget jag kan göra något åt. Imorgon har jag projektarbete 10-12, nu: nypremiär av fångarna på fortet!

Kram Louise


Olivers night

Kom hem från Amanda klockan 4 imorse, bara det beskriver att vi hade riktigt kul! Trevligt folk, skön stämning, en lyckad kväll helt enkelt ;) Nedan följer kvällen i bilder:


:)


:)


:)


:)


:)


:)


:)


:)


:)


:)


:)


:)


:)


:)


:)


:)


Kram Louise

Let´s go

Gårdagen var helt i min smak, trevligt folk och skön stämning, I like it! Ikväll kör vi igen, at Amandas place, samla gänget en kväll sådär innan oliver flyttar till australien nästa vecka. Ser fram emot en kul och onykter kväll ;)

Kram Louise

Fredag

:)


Då var sista arbetsdagen avklarad för den här gången, känns bra men samtidigt tråkigt eftersom jag ska tillbaka till skolan på måndag igen. Kommer bli en rejäl omställning bara det, men får försöka se det positiva i det hela då det bara är ett år kvar innan jag bli fri, nedräkningen kan börja!
   Ikväll blir det lite party, ska bli kul då jag inte har festat sen jag kom hem från spanien, efter att ha festat i 3 veckor kan jag lova att man inte är sugen på att dricka på ett bra tag när man väl är hemma igen.

Kram Louise

Torsdag

<3


                                                                      - Grattis sis! Love u <3


Imorse fick jag cykla genom spöregn till jobbet så såg ut som en blöt hund när jag väl kom in, men who cares, jobb är jobb ;) Färdigställde korridoren helt idag så nu är den riktigt snygg, ska försöka ta en bild imorgon så ni får se. Fortsatte dagen med att maskera upp border och måla väggar i ett annat rum som jag beräknar att vara färdig med imorgon, måste rättare sagt bli färdig imorgon med tanke på att det är sista dagen. Känns lite smått tråkigt att behöva komma tillbaka till skolan när jag trivs så bra med jobbet, men får helt enkelt hoppas på att få komma tillbaka :)
   På tal om idag så är det min systers födelsedag, 16 år blir hon så inte långt kvar till 18. Keep going! Så har blivit en del fika och presentöppnande under dagen!

Kram Louise

Onsdag


                             - Dagens låt! Kommer spelas flitigt i helgen då det blir två dagars ;)

Den här morgonen började i ren kaos när jag skulle till jobbet! Skulle gå ut till cykeln och låsa dörren efter mig och upptäcker att nycklarna inte ligger i jackfickan som de brukar! Adrenalinet pumpar ut direkt och jag blir stressad som fan, letar överallt men hittar dom inte. Springer ut i ren panik och väcker Urban som får lov att skjutsa mig till jobbet, när jag är redo att sätta mig i bilen säger han: Är det där din jacka? Och nej det var det ju inte! Det var syrrans jacka som är likadan, min är dock svart och hennes brun, hur fan kunde jag ta miste på det? :o skyller på för lite sömn (a)
   Kom till jobbet i tid tack vare Urban och från det att jag började så har allt gått riktigt bra, har hunnit med att måla 4 dörrar och fönster bara idag, de ni ;) Och inte nog med det så klippte jag gräsmattan hos far efter jobbet också, och bara det tog mer än en timme! Så nu kan jag lova er att sängen är mycket efterlängtad, godnatt!

Kram Louise 

Tisdag

:p


- Hittade fulaste bilderna på mig och syrran på farsans kontor förra veckan, måste vara minst 5 år sedan, fy fan :o


Förlåt för den dåliga uppdateringen, it sucks jag vet men jag har verkligen inte mycket ork kvar i kroppen efter jobbet om dagarna. Är inte alls van att arbeta med kroppen så pass mycket som jag gör och det tär på krafterna, även om jag gilllar det jag gör :) Annars har dagen varit bra, är snart klar med hela korridoren så det känns bra, lite små stolt sådär. Nej nu måste jag sova, ni får ursäkta men jag är helt slut (a)

Kram Louise

Söndag

                                                                      - Nytt & Fint från Kent!

Efter att Cissi åkt hem idag så har det inte hänt så mycket mer än att jag har varit ute och kört samt städat. Typiska aktiviteter jag brukar planera in på söndagar. Finns inte så mycket mer att berätta utöver att jag ska jobba imorgon igen, ska bli kul faktiskt, sista veckan och allt :) Nej om jag skulle ta och krypa ner i sängen nu, brukar ta ett tag innan jag väl somnar... så godnatt!

