Tisdag

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!
(Bara för att alla andra har gjort samma sak)


Idag blev det en sen uppdatering p.g.a. jag helt enkelt inte orkade blogga tidigare. Dagen på jobbet har varit lika bra som alla andra dagar (y) För övrigt så kom jag och Linda precis hem från gymmet, riktigt härligt att få göra av med lite energi! Imorgon kommer pappa hem från Turki också, finally! Då tänkte jag kolla upp med honom om vi ska boka speedwaybiljetterna nu och hur vi ska göra med trippen till Tyskland :)

Kram Louise 

Inside Information

:p


                                                              - Bjuder på en gammal bild ;)


Jag tänkte berätta lite "weird stuffs" om mig själv för er bloggläsare som kanske inte känner mig så bra, och som kanske är nyfikna på vem jag är. Spännande va? ;) Here we go:

- Jag har ett hett temperament (även kallat för det finska temperamentet av mig och mina finska vänner). Den som står i min väg när temperamentet är igång brukar drabbas på ett eller annat sätt, tyvärr :(
- Jag är en väldigt envis och tävlingsinriktad person, ger jag mig in i något så gör jag det för att vinna och inget annat.
- Jag har aldrig ägt en barbie, jag har aldrig målat naglarna och jag har aldrig varit rädd för att få lite skit under naglarna. När jag var liten ägde jag min egen bilbana och kände mig verkligen hemma med pappa i garaget.
- Jag har en fobi som överväger dem som i princip alla har, och då tänker jag på höjder och mörker. Jag har en fobi för dockor/clowner. Weird va? Men that´s true.
- Jag har haft en dröm sen jag gick i 3:an, och det är drömmen om att bli polis. Anledningen till varför jag vill bli polis är att jag vill komma ut i samhället och hjälpa människor. Jag vill arbeta mot ett rättvisare samhälle. Inom polisyrket finns det flera olika områden som man kan arbeta inom, och där man ständigt är i kontakt med olika slags människor.
- Jag drömmer mardrömmar minst 4 ggr/vecka, och varför vet jag faktiskt inte.
- Jag har svårt för att öppna upp mig för nya människor samtidigt som jag har svårt för att lita på människor, och det har sina orsaker.
- Jag älskar Spanien. Det är ett grymt vackert land med både en vacker natur och vackra människor. Jag pratar även spanska, hyffsat flytande.
- Jag har spelat handboll i 10 år. Mitt lag la ner våren 2009 p.g.a. brist på folk och jag valde att inte söka vidare till ett nytt lag. Det var även under en handbollsmatch som jag fick min "höftskada" som gör att min höft går i lås i mellan åt, och det är inte alltid så populärt i vissa situationer, haha (a)
- Mitt favorit tv program är 24. Min favorit film är "The Basketball Diaries" och min favorit grupp inom musiken är "Lifehouse."
- Jag har alltid haft lätt för skolan. Jag pluggar i princip bara dagen innan jag ska har prov och har inga problem att sätta ett MVG trots att jag är ute dagen innan. 
- Jag har ansträngningsastma sen några år tillbaka vilket har påverkat mig väldigt mycket då jag älskar att träna. Det var inte så länge sen jag accepterade min sjukdom och när jag väl gjorde det så bestämde jag mig för att inte göra lumpen, vilket var en dröm som förvandlades till en fysisk omöjlighet.

Ja That´s me, like it or not ;)

Kram Louise 

Måndag

Imorse reagerade jag för första gången på att vi verkligen ställt fram klockan 1 timme, fy fan vad trött jag var! Det var en ren pina att ta sig upp vill jag lova... Dagen på jobbet har varit bra, var in och besökte "stinggruppen" i Köping under eftermiddagen. Sting är Köpings öppenvård för vuxna missbrukare. Kul att få se hur de arbetade där :) Efter en avklarad dag på jobbet kom Ewe hem till mig och kollade på "Instängd 2" Riktigt bra!

