Valborg

:)


Kom precis från stan med Cissi, Emelie och Linn :) Har varit supertrevligt och har även fått med mig en del hem, bl.a. en klänning, ett linne, skor, smink etc. Nu är vi hemma hos mamma och taggar inför att åka in till Köping där vi kommer fira Valborg, så nice! Hoppas ni alla får en trevlig kväll and don´t forget, party like a rockstar!

Kram Louise

Torsdag

(y)


                                       - Speedway biljetterna till nästa helg är nu bokade (y)

Nu är praktiken slut för den här gången, jag kommer sakna alla men ska samtidigt bli skönt att få komma tillbaka till skolan :) Har lärt mig så mycket under den här tiden och har träffat så många nya och goa människor :) Och vet ni vad det bästa av allt är? Jag fick MVG som slutbedömning på hela min tid som jag har varit där, underbart!  
   Efter att ha avslutat den sista dagen på praktiken så stack jag ner till gymmet en timme och mötte därefter upp Cissi en sväng. Vi planerade en hel del inför morgon dagen då vi kommer spendera våran Valborg i Köping, ska bli så kul! Nu tänkte jag plugga lite och sen packa iordning inför imorgon. Take care!

Kram Louise

Onsdag

<3


                     - Sitter och dunkar La Mega Radio och kan inte annat än längta tills vi drar!


Idag fick jag sluta klockan 12 då personalen skulle ha APT (arbetsplatsträff) på eftermiddagen. Pluggade i 2 timmar när jag kom hem sen hämtade far mig och vi åkte till Maxi för att förbereda helgen då jag och syster ska till honom (y) Kom precis hem därifrån så nu sitter jag och väntar på att Urban ska börja grilla, är rått hungrig! Senare blir det "Andra Avenyn" och "Anna Anka söker assistent" en la telévision.
   Från det ena till det andra så har jag sagt till mig själv två nätter i rad nu att jag inte ska drömma mardrömmar, men har jag lyckats att inte göra det? NEJ! jag blir galen... Inatt hade jag värsta drömmen hittills, som påminde rejält om sånt jag har vart med om, sätter sig fan på psyket...

Kram Louise

Tisdag

<3

                                                                             - Min, min, min!

Idag har det varit full rulle, därav en sen uppdatering. Började dagen med att jobba 7 timmar, har gått jättebra och har haft många betydelsefulla samtal under dagen med olika brukare :) Tycker det är jättekul när dem kan dela med sig av sina erfarenheter utan att skämmas för att lätta på sitt hjärta, starkt!
   Efter en avslutad dag på jobbet har jag hunnit med att besöka El Gianten där jag köpte en kamera, Willys, Donken och Gymmet. När jag och Urban stod inne på donken och skulle beställa stod det en yngre tjej med sin mamma näst intill och verkligen rå glodde på vad jag hade på mig. Då sa jag ganska högt till Urban: - Fan vad hon glor, någon som har en morsa som inte har råd att köpa snygga kläder till sin unge. Och uppernabrligen så hörde hon det och kollade ner i backen, så kul! Nej nu måste jag sova, och förhoppningsvis inte drömmar mardrömmar som jag gjorde inatt :/

Kram Louise

Måndag

:)


Nu är jag inne på slutspurten på praktiktiden, så skönt! Har varit jätteskönt att komma ifrån skolan lite men nu börjar jag faktiskt längta tillbaka, längta tillbaka till allt skitsnack med Malin och framförallt längtan efter sommarlovet! När jag kommer tillbaka på måndag är det bara 6 skolveckor kvar, 6!
   Dagen i övrigt har varit bra. Har jobbat, pluggat och övningskört. Och nu sitter jag och glor på "Svenska Hollywood fruar" Så bra!

Kram Louise

Söndag

Kom hem från Frick för mer eller mindre 3 timmar sedan. Har sedan dess hunnit städa mitt rum och pluggat lite. Ska snart ner och äta kina, så gott! Därefter blir det gymmet. Här nedan kommer lite bilder på mitt nystädade rum. Enjoy!

Kram Louise

sängen


fönstret


tv:n


datahörnan


Lördag

:)


                                                                           - Dagens outfit (y)

Gårdagen var nice! Köpte rätt lite godis, ovanligt va? haha!
   Cissi och Lola drog nyligen hem och jag kom ut ur duschen för ett tag sedan. Tänkte fixa mig nu för att senare ta tåget till älsk <3 Kommer hem imorgon igen, så tills dess får ni klara er utan mig ;) Får iaf skjuts av Erik hem imorgon så skulle tippa på att jag är hemma till 3 igen. Take care!

