Tisdag


Igår var jag ledig då jag jobbat hela helgen, så underbart skönt! Spenderade i princip hela dagen i Västerås tillsammans med Ewe där vi åt gott och gled runt mellan butikerna. Idag däremot var det working class hero som gällde igen. Klev på passet kl.07 och klev av strax efter halv 4, senare än planerat men så blir det ibland när saker och ting strular. Nu ser jag fram emot lite grillat, mums!

Kram Louise

Jobb Jobb


Halloj!

06.00 tog jag bilen till jobbet imorse. Har varit en tuff dag, mycket att göra, men å andra sidan så är det så jag vill ha det. Ett dödsfall på mitt team hanns också med under eftermiddagen, usch, gillar inte döden! Fast skönt för patienten att få somna in som var riktigt sjuk. Imorgon jobbar jag kväll 14.00 --> 21.30 så ska bara ta en allmänt lugn kväll ikväll tillsammans med älsk :)

Kram Louise

Glad midsommar!


Glad midsommar!

Igår var jag ledig från jobbet och är även idag, så underbart skönt! Dock jobbar jag imorgon och på söndag, men vad gör det? Får skapligt mycket mer i timmen nu när det är storhelg så jag klagar inte. Efter jobbet i onsdags och igår så umgicks jag med Cissi. Körde hem henne till Arboga igen nu i förmiddags. Vad har vi gjort då? Jo vi har kört runt på linda, tjockat och kollat film, sen har vi inte gjort så mycket mer, har varit störtskönt att bara få vara. Idag ska jag spendera kvällen med god mat och film tillsammans med älsk, börjar kl.07 imorgon så ingen idé att köra hårt idag så att säga, dessutom käkar jag penicillin. Ha en trevlig midsommar!

Kram Louise

Läkarbesök och jobb


                                                                        - Malin

Hej mina vänner!


Har varit dålig på att uppdatera, jag vet, men det har sina orsaker. Har haft fullt upp både på hemmafronten och på jobbet, dessutom så är jag fortfarande inte frisk! Har under de senaste dagarna hostat som en tok och haft sjukt ont på höger sida vid revbenen. Hade ett inbokat läkarbesök idag 9.15 sedan tidigare för lite astma snack med hade tur och fick hjälp att utreda varför jag fortfarande inte är fit for fight. Det visade sig att jag hade ett sprucket revben p.g.a hostan och en hög sänka vilket visade på att jag hade en infektion i kroppen. Så nu står jag på Kåvepenin för infektionen och Cocillana för hostan, resten ska läka utan hjälpmedel. Då besöket var inbokat för astman så pratade vi lite om den också, samtalet slutade med att jag nu fått Flutide Diskus innehållande Kortison som ska tas varje morgon och kväll livet ut, KUL! Kan knappt hålla reda på en Diskus och nu ska jag hålla reda på en till, kan bara acceptera läget helt enkelt.
13.30 börjar jag jobbet så ska åka in nu om 20 min, hoppas att ni får en bra dag!

Kram Louise

ÄNTLIGEN HELG

Igår jobbade jag kväll 15-00 --> 21.30. Brukar inte uppdatera efter dessa pass då jag i princip kryper rakt ner i sängen vid hemkomst. Kvällspassen gick iaf kanon! Idag började jag 07 och slutade kl.15. Lite mer än 5 timmars sömn fick man inatt så har varit ganska sliten under dagen. Även den här dagen har varit kanon och nu ska jag se till att avnjuta två lediga dagar med en hel del sömn, underbart!

Kram Louise

Onsdag

<3


                                                                 - Körskollärare next? ;)

Första riktiga dagen på jobbet avklarat, känns bra! Började 7 imorse och avslutade dagen halv fem med att ha brandövning, helt okej! Hämtade upp Linda och Ewe efter jobbet, åkte till donken, vidare till El Giganten där vi mötte upp Urban och där jag även införskaffade en ny dator. Kände att det var dags då min gamla är totalt slutkörd, fläkten fungerar inte sen en lång tid tillbaka och nu har även fläktplattan under pajjat. Efter att ha varit hemma ca 15 min kom Cissi och nu under kvällen har vi varit ute och "övningskört" med nya bilen. Jag dör, kommer aldrig lära mig den bilen! Nåja, har en del att lära innan jag kan ta den bilen in till jobbet :o

Kram Louise

STUDENTEN


Att ta studenten var det häftigaste och roligaste som jag någonsin har upplevt, vilken mäktig känsla! Vill bara göra om det, om och om igen. Flaket var det som satte djupast spår hos mig, vilken upplevelse, vilken känsla, grymt var det! Att få springa ut från skolan och lämna den bakom sig, det går inte att beskriva känslorna som rusade genom kroppen när man kom ut på balkongen. Aldrig mer Rinman, aldrig mer OP3B. Var både lycklig och ledsen på samma gång. Familjen tog emot mig i parken med plakat, blommor och champagne i högsta hugg. Studenskivan var så lyckad, tusen tack för alla presenter. Festen på Lokomotivet gav ett bra slut på den bästa dagen i mitt liv. Finns bara ett ord som kan beskriva studenten, OFÖRGLÖMLIGT!