Kram Louise


Söndag

:)

                                   
Sitter och kollar på Johan Falk-Operation Näktergal. Har inte hänt så mycket mer än att jag var ner till gymmet efter det att Frick dragit hem. Imorgon blir det till att knega igen ;)

Kram Louise

Utfyllnad

Ibland gör du mig så confused och irriterad. Vill du att jag ska berätta saker, eller vill du att jag ska hålla allt för mig själv? För det funkar inte i längden att du hela tiden ger mig dubbla budskap. Make a decision!



Lördag

:)


                                                                            - Nytt i garderoben


Trots att jag vaknade upp med magont igår så lyckades jag få en trevlig kväll, det tackar jag för :) Ikväll blir det till att bara mysa framför tv:n med älsk :)

Kram Louise

Fredag

:)


Igår gymmade jag och Sär hela 2 timmar, ja ni hörde rätt, 2 timmar! Och vet ni vad jag gjorde, sträckte magen, hur man nu kan lyckas med det? Så imorse vaknade jag upp med världens magont vilket resulterade i att jag sjukanmälde mig från jobbet. Ikväll blir det chill med lite folk hemma hos mig (y)

Kram Louise

Torsdag

:p


Ber om ursäkt för att jag aldrig bloggade igår, tror latheten tog över lite (a) Hur som helst så hade jag en jättetrevlig dag på jobbet igår. Satt och pratade med en hel del "brukare" i grupp och tycker det är så kul att se att så många har sin humor kvar, det tycker jag är jätteviktigt :)
   Dagen idag har rullat på som vanligt. Var in till lasarettet med en brukare nu på eftermiddagen och nu är jag äntligen hemma :) Sär ska sova här så tänkte släpa med henne ner till gymmet sen, höhö ;)

Kram Louise

Tidig lunch

Kom precis hem, fick en "tidig lunch" idag då brukaren vi skulle spendera förmiddagen hos fortfarande är kvar på psyk. Inte mig emot att få några timmars ledighet innan jag ska tillbaka till kl.13. Hoppas ni får en fin dag!

Kram Louise

Tisdag


                - Älskar den här låten, och glöm inte att bandet består av finnar som kan sjunga ;)


Dagen idag har som ni vid det här laget vet bestått av jobb. Pratade bl.a. om "beteende förändringar" med Almir, mycket intressant måste jag tillägga. Jag fick pröva på att vara hans "klient" och då ta upp ett problem i mitt liv som jag vill förändra. Jag valde mina matvanor som ett problem och jag måste säga att jag fick ut riktigt mycket av samtalet. Nu kommer han hålla koll på hurvida jag förändrar mig eller inte, spännande ;) Det första han sa var att jag måste gymma mindre, men det kommer inte på frågan, (låtsas som att ni inte hörde det där). På tal om gym så tänkte jag sticka dit snart, see ya!

Kram Louise

Hollywood fruar

:)


                                                                                   - TV3 21.00


Snart dags för ett nytt avsnitt av "Svenska Hollywood fruar", missa inte det! Personligen tycker jag att det är lite tråkigt att Anna Anka inte är med längre då jag diggar henne skarpt, annars är ju Maria Montazami skapligt rolig.

Kram Louise

Måndag

(y)


                                                     - Praktik @ Missbruksvård vecka 12-17

Första arbetsdagen avklarad, kom hem för en timme sen i princip. Dagen har varit som jag förväntade mig, rolig och samtidigt lärorik :) Får tyvärr inte använda mobilen förutom på lunchen, men för det behöver man väl inte ringa 50 gånger på dolt nummer? Så jävla omoget! Vissa är ju som dom är... Nu tänkte jag hur som helst ta en runda med hunden, take care!