Kram Louise

Fredag

Äntligen helg! Var sååå trött när jag vaknade imorse, men jag lyckades ta mig igenom dagen på jobbet lätt som en plätt! Var upp på marknaden en sväng med Cissi & Lola efter jobbet och snart blir det till att grilla (y) Senare blir det att dra upp på marknaden igen och träffa lite folk ;) Enjoy your weekend!

Kram Louise

Torsdag

<3


                                                                         - Så fin film, se den!


Imorse hade jag sovmorgon, så underbart <3 Mindre underbart var väl att jag vaknade upp helt svettig efter att ha drömt ytterligare två mardrömmar... Jag orkar seriöst inte med det här längre, sen att jag drömmer samma mardröm varje natt gör inte saken bättre :o
   För att lämna mardrömmarna åt sidan lite så jobbade jag två timmar idag, skönt om du frågar mig :) Efter jobbet väntade Cissi på mig hemma redo att slå på Brokeback Mountain, en grymt bra film som hon inte sett tidigare. 
   Tänkte ta en dusch nu och sen händer väl inte så mycket mer innan jag ska sova. Jo, ska skriva ut lite skit till Cissi också annars blir det lugnt.

Kram Louise

Onsdag

(y)


Idag fick jag sluta tidigt vilket resulterade i att jag hamnade på stan i Köping tillsammans med Cissi över en lunch. Den resterande dagen som har gått sedan vi kom hem därifrån har jag ägnat åt min uppsats om "missbruk". För övrigt så tänkte jag ta en paus i pluggandet nu för att spöa Cissi i gh och sedan ta mig ner till gymmet (y) 

Kram Louise 

Ny

:)


                                                                        - Ny i garderoben (y)

Tisdag

:)


Inatt drömde jag en jäkla massa mardrömmar, again! Jag kommer fan bli psyk snart om det ska fortsätta såhär :o Mådde inte allt för bra när jag vaknade så stannade hemma från jobbet. Är trött på att må såhär nu!
  Tänkte iaf åka in en sväng till Tuna Park med Linda & Urban nu, behöver köpa hem lite små grejer :) Hörs!

Kram Louise

Måndag

:)


Jag är medveten om att jag uppdaterar sent idag, och jag ber om ursäkt för det. Har haft fullt upp hela dagen, både på jobbet och efter. Träffade Cissi & Lola en stund efter jobbet, övningskörde, och har nu tittat på "Top Model" och "Hollywood fruar". Jag vet att träningen har legat lite på is nu ett tag men jag slutar aldrig snora. Vill inte ta några risker utan vill bli bra till 100 % innan jag kör igen ;) Hoppas att ni alla har haft en fin dag!

Kram Louise


Söndag

Sitter och glor på tv med Cissi, är helt slut efter helgen. Åkte som sagt ut till Cissi i fredags för att fira henne lite strax efter 12 slaget då hon fyllde 18. Av mig fick hon 1 liter Koskenkorva, 2 snaps glas och en handväska. Och av Lola fick hon en plånbok med ett presentkort på gina i, och från oss båda som en gemensam grej fick hon en prenumeration på hänt bild samt 2 cigg paket. Igår kom lite släkt ut för att fira henne och senare framåt kvällen blev det lite dricka. Idag har vi klippt oss och sitter numera framför tv:n hos far.

Kram Louise 

Fredag

Idag slutade jag klockan 11, riktigt härligt! Var nere på guiden och träffade lite brukare. Fick många kommentarer om mitt hår idag, att det var fint osv, haha! Hur man nu kan tycka det, ser väl ut som de flesta andras :p
   Just nu väntar jag, Cissi och Lola på att Bettan & Henke ska sluta jobba så vi kan åka ut till Cissi i Arboga. Hela helgen kommer spenderas där ute då Cissi fyller 18 imorgon (glöm inte det), så kommer bli dåligt med uppdatering, tyvärr. Ni får ha en fin helg hur som helst!

Kram Louise

Edge Of Darkness

(y)


                                                          - Blir till att se denna senare, höhö ;)


Blev aldrig någon klippning idag då Lolas syster inte mådde på topp, så får hoppas det blir av på söndag istället :) Var som sagt bara in 2 timmar till jobbet idag då jag hade utecklingssamtal tidigare. Och de 2 timmarna spenderades på psyk i Köping.
   Nu ska jag och Linda snart käka Mekong, såååå efterlängtat!

Kram Louise

Torsdag

Hola!