Kram Louise 

Classic Car Week i bilder

:)


:)


:)


:)


:)


:)


:)

Min Pärla, Dodge Charger <3

:)


:)


:)


:)


:)


:)


:)


:)


:)

Var bara tvungen att knäppa denna ;)

:)


:)

:)

Ja, en grymt rolig vecka, t.o.m syster & Johan hade kul ;)

Kram Louise

Grillning

:)


Idag sov jag till halv ett, och det kan jag säga att jag verkligen behövde, så underbart! Dagen har spenderats med Cissi och vi har inte gjort så mycket mer än chillat oss fram genom dagen och fört diskussioner av olika slag. Vi grillade nyss och tänkte nu slå på en film, så skönt att bara ta det lugnt ibland :)

Kram Louise

Fredag

Äntligen fredag, så skönt! Ser fram emot min sovmorgon imorgon sååå mycket! Har haft en kanonbra dag på jobbet, har kommit en bra bit på vägen och dessutom har timmarna gått riktigt fort, men det är bara positivt :) Ska in till Köping nu över en bit mat med Cissi, mor och Urban, resten av kvällen blir det lugnt :) Pasarlo bien!

Kram Louise 

Ryggont

:D


Idag har jag jobbat i princip hela dagen, 10 timmar närmare bestämt så är ganska slut nu vill jag lova. Började dagen på jobbet som vanligt där jag fortsatte med målandet, fick en hel del gjort vilket känns bra :) Efter jobbet åkte jag, mor, styvfar och mormor till Arboga över en bit mat, väldigt gott! Väl hemma igen åkte jag till farmor och farfar för att klippa gräsmattan, och det var inte det lättaste när gräset var ovanligt högt. Så nu när jag slitit färdigt för dagen kan jag säga att det känns i kroppen, blir lätt så när jag måste använda så många arbetsställningar på jobbet, tur man har en mor som är massör ;) Nej nu måste jag krypa ner i sängen, behöver så mycket sömn jag kan få. Godnatt!

Min mormor har Alzheimer och kan inte låta bli att berätta vad hon sa till mamma i bilen:
- Mamma: Min mamma! Jag är din dotter Mona.
- Mormor: Är du? Varför har ingen berättat det tidigare?

Haha så kul, kunde inte hålla mig för skratt trots att jag vet att hon inte rår för det.

Kram Louise

Tisdag


                                                                                - Dagens låt!

Igår var jag både psykiskt och fysiskt ur balands så valde att inte uppdatera. Vet att jag hade lovat er att bilderna från Classic Car Week skulle dyka upp igår, men desvärre blev det inte så. De dyker upp under veckan ist, och det kan jag faktiskt lova :)
   Igår började jag som sagt jobba igen, var ganska fundersam över hur bra det skulle gå att ta sig upp osv men det visade sig senare att det inte var några problem. När jag väl klev in på jobbet så kändes det faktiskt bra att vara tillbaka, nästan som att jag aldrig hade varit ledig. Har fortfarande hand om målandet då det inte hann bli färdigställt sista veckan, men inte mig emot då jag både trivs med det och dessutom är bra på det ;)
   Den här dagen har också gått bra, har jobbat på för fullt och kommit en bra bit på vägen så jag är helnöjd :) Var ute och körde precis också, och innan det var jag till körskolan. Så nu är både teorin och min första körlektion bokad (y)

Kram Louise

Söndag

:)


Nu är jag tillbaka igen! Kom hem från Rättvik igår kväll, åkte till Jim i princip direkt, därav ingen uppdatering. Har haft en kanonbra vecka tillsammans med far, syster & hennes pojkvän. Vädret har varit förvånansvärt bra och bilarna har varit av hög klass. Personligen är jag ett stort fan av Dodge chargers och challengers, av äldre modell då och visst fanns det några, så jag var mer än nöjd :) Ska se till att kämpa för att få en charger 69 att stå i mitt garage nån gång i framtiden, skulle vara en dröm som gick i uppfyllelse! Hur som helst så har jag varken tid eller ork till att lägga upp bilderna från veckan idag så de dyker förhoppningsvis upp här framåt kvällen imorgon :) På tal om imorgon så börjar jag jobba igen, har fortfarande inte insett att min ledighet är slut, kommer bli en rejäl omställning men en sådan jag kommer klara av :)

Kram Louise  


jeg ved det kommer til at gøre ondt
men jeg skylder dig at være ærlig

RSS 2.0