Kram Louise 


Söndag

(y)


                                                           - Glor på Johan Falk - Leo Gaut


Idag vaknade jag upp hos Frick med en riktigt besviken min när jag såg all snö som föll ner från himlen. Vad hände? Igår så tog jag på mig skinnjackan och klackarna och kände att nu är det verkligen vår. Men den uppfattningen ändrade jag snabbt på imorse, blir så trött! Fick iaf skjuts hem av Ubbe så slapp vandra två kilometer genom snön, det tackar jag för!
   När jag kom hem stack jag ner till gymmet direkt och nu glor jag på Johan Falk. Imorgon börjar första arbetsveckan, me like!

Kram Louise

Lördag


                        - Skön låt som jag och brudarna dunkade sönder i Spanien förra året ;)


Nu börjar vädret närma sig min smak, riktigt stek! Jag har inte gjort så mycket den här morgonen förutom att städa lite och så nu när pappa åker till Turki på jobb imorgon. Ska åka in till Köping runt 3 och ta tåget till älsk sen så kommer inte bli någon mer uppdatering idag, tyvärr. Hoppas att ni alla får en kanon bra dag iaf i det fina vädret :)

Kram Louise 


Fredag

(y)


                                                                         - Gymmet nu (y)

Den här dagen började mindre bra. Innan vi skulle inleda morgonen med prov i naturkunskap fick vi tillbaka vår miljöundersökning som vi gjorde för x antal veckor sedan. Och vet ni vad betyget blev? ETT STARKT G! Jag tror jag blev mer pissed off än vad Malin blev iaf. Jag har aldrig i hela mitt liv fått ett G om det inte har varit matte, för mig är G och IG precis samma sak and that´s it. Fick reda på senare att kärring jäveln förklarat helt fel för oss angående hur man skulle lägga upp uppsatsen, tack för det! Mitt temperament klättrade längst upp till toppen på den finska stegen idag och då kan ni ju räkna ut att jag var mer eller mindre okoncentrerad på provet. Provet gick efter omständigheterna bra förutom att jag efteråt kom på att jag hade missat en fråga då jag började disskutera provet med Malin, så kan det gå när man är ouppmärksam :o
   Dagen avslutades med samhäll som även var vår sista lektion på 6 veckor! Ja ni hörde rätt, på måndag börjar nämligen praktiken, ska bli sjukt kul, något jag ser fram emot helt klart (y) Nu tänkte jag sticka iväg till gymmet med far, have a nice weekend!

Kram Louise

Please kill me?

:/


Sen jag bloggade sist så har det inte hänt så mycket mer än att jag har varit på maxi och förflyttat mig från mor till far. Kassörskan inne på maxi raggade rätt skapligt på farsan så jag visste knappt vart jag skulle ta vägen, stod och kollade ner i golvet med ett stort flin i fejset. Riktigt kul måste jag säga! Förutom besöket på maxi så har jag pluggat, och gör fortfarande, typiskt mig att vara ute i sista minuten. Men det har ju aldrig haft någon negativ effekt på mig att vara ute i sista minuten då jag får Mvg på mvg, *stolt*. Nej nu måste jag forstätta, see ya!

Kram Louise

Torsdag

(y)


Kom hem från skolan för ca 1 timme sen. Har haft den s.k "årskurs 8" dagen idag som gick ut på att informera årskurs 8 elever om vårt program. Jag tycker det gick riktigt bra trots att jag är en nervös talare (a) Nu vet ytterligare lite mer än 100 pers att jag vill bli snut också, alltid trevligt (y)
   Imorgon har jag det sista provet innan jag går ut på praktik, så skönt! Naturkunskap är det som gäller, inget jag tycker är spec kul men det är bara att bita ihop. Har inte börjat plugga än så tänkte göra det nu, wish me good luck ;)

Kram Louise

Inköpt

(y)


                                                                  - Skjortan jag köpte idag :)

Onsdag

:)


                                                                           - Dagens outfit!

Jag vet att jag bloggar lite väl sent idag, men har varit i Västerås i princip hela dagen tillsammans med lill syrran. Gick på stan, fick inte med mig så mycket mer hem än en nice skjorta som jag lägger upp en bild på senare (om jag orkar). Jo jag var ledig idag för att vi har den s.k. "årskurs 8 dagen" imorgon. Jag och Malin ska berätta om OP för några hundra årskurs 8 elever som kommer på besök, kan bli kul ;) Eller? Ska hur som helst sticka iväg till gymmet med far här snart, så, ta hand om er!