Kom precis hem från Etown. Har varit på utecklingssamtal på skolan samt handlat lite på vägen hem. Samtalet gick bra, mina betyg såg kanonbra ut och ja, finns inte så mycket mer att säga om det? Ska iaf till jobbet vid 1 och sen slutar jag vid 3. Därefter ska jag möta upp Lola så vi kan ta oss till hennes syster där jag ska klippa mig.
Hörs senare!

Kram Louise

Onsdag

:)


Godkväll bloggen!


Lite sen uppdatering idag, det är jag medveten om men har haft fullt upp. Tiden framför tv:n rann precis ut så tog tillfället i akt att skriva nu, bättre sent än aldrig :) Har kollat på "Anna Anka söker assistent" och "Andra Avenyn". Den övriga dagen har jag spenderat på jobbet och i Etown. På förmiddagen var jag hos en brukare och på eftermiddagen gick jag hem då han jag skulle vara med aldrig dök upp, weird I know men sånt som händer. Efter jobbet träffade jag Jim i Etown och lirade lite fotboll med han och Lucas samt några vänner till honom, var faktiskt riktigt kul (y) Men vet ju någon som inte har lika bra kondition som mig ;) haha!
   Imorgon är jag ledig från jobbet på förmiddagen då jag har utvecklingssamtal, wish me good luck!

Kram Louise

Bad night

<3


                                    - Den 22:a juni drar jag och Cissi till the paradise (spanien) <3



Inatt drömde jag mardrömmar igen, 2 stycken till och med, too bad... I den första vart jag mördad och i den andra vart jag kidnappad, önskar jag kunde drömma normala drömmar, men jag kanske inte är tillräckligt normal själv för att göra det? haha! Fast å andra sidan, vem är normal? Hur är man när man är normal? Jag tycker att man är normal när man är en i mängden, när man är som alla vill att man ska vara, men hur kul är det? Jag gillar att vara störd, dryg och trög, that´s me lixom :) För att lämna det samtalsämnet så har jag haft en bra dag på jobbet. Hade lite terori idag utöver det praktiska med Almir, pratade om ADHD och OCD, ni får googla på vad det står för ;) Mycket intressant iaf (y)
   Nu tänkte jag plugga lite innan jag ska sticka ner till gymmet med farsan :)

Kram Louise

Tisdag

Godmorgon!

Idag mår jag illa som ett jävla as men pallar inte vara hemma för det så ska snart pallra mig iväg till jobbet. Ser fram emot en dag med magont, eller? Hur som helst, ha en fin dag!

Kram Louise

Måndag

:)


Och det fina vädret håller i sig även idag, underbart! Cissi drog precis hem så nu har jag skarpa planer på att gå och köpa en glarre, twister då eftersom det är storfavoriten ;) får se hur jag gör helt enkelt (y)
   Dagen på jobbet har varit bra, allt har flutit på som det ska. Det som var lite mindre bra men som var kul var väl min "mini" fajt med syrran imorse. Vi har två likadana gina linnen, därav står mitt namn i de som är mina. Så imorse när jag inte hittade mitt gick jag in till Linda, och vet ni vad? Där låg det på sängen! Jag blev förstås lack men hon sa att det var morsan som lånat det så jag tog det bara och gick därifrån. Sen när vi stod i köket och skulle äta frukost så kom Urban och fråga vad det var vi gapa om. Och Linda säger direkt att jag anklagat henne för att ha tagit linnet fast jag i själva verket frågade om hon visste var det var. Så jag tog upp smör kniven mot hennes fejs och hon började slåss och skrika, sen gick hon. Och vet ni vad Urban säger till mig då? Jo: - Du får aldrig hota någon med kniv, även om det är en smörkniv! Om du ska bli polis så måste du lära dig att ta kontroll över ditt temperament. Och jag började såklart asgarva, en kul morgon helt enkelt (y)  

Kram Louise

Söndag

(y)


                                                                          - Min lya hos mor :)


God kväll bloggen!

Vilket härligt väder det var ute när jag vaknade imorse, precis så jag vill ha det! Blev det desto roligare att ta sig från Frick till stationen också, är rätt långt att gå :o Hade en mysig lördag tillsammans med älsk och idag har jag inte gjort så mycket mer än tagit mig hem och varit ner till gymmet med far. Imorgon börjar jobbet igen, 3 veckor kvar så bara att fortsätta knega ;)

Kram Louise

Lördag

Sitter och väntar på att klockan ska bli 3. Då ska jag ta bussen in till Köping för att senare ta tåget hem till älsk :) Så jag kommer desvärre inte att uppdatera förrän imorgon igen. Ska iaf försöka ta vara på de sista dagarna nu som är kvar av lovet, för sen bli det ju till att knega igen :p Ni får iaf ha en fin lördag oavsett vad ni har inplanerat!

