Söndag


                                 - Mina nya tapeter, så mycket snyggare än mina gamla blåa ;)

Här var det dåligt med uppdateringar, som vanligt med andra ord ;) Har haft en helmysig helg tillsammans med älsk som har hjälpt mig och far att få ordning på våra rum. Gårdagen spenderade vi i Västerås där vi kikade runt lite, fick med mig en del nödvändigt hem iaf :) Idag har jag återigen pysslat med rummet och pluggat en del. Imorgon har vi studiedag vilket innebär att vi är lediga, men jag har bestämt mig för att sova ut och sen sticka upp till körskolan direkt, det behövs :)

Kram Louise

Onsdag

Jag vet att jag är sämst, men har haft såååå mycket att göra, och det är faktiskt sant. Det är så mycket som ska göras i skolan, samtidigt som jag håller på med körkortet, samtidigt som jag ska hinna med gymmet, ja ni hör ju själva? STRESS AB! Men förhoppningsvis så lugnar det ner sig här snart :)
Idag har jag hur som helst varit i skolan, inte mer spännande än vad det är andra dagar. Kom hem, käka, stack ner till gymmet, kom hem igen, övningskörde, kom hem, kollade paradise hotel, packade till far, och ja, nu sitter jag här :) Där har ni min dag ;) Imorgon ska jag till far, om han nu får flyga hem från snöstormen i Tyskland, men det märker vi helt enkelt.

Kram Louise

Söndag


Gårdagen var helt i min smak, mys, god mat, bra film, ut och åkte lite bil osv osv <3 Idag kom jag hem först halv 5, eller hem och hem, kom till Köping då. Och där väntade Urban, blev lite övningskörning samt inhandling på Willys. När vi kom hem sen blev det hemmagjorda hamburgare och lite senare ensam mamma söker på Tv3. Nu väntar sängen.

Kram Louise

Lördag


Gårdagen i Sthlm var väldigt bra och jag fick ut en hel del av dagen, kan säga att nu har örebro universitet blivit ännu mer intressant. Efter att ha pratat med många universitet och högskolor under gårdagen så är örebro helt klart det som jag tycker är överlägset bäst. Så inom en snar framtid går jag förhoppningsvis där :)
   Ikväll ska jag hem till älsk, ser fram emot en mysig dag för imorgon väntar övningskörning och en hel del plugg -.- But, that´s life!

Kram Louise 

Halkan


Idag gick jag upp till körskolan kl.10 för att sysselsätta mig med teori i 2 timmar innan avfärd mot halkbanan i Eskilstuna. Och det skönaste med att sitta här nu är att jag kan säga att, nu är det över, men fan vad kul det var! En lång dag men samtidigt otroligt lärorik, nu är det inte mycket mer som ska till innan kortet är mitt!
   Imorgon har vi inga lektioner då vi, tillsammans med de övriga 3:orna på skolan ska åka upp till Sthlm för att gå på Sacomässan. För er som inte vet vad Sacomässan är så kan jag berätta att det är en mässa med olika utställningar, föredrag osv om olika yrken, skolor, livet efter strudenten osv. En mässa för att vi ska få en inblick i vad vi vill göra efter studenten. Ser fram emot en rolig och lärorik dag ;)

Kram Louise

Onsdag

Godmorgon!

Kom precis till skolan, nu känner man verkligen att kylan är påväg, brr! Börjar inte förrän kl 11.15 men eftersom det inte går något senare tåg så hade jag inte så mycket annat att välja på än att åka in nu. Jag och Malin kommer bara hinna vara med 10 min på första lektionen där alla ska presentera vad deras projektarbete handlar om, vi är först ut för sen ska vi tillbaka till Odlarn för att hålla sista lektionen i HLR, sen är det praktiska klart! Klassen som vi hade igår på Odlarn tycker jag var den bästa hittills, de var trevliga, de lyssnade, de ställde frågor och de var allmänt intresserade, ett stort plus!
   Imorgon är jag ledig då jag ska köra halkan, tagggggga!