Kram Louise


Shutter Island

:)


Kom precis hem från Etown, jag fick för mig att jag och Ewe skulle åka in och se "Shutter Island" så det har vi gjort. Jag tycker att filmen var mycket sevärt trots att den var lite komplicerad i mellan åt. Så får du för dig att du också vill se den, se då till att hänga med genom hela filmen ;)

Kram Louise

Tisdag

(y)


Mötet imorse gick bra, alla var jätte trevliga, ser faktiskt fram emot praktiken :) Vet inte hur mitt schema kommer se ut riktigt än, men tror det kommer bli bra (y) Kom hem relativit tidigt igen, redan efter klockan 9 så satte mig och pluggade då och har gjort fram tills nu. Har skrivit klart engelska "uppsatsen" vi skulle göra om en film. Jag valde att skriva om "Basketball Diaries" som helt klart är min favoritfilm. Det är en verklighetsbaserad film med Leonardo i huvudrollen som Jim Carroll. Jim är en lovande basketspelare som strävar efter en dröm, en dröm om att bli basket proffs. Men när pressen från hans tränare, hans mamma och skolan till slut blir för stor flyr han till drogernas värld, hans liv börjar sakta med säkert gå utför... Har du inte sett filmen så har jag bara en sak att säga, du måste se den! 

Kram Louise  

Måndag

(y)

                                    - Missa inte Svenska Hollywood fruar 21.00 ikväll på TV3!


Imorse när jag precis hade tagit mig upp fick jag ett mess om att idrotten var inställd även den här veckan, så det vara bara att lägga sig igen, inte mig emot :) 
   Dagen som varit har jag ägnat åt lite plugg, vill gärna ha lite gjort innan jag går ut på praktik nästa vecka :) På tal om praktik så ska jag ha möte imorgon klockan 08 med min handledare, spännande! Så imorgon hinner jag inte ta mig in till skolan, too bad!
   Nu ska vi snart äta lite gott i familjen tillsammans med mormor och Ewe som även hon tittade förbi, see ya!

Kram Louise

Söndag

(y)


Vissa slutar fan aldrig att förvåna en! Blir till att gymma själv idag, för Ewe orkar ju tydligen inte -.- Iofs har jag inte gymmat med henne på typ en månad så ingen big deal. Blir bara så jävla trött, good luck med ditt mål är vad jag har att säga ;)

/ L

Melodifestivalen

Ja då gick Anna Bergendahl och vann melodifestivalen med låten "This is my life", otippat! Inte alls den låten jag hade velat se i final, jag hade velat se Darin och det vet jag många fler som hade velat. Men vi kan ju iaf glädjas åt att Darin är den ända som nått ut internationellt med sin musik! Nu ska jag och Frick ut med hunden, adios!

Kram Louise 

Lördag

                                                                                     - Enjoy!

Gårdagen hos Sär var riktigt nice, blev till att äta gott, tjocka, och såklart kolla film ;) "Beyond borders" hette filmen vi såg, vi har sett den tidigare när vi var i spanien, sjukt bra! Så har du inte sett den, se den!
   För tillfället är jag jävligt lack och har inte lust att blogga överhuvud taget. En viss person har läst något som brukar kallas för "privat". Fittig stil är vad jag kallar det! Bloggar igen när jag är på bättre humör, om jag blir på bättre humör....

Kram Louise 

Fredag

:)


Ber om ursäkt för att jag aldrig bloggade igår, valde att plugga istället. Och det visade sig senare idag att det gjorde jag helt rätt i, fick nämligen Mvg på provet jag gjorde på eftermiddagen, känns riktigt bra :) Nu när det har blivit helg igen så tänkte jag spendera dagen ute hos Cissi för att imorgon spendera dagen med Frick, ser fram emot en trevlig helg och hoppas att även ni får en ;) Take care!
 