Kram Louise


Fredag

(y)


Snodde lite tid av kvällen för att hinna uppdatera ;) Igår tog jag som sagt tåget till Göteborg för att träffa pappa. Blev 4 långa timmar på tåget innan jag kom fram. Och då hade jag skapligt ont i röven, ingen hit att sitta 4 timmar non stop :o Men vad gör man inte för att komma bort från Kungsör lite, jo en hel del skulle jag vilja påstå. Pappa mötte upp mig på stationen strax efter kl.20 och vi åkte till lägenheten hans, och den var riktigt fräsch, me like! 
   Imorse bar det av till Ullared, lite mer än 1 timme tar det dit från Göteborg. Spenderade några timmar där, och där fanns verkligen allt mellan himmel och jord, helt sjukt! Och dessutom så var allt till ett riktigt bra pris :) Jag fick med mig en hel del hem, bl.a: 3 prynadskuddar, 1 bäddsett, 2 väskor, 2 neccesärer, 1 spel, 4 plagg och massa annat små kraffs. Är helt klart helnöjd med besöket :) 
   När jag väl kommit hem igen mötte jag upp Cissi. Vi drog ner till gymmet nån timme och därefter lagade vi mat. Nu ska vi ta och lira ett parti finne ;)

Kram Louise 

Torsdag

:)


Förlåt för att jag inte har bloggat på evigheter! Kom hem från Cissi igår och har inte mått allt för bra de senaste dagarna men nu är jag på topp igen (y) Brudarna tog med mig på bio igår, Remember Me, faktiskt en ganska bra film, definitivt sevärd! Just nu sitter jag och väntar på skjuts in till Köping, åker ner till Göteborg idag till pappa, kommer hem imorgon natt igen :) Blir ett besök förbi Ullared på hemvägen också :) Hörs imorgon!

Kram Louise

Måndag

Sticker ut till Cissi ett par dar nu så kommer bli dåligt med uppdatering, keep out!

Kram Louise

Söndag

Idag blev det en sen uppdatering, har haft lite att stå i. Drog till farmor & farfar på lunch strax efter det att Frick åkt hem. Aldrig fel med lite påskmat ännu en gång (y) Sen har jag städat, varit ute med hunden x antal ggr och gymmat :) Nu glor jag på film tillsammans med farsan & linda :)
   Från det ena till det andra så har Linda tappat bort sin kamera laddare så kan hända att det blir ont om bilder ett tag framöver, tyvärr :/

Kram Louise


Lördag

:)


                                                                                Glad Påsk!


Kom precis från farmor & farfar där jag har firat påsk tillsammans med släkten, den finska delen av den, haha ;) Nu är jag hemma hos mor, ska ta hand och Deliza ikväll med Frick :) För övrigt så bokade jag precis biljetten ner till Götebog, åker ner på torsdag till far för att på fredagen sen titta förbi Ullared, haha!

Kram Louise

Fredag

När jag vaknade imorse så njöt jag verkligen, solstrålarna trängde in genom persiennerna och jag tänkte: Äntligen påsklov!
   Dagen som gått hittills har jag ägnat åt lite plugg och planering inför spanien. Jag och Cissi har kollat ut lite datum då vi skulle kunna tänka oss att åka. Hon kommer åka ner 1 vecka innan mig så jag kommer preliminärt att åka ner den 22:a juni. Hem kommer vi troligtvis att åka den 13 juli. Så blir 3 veckor exakt för min del, aldrig fel ;) Ikväll blir det lugnt hemma tillsammans med far (y)

Kram Louise


Torsdag

:)


                                                                       - Jesper Odelberg


Igår var jag och lyssnade på Jesper Odelberg under arbetstid. Jesper är en svensk stå upp komiker som har en CP skada. Blev väldigt imponerad över hur stark Jepser är som person och att han har gjort något bra utav sitt liv. Något han sa som nog fick dom flesta att tänka till var: Jag är inte cp, jag är Jesper som HAR en cp skada, det är inte ett beteende utan en skada som ger mig ett funktionshinder vare sig jag vill eller inte. Där har vi något som vi svenskar ofta drar skämt - och har fördomar om. Tänk om du själv hade varit i samma situation, hade du velat bli kallad cp då? Antagligen inte... Hur som helst, en helskön och stark person, Keep on!
   Idag fick jag sluta vid 12 då det vi skulle göra under eftermiddagen blev avbokat. Så jag har packat till far och hunnit plugga lite. Ikväll blir det gymmet!

Kram Louise

RSS 2.0