Kram Louise












































UNDERSKÖTERSKA


Idag började jag det s.k. "nya livet" med att åka till jobbet. Var faktiskt ganska nervös även om dagen bara skulle ägnas åt att ta in information från olika håll. Börjar inte det riktiga arbetet som undersköterska förrän på onsdag så mjukstartar nu med två utbildningsdagar. Imorgon ska vi få utbildning i Durewall (Arbetsteknik) på förmiddagen och i HLR på eftermiddagen. Även om jag i princip är "proffs" i HLR efter projektarbetet så skiljer sig den här utbildningen från den som jag har i bagaget då den är sjukhusbaserad. Ser fram emot den kommande veckan, JAG ÄR FÄRDIGUTBILDAD UNDERSKÖTERSKA!

Kram Louise

P.S Lovar ett inlägg om studenten imorgon.

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN - FY FAN VAD JAG ÄR BRA :D


                        - Jag på översta raden till vänster om Adam, bästa klassen ever ♥

Ett stort tack till alla som närvarade på min student och gjorde dagen till den bästa i mitt liv ♥ Nu är jag fri och har en otrolig känsla i hela kroppen! Mer bilder och ett inlägg om gårdagen kommer. PUSS!

Kram Louise





Att ta studenten - en slutpunkt och en ny början



Imorgon tar jag studenten, 13 år av hårt slit, allvar, glädje, skratt, tårar, besvikelse och utveckling är nu över. 13 år har jag varit fast i skolan och imorgon är det över, knappt så jag förstår det själv när jag skriver det här. Jag ska själv bygga mig det liv som ska bli mitt och många svårigheter och nya erfarenheter ligger utan tvekan framför mig att övervinna. Den kommande tiden som ligger framför mig är inte till för att ta snabba och svåra beslut, den är till för att jag ska göra misstag. Ändra dina planer och ändra dom igen, för ingenting är permanent. Follow your dreams, if you don´t try you will fail!

Kram Louise


























<3


<3















Längtan


Buhu :(


I tisdags spenderades kvällen på Strömsholmen tillsammans med klassen där vi åt god mat och hade det allmänt trevligt, jag, Malin, Camilla och Dalle utklassade övriga klassen på charader, kung!
De två senaste dagarna har varit mindre trevliga då jag har gått och blivit sjuk med feber och halsont. Känns som att Gud pissar mig rakt i nyllet men ska inte säga så heller då jag tror att allt sker av en anledning. Studenten ska jag ta oavsett om jag är frisk eller inte. Har hur som helst ingen halsfluss utan bara ett virus som så småningenom försvinner av sig själv. Önska mig lycka till mot den friska vägen!

Kram Louise

Back in SWE

I Lördags 19.10 Turkisk tid avgick bussen från hotellet i Alanya till flygplatsen i Antalaya. Bussresan tog 2 timmar och planet hem skulle lyfta 00.00. Väl framme i Antalaya fick vi reda på att flyget hem var 1 timme försenat, ganska tippat. 04.00 på Söndag morgon landade vi på Arlanda, och 06.30 var vi åter i Kungsör. Dum som jag är så kunde jag inte sova när jag kom hem för fem öre, så när jag väl somnade tillsammans med älsk på söndag kväll räknade jag ut att jag varit uppe 38 timmar totalt. Inte illa ;)
Hur som helst, resan till Turkiet har varit kanonbra om man bortser från några ynka saker. 18.00 lyfte flyget till Antalya den 28 maj och 04.00 den 29 maj la vi oss i sängarna på hotellrummet. Som ni hör så tog det väldigt lång tid innan vi väl var på plats och det berodde till viss del på att planet ner var försenat och att vi blev körda till fel hotell, hör ni hur det låter? Helt sjukt! Första dagen på stranden brände jag hela kroppen p.g.a. den kassa solkrämen vi köpt från Garnier, så ett tips, köp aldrig solkräm av det märket! Kunde inte sola alls dagen efter men de resterande dagarna pressade jag på ganska bra med vissa kroppsdelar täckta från solen. Annars har det varit en grym semster med störtsköna människor, god mat och gratis alkohol, ett minne för livet ♥ Hotellet hette för övrigt Krizantem, 4 stjärnigt med 3 pooler och allt, stekigaste hotellet jag besökt hittills, rekommenderas!

Kram Louise




































RSS 2.0