Kram Louise 

Onsdag

:p


Kom hem ifrån skolan för exakt en timme sedan. Fick åka buss både till och från skolan idag med, lite halvtrist sådär :/ Hade två lektioner idag, samhäll och historia så dagen har gott relativt fort. Till lunch åt jag och Malin spicy, fett gott och man blev fett mätt, haha! Nej ju måste jag sätta igång och plugga, har prov på fredag i "Socialt Behandlingsarbete". See ya!

Kram Louise

Tisdag

:/


Nu har jag haft ont i halsen i ett flertal dagar vilket har resulterat i att jag låter som en robot när jag pratar, inte kul! Vågar inte ens svara i telefonen, haha (a) Och inte blev det bättre när jag stod ute och väntade på ersättningsbussen över en timme imorse, som aldrig dök upp... Fan ta SJ alltså! Jag fick helt enkelt lov att vandra tillbaka hem igen. Försökte sova lite väl hemma igen, med kläder och smink på och allt, gick väl si sådär... Jag är en riktig tidspessimist, så jag blir otroligt stressad över att inte komma till skolan i tid, speciellt när jag har viktiga lektioner! Under vintern har jag lärt mig att försöka andas någorlunda och inte stressa så jävligt, tågen kommer ju inte gå iallafall. Men jag har ju fortfarande hoppet kvar, om att tågen kommer börja gå snart igen, annars vet jag inte vad jag tar mig till :o
   Kommer inte bli något pass på gymmet idag då jag mår som jag mår -.- Ska väl försöka plugga lite iaf, så jag får något gjort :)

Kram Louise

Måndag

:)


                                                                     - Kungsör sommartid


När jag precis skulle röra mig ner mot stationen idag för att åka till skolan så fick jag reda på att Andreas är sjuk = ingen idrott. Kändes lagom surt sådär när man gått upp och gjort sig iordning och allt. Det postiva är väl att jag får en heldag hemma och kan ta mig tid att fixa iordning lite på rummet :) Men innan jag börjar med något ska jag ta en promenad ut i det fina vädret med Deliza ;)

Kram Louise  

Shopping

(y)


                                                                     - Inhandlat/Beställt :)

Idag möttes vi inte av några som helst hinder för att ta oss in på Ikea, härligt! Fick med mig två dvd hyllor hem, 1 spegel och lite små kraffs som ljus och blommor ;) När jag kom hem sen så åkte jag och far till gymmet direkt. Passet på gymmet kändes väl behövt efter att ha tjockat så mycket som jag har gjort i helgen (a)
   Imorgon ska jag bara in på en lektion av två, idrotten, och det är bad som står på schemat. Inget jag tycker är superkul men det funkar :)

Kram Louise

Söndag

(y)


Cissi och Lola åkte hem för nån timme sen. Jag sitter och väntar på Urban, vi ska nämligen göra ett nytt försök på ikea idag, får vi se hur det går ;) Dagen utöver trippen till Västerås kommer bestå av gym och plugg :)

Kram Louise

Lördag

Jag och brudarna kollade precis klart på melodifestivalen. Synd att Pernilla och Crucified Barbara var i samma duell, hade inte setat fel med dom två i final ;)
   Igår moffade jag som sagt min första godis påse på 3 år, som jag förövrigt fick av malin :D hade nästan glömt hur gott godis är! Bättre sent en aldrig att komma på det (y)
   Ikväll är vi hemma hos far, blir nog till att se World Trade Center nu som går på 4:an. Have a nice weekend!

