Fredag


Morgonen inleddes med den efterlängtade matlagningskursen, eller vänta nu, efterlängtade? Skulle inte tro det! Jag rent utsagt HATAR att laga mat, men som tur är så är jag och Malin ett bra team, säg nått vi inte klarar av lixom ;) Dagen fortsatte med etik där vi pratade om döden, börjar bli mer och mer av det snacket nu men inte mig emot, det är ju trots allt viktigt att i vården kunna bemöta döden på ett bra sätt. På dagens sista lektion var det planerat att vi skulle göra det sista kapitelprovet i matte, men istället övertalade vi matteläraren att låta oss göra provet på måndag ist så vi kunde gå på talangshowen som var i skolan idag. Talangshowen var grym! Han som vann utklassade skolans mattelärare i pi, klockrent! Kolla på bilden ovan, alla siffrorna rabblade han i 100 km/h i rätt ordning, utan att titta. Finns bara en sak att säga, respekt!

Kram Louise


Torsdag


Hej mina vänner!

Igår var jag ledig så ägnade i princip hela dagen åt att plugga matte med hjälp av Lola, tackar så mycket för hjälpen! Idag har jag också varit ledig, bra jag har det va? ;) Träffade Cissi i ca 2 timmar under eftermiddagen, satt ute i solen och njöt med en glass i handen, aldrig fel! Vid halv 5 drog jag ner till gymmet med far, välbehövt! Nu är jag hemma igen, fast har bytt ställe från mor till far så nu ska jag sätta igång med matten så jag är väl förberedd inför provet imorgon, wish me good luck!

Kram Louise

Tisdag

:)


Då var påsklovet slut och såväl även den första skoldagen. Jag försöker att uppskatta att sova så mycket som möjligt men ibland inbillar jag mig att jag skulle kunna uppskatta det lite mer, iaf imorse, trodde jag skulle somna i duschen. Dagen har iaf gått bra, har varit lite nervig inför mitt muntliga tal i nationella i svenska b men det visade sig i efterhand att det gick riktigt bra. Prickade fem minuter och fick med allt i en normal samtalston så hoppas på ett rättvist betyg :)
   Efter skolan åkte jag och syster en sväng till Arboga. Stannade även till på Subway med Cissi. När jag kom åkte jag ner till gymmet med far. Idag blev det ett riktigt tuff pass, svetten rann så alltid resulterar det i nått ;) Nu ska jag avrunda kvällen framför BB och imorgon är jag ledig, wieee :D

Kram Louise

Glad Påsk


Glad påsk mina kära läsare!

Började dagen med att äta en god påsklunch tillsammans med släkten hemma hos farmor och farfar. Forsatte hem och spenderade lite tid ute i solen, bäst att passa på medan den tittar fram. Kollade även på en efterlängtad film som var populär i barndomen med linda och ewe. Nu blir det mys resten av kvällen.

Kram Louise

AVA

Hej mina vänner!

Nu har jag jobbat 3 dagar på AVA vilket innebär att jag inte har orkat uppdatera. Det tar på krafterna att jobba hela dagarna, börja tidigt eller komma hem sent, spelar egentligen ingen roll ;) Men nu är jag tillbaka och inleder härmed mitt påsklov tillsammans med Cissi, blir en tjockarkväll, baby I like it! Imorgon ska jag sova ut skapligt länge, sen ska jag åka till älsk, om jag har tågen på min sida vill säga (y)

Kram Louise

Fenomen







Igår när jag skulle knäppa en bild så hände något mycket märkligt. Kolla på bild 1, ser ni vad jag ser? Bra! Jämför nu med bild 2, ganska spooky :s

Kram Louise


Arboga


                                                               - Erkänn att den blev snygg ;)

Kvällen igår spenderades hos Cissi i Arboga, lika trevligt som alltid! Vi gjorde egen smörgåstårta, spelade spel, tjockade, såg en film och snackade massa skit, me gusta helt enkelt ♥ Imorse kl.10 så kom Henke och Bettan in i rummet och sjöng "ja må hon leva" i kör för Cissi. Alltså blev det inte så mycket mer sömn, men skönt att få gå upp ändå. Urban kom och hämtade mig vid halv 12, och när jag kom hem så spenderade jag den mesta tiden ute i trädgården. Oljade in altanen + alla möbler så idag har jag gjort bra ifrån mig ;)
   Avrundar det här inlägget med att säga grattis till Sär, finnelainenpower ♥

Kram Louise


Burlesque


           - Igår såg jag Burlesque för andra gången med brudarna, har du inte sett den, se den!