Kram Louise


Fredag

(y)


                                                                     - 5/3-2007 --> 5/3-2010

Förlåt för att jag aldrig uppdaterade igår, men jag orkade helt enkelt inte. Ibland behöver man inte orka (a) Det blev en sväng till gymmet igår kväll iaf, huvudvärken gick över och att jag hade ont i halsen brydde jag mig inte så mycket om. Vilket jag kanske skulle ha gjort... För idag har jag ännu ondare i halsen, men vad ska jag göra? Hoppas på att det går över snart helt enkelt :)
   Jag ska ta och berätta för er att idag är det en speciell dag för mig. Idag är det exakt 3 år sedan jag slutade att äta godis, helt insane! Så efter att ha klarat mitt mål kommer jag idag fira kvällen med att äta min första godispåse på 3 år, de ni ;) Är riktigt stolt över mig själv :) Kvällen kommer spenderas ute hos Cissi så hon och Lola kommer få räkna med att se en riktigt moff ;) haha!

Kram Louise

Torsdag

Sitter i skolan med värsta huvudvärken, so not fun! Att vi har fetaste håltimmen också gör inte saken bättre heller... Men lite huvudvärk får inte mig att åka hem, det krävs mycket till! Det enda som har/är postivit idag är att jag har fått praktikplats och att jag och Frick har 8 månader <3 När jag kommer hem sen (slutar halv 5 -.-) så har jag planerat att gymma, nu visar det sig hur jag mår senare, men jag hoppas naturligtvis på det bästa!

Kram Louise

Onsdag

:)

                                                                   
                                                                     - Fuskbyggarna nu, TV4 ;)


Den här dagen har varit helt, ja vad är det man brukar säga? Fucked upp! Hade två lektioner idag, trodde jag... Kunde ha slutat innan 12 istället för efter 3, så jävla surt! Men sånt man får räkna med ibland antar jag... Sen efter skolan åkte jag, Frick och Ubbe till Ikea. Skulle vi egentligen ha gjort när jag hade lov, men då fick mormor ett nytt boende så då var vi tvugna att hjälpa henne. Sen skulle vi ha åkt häromdan men då pajjade bilen... Och idag när vi kom fram till Ikea så hade dom stängt för "snöskottning av tak". Känns som det är meningen att mitt rum ska se ut som en soptipp, men that´s life!

Kram Louise

Tisdag

 


                                                                               - Skön låt (y)

Idag väntade ännu en snöig dag utanför dörren, och det ogillas skarpt! Fick även idag invänta en buss, både till skolan och hem från skolan. Dagen utöver all väntan på bussar har varit bra. Har haft naturkunskap, psykologi och engelska. På psykologin hade jag reflektions förhör på områdena kognition och stress. Kognition handlar om vårat sätt att tänka, ta emot och bearbeta information, nu lärde ni er något nytt ;) Förhöret gick skit bra, allt satt som en smäck ;) På sista lektionen, som var engelska fick jag tillbaka provet vi gjorde innan lovet, och gissa vad? Jo jag smacka in ett MVG där, huhu! 
   Efter skolan kom Frick till mig, han har ju lov nu, den jäveln! Ska iaf bli mys att få ha ha här tills på torsdag :)

Kram Louise  

Snökaos

:/


Den här dagen har bara varit helt kaos, ja ni hörde rätt! Angående imorse så hade jag helt rätt, jag fick vänta på en ersättningsbuss, i 1 timme! Ute! Går inte att beskriva med ord hur frusen jag var när bussen väl kom, fy fan säger jag bara :o Sen på idrotten "trampade jag snett" för att vi körde nån jävla hinderbana, typiskt mig... Så har fett ont i foten, men jag har bara mig själv att skylla -.- När jag skulle hem sen fick jag även då vänta på en ersättningsbuss, i en halvtimme, ute igen! Jag orkar inte ens klaga mer nu... Ska mysa ner mig under täcket (a)

Kram Louise

Måndag

Godmorgon!

Nu är mina vanliga rutiner tillbaka, gå upp tidigt och pallra sig genom snön till tåget. Har kommit en hel del snö under natten och snöar en hel del fortfarande så vet med stor säkerhet att det blir till att vänta på en ersättningsbuss idag -.- Hur som helst så måste jag kila iväg nu, ha en fin dag!

Kram Louise

RSS 2.0