Som sagt, kvällen igår spenderades med Lola och Cissi och vi hade lika trevligt som alltid, kvällen får 10/10 popcorn! Tidigare under dagen var jag in till skolan, endast för att gå på den nya lektionen "matlagning" som varade mellan 08.30-11.15. Lektionen var väl helt okej, men matlagning kommer hur som helst aldrig bli min grej! Tur att jag har Malin iaf ;) 
   Idag ska vi åka hem till Cissi i Arboga för att småfira henne lite då detta är hennes sista dag som 18åring, ålderdomshem nästa :o Nej skämt åsido! Ser fram emot en trevlig dag i det fina vädret med allt den har att bjuda på :)

Kram Louise

Torsdag

Hej mina vänner!

Är fortfarande sjuk därav denna dåliga uppdateringen, men ni kan va lugna, är på bättringsvägen nu! Imorgon ska jag iaf åka in till skolan en sväng för att gå på den nya lektionen "matlagning som ingår i social omsorg" som drar igång. Låter inte speciellt spännande och jag som hatar att laga mat, nåväl kanske ändrar uppfattning om det imorgon, vem vet ;)

Kram Louise

Tisdag


- Anmälan till högskolan är nu inskickad, såhär ser den ut!

Är fortfarande sjuk men var ändå in till AVA med Malin idag och det gick bra. Ska jobba där 3 dagar på lovet, blir som en liten inskolning, toppen! Har även lagt mitt schema nu, skitbra vart det!

Kram Louise

Telefonsamtal

Tidigare idag fick jag ett telefonsamtal från Köpings Lasarett, och gissa vad? Fick jobb även där! Men tyvärr så tackade jag nej då jag redan har tackat ja till AVA i Eskilstuna, känner på mig att det kommer bli bra. Lite kul att jag sökte 6 jobb till sommaren och fick allihop, men det föll sig ganska naturligt att jag valde AVA efter den otroligt lärorika och roliga praktikperioden som jag hade där :)

Kram Louise


Vädret ♥


God morgon världen, vilken underbar dag!


Vilken underbar dag det har varit idag, först idag fick jag mina vårkänslor, på riktigt! Mindre underbart är väl att jag är sjuk, tack linda och ewe för den smällen -.- Åkte in till skolan idag iaf, men gick endast på svenska lektionen för att lyssna på de som hade muntligt nationellt tal. Jag har mitt först efter påsklovet. Tagit nytt pass foto har jag gjort idag också, mitt nuvarande går ut i oktober så tänkte att det är nog lika bra att fixa ett nytt så snabbt som möjligt.
Imorgon ska jag och Malin till AVA för att få lite hjälp vad gäller planering av schema inför i sommar, spännande! Får se hur jag mår imorgon, om jag endast åker in pga AVA eller om jag går på några lektioner också, visar sig.

Kram Louise

- Hoppas att operationen går bra idag mamma ♥

Bästa



Kram Louise


Söndag

Sista dagen på den här veckan people!

Min helg har varit hur bra som helst då jag har spenderat den med älsk. I fredags var vi till Köping över en bit mat och igår vara vi bara hemma och myste med god mat, film och lite allmänt snack. Idag har jag mest chillat och pluggat vilket jag brukar ägna söndagarna åt.
Imorgon är det ny vecka, sista veckan innan påsklovet! Känner att det kommer bli en tuff vecka i och med nationella i Svenska B på torsdag och allt, men det är bara att bita ihop som jag brukar säga ;) Nu ska jag chillidilla lite mer innan kvällen avslutas framför BB.

Kram Louise

ÄNTLIGEN


                                   - ÄNTLIGEN! Mina efterlängtade ägg har kommit tillbaka ♥

Idag har jag varit ledig, så underbart skönt att få sova ut! Inte fullt så skönt med ryggont dock, känns som ländryggen kommer gå av snart :o Jag börjar väl bli gammal eller nått... Kom precis hem från konsum där jag har betalat alla ingredienser till systers tjejkväll. Jag och älsk som för övrigt är på väg hit ska nämligen ut och käka i Köping ikväll tillsammans med mor + Urban + Conny + Annelie, och själlvklart är det jag som är chafför! Är inte speciellt förtjust i att dricka alkohol till mat så jag ställer gärna upp!

Kram Louise




Ewe gillade också mina ägg ;)


Torsdag


                                                                              - I sommar så ♥

Idag började jag kl.12 med att ha prov i diabetes, det kändes riktigt bra så hoppas naturligtvis på ett MVG :D Avslutade dagen i idrottshallen tillsammans med klassen där vi spelade handboll. Eftersom jag tidigare har spelat handboll i 10 år så dök det upp lite gamla minnen från förr, kan känna att jag saknar att spela ibland... I vilket fall som helst så är det aldrig detsamma att spela med klassen som det är att spela i ett riktigt lag, alla kan ju nämligen inte reglerna, men jag klandrar dom inte, det är en tuff sport!
När jag kom hem väntade ett brev till mig vilket visade sig vara från AVA. Brevet innehöll ett schema som vi själva ska planera, har aldrig planerat ett schema förr så jag och Malin bestämde oss för att boka möte med schemaläggaren istället så hon kan hjälpa oss, blir nog bäst :) 13 juni --> 4 september är perioden som vi kommer att jobba i sommar, UNDERBART!
Annars då? Har sysselsatt mig fram tills nu med att justera vår projektrapport, så nu kan det inte finnas några fel längre, enligt mig iaf ;) Kvällen avrundas framför BB, och imorgon är jag ledig :D:D:D

Kram Louise

Utv samtal



Hola amigos!

Idag började jag dagen med att ta bilen in till Eskilstuna för att ha det årliga utvecklingssamtalet. Men det här var inte vilket utvecklingssamtal som helst, det var nämligen det sista någonsin för min del! Började samtalet 14.10 och det tog inte mer än 10 minuter då allt såg kanon ut, vilket det alltid gör när det gäller mig (a) Den roligaste nyheten var dock att jag och Malin har fått MVG i vårt projektarbete, som vi har kämpat, som vi har slitit, det är vi så värda! Grattis till oss ^^, Efter besöket på skolan gick jag och Malin och avnjöt en donken, så gott! Sen jag kom hem har jag pluggat, pratat i telefon, gymmat, gått en långpromenad med voffsan och nu sitter jag framför tv:n med skolböckerna vid sidan om. Har nämligen prov i diabetes imorgon, önska mig lycka till ;)

Kram Louise

Tisdag


                                 - Ser det svårt ut? Det är det inte, om man kan det vill säga ;)

Morgonen började med att jag velade fram och tillbaka om jag skulle åka in på dagens enda lektion, sjukvård, eller inte. Det hela slutade med att jag åkte in, gick hem till Jim en stund, blev upphämtad av Malin och åkte till skolan. Lektionen var totalt onödig då vi gick igenom och pratade om insulin, hur man ger det osv. Vilket jag redan kan! Totalt onödigt, inte blev det bättre av att jag har gått och varit irriterad idag. Varför tänker jag inte ta upp här... Nu ska jag fortsätta skriva uppsats och önska er alla en kommande bra kväll!

Kram Louise


Nu: gymmet

(y)



Nu blir det gymmet med Stoffish!

Kram Louise

Måndag

Idag avnjöt jag en lång och härlig sovmorgon då jag är ledig idag, finns det något bättre? Mitt svar på den frågan är nej. Har inte hunnit med så mycket mer idag än att fixa mig, gå ut med voffsan och laga mat. Ska sätta mig ner och ta itu med lite plugg nu. Sen blir det att åka iväg och handla med Urban, besöka gymmet och avsluta kvällen framför BB. 

Kram Louise 

Du ♥


                                                                   - 090704, jag älskar dig ♥

Kram Louise

Lång natt


Hej mina vänner!

Igår agerade jag fyllechaffis som ni säkert redan vet, kvart över 3 imorse kom jag i säng så natten blev lång. Dock inte mig emot när jag tjänade lite kosing, alltid trevligt! Idag sov jag, ja jag vet inte hur länge? men skönt var det! Har bestämt mig för att inte göra ett skit idag mer än att plugga, kan vara skönt att bara få vara ibland.

Kram Louise

Lördag


                  - Speedway bokat, den 14/5 Ullevi med far, Linda och Ewe + liseberg på det ♥


Gårdagen hos älsk var lika mysig som alltid. Åkte bil dit för första gången så det underlättade lite, kom hem ca 14-15 idag. Just nu sitter jag och glor på tv, ska fortsätta plugga lite också är det tänkt. Är nämligen fyllechaffis idag, har skjutsat alla dit de ska så nu är det bara att sysselsätta sig med nått vettigt fram tills det att alla ska hem igen :) Ha en fin lördag allesammans!

Kram Louise

Turkiet bokat ♥










- Den 28/5 bär det av, Alanya baby!
Kram Louise


Fredag


                                                                   - Saknar sommarn ♥

Åkte aldrig in till skolan idag då vi bara har matte 14.10-->15.30, dessutom gjorde jag talen redan igår så kommer hur som helst inte hamna efter. Idag ska jag åka till älsk, men innan dess ska jag göra lite ärenden. Hoppas att ni alla får en bra och mysig fredag!

Kram Louise

RSS 2.0