Kram Louise

The Eagle


Ja igår satt jag och Cissi som sagt barnvakt åt mina kusiner, gick faktiskt bättre än förväntat :) Det första Cissi frågar mig när vi kommer dit är om dom har några uppstoppade fåglar i huset (hon har fågelfobi), och jag säger: nej det tror jag inte, har inte varit där på jag vet inte hur länge :p När Conny sen hade dragit så gick vi runt och kollade lite i huset, påväg in i vardagsrummet så hör jag hur Cissi skriker bakom mig och springer tillbaka till köket. Då ser jag att det hänger fetaste uppstoppade örnen över baren, och jag bara garvar. Jag fick leda Cissi blundades in i vardagsrummet resten av kvällen, vilket ungarna tyckte var dö kul ;) Vi kom hem vid 01.20 och då blev det sängen direkt.
   Idag har jag varit hos farmor och farfar över en bit mat då det är fars dag. Sen har jag inte gjort så mycket mer än pluggat och nu väntar Ensam mamma söker på TV3.

Kram Louise

Lördag


                                                                                  - España ♥

Kvällen igår var mys <3 Just nu sitter jag och väntar på Cissi, ska fixa iordning lite tacos sen bär det av hem till Conny för att sitta barnvakt år mina tre små kusiner, kan bli spännande ;)

Kram Louise


Weeeekend


                                                                              - Helgens låt (y)

Äntligen helg! Kom hem från skolan för ca en timme sen och då kanske ni kan räkna ut att jag har haft en lång dag? Slutar inte förrän kl.17 på fredagar, ganska taskig placering på lektioner med tanke på att det är just fredag, men lärarna kanske har en baktanke med det hela? Vad vet jag ;) Dagen har hur som helst flutit på ganska bra, har åkt runt och bilraggat med Malin och uträttat lite ärenden under håltimmarna så tiden idag har i princip runnit iväg...
Ikväll kommer troligtvis älsk hit? Blir lite fredagsmys med god mat framför idol, orkar nog inte med så mycket mer idag (a) Och imorgon är det "Babysitter Wanted", eller ja de är hittade nu, jag och Cissi ska sitta barnvakt åt mina småkusiner, kommer nog gå bra (y)

Kram Louise

Hektisk Dag


Ja som ni kan läsa på rubriken så har det varit en hektisk dag idag. Har spenderat hela dagen på Odlarskolan för att undervisa 2 klasser i HLR. Dagen började med att Malin kom till skolan 9.15 istället för 8.30 som vi bestämt, vi skulle vara på skolan 9.30. Anledningen var att hennes bil batteri hade dött så hon fick ta Emmas bil istället, detta resulterade i att vi kom försent till skolan, vilket jag för övrigt tycker är pinsamt men det gick bra ändå. Dagen i övrigt flöt på bra, tills vi kom till den sista klassen. Har aldrig varit med om så respektlösa ungdomar, jag tog tag i problemet och kastade ut två killar som förstörde för oss så efter det gick det bra ;) Skönt att dagen är över iaf, nu väntar Paradise Hotel!

Kram Louise

Tisdag

Igår var jag som sagt hemma från skolan för att ta hand om Diza, blev inte en lugn stund. Vaknade, duschade, gick ut med hunden, drog till körskolan och pluggade teori, stack ner till gymmet med syster, kom hem, käkade, älsk kom, myste resten av kvällen <3
   Idag var jag däremot i skolan, på den lektionen som vi hade så att säga vilket var matten. Kommer ni ihåg att jag gjorde det första matte provet i b kursen veckan innan lovet? Fick tillbaka det idag, och gissa vad? VG :D Det går inte att beskriva hur glad jag blev! Fick inte ens VG nån gång i matte a, förutom på nationella då men det gjorde inte att jag fick VG i betyg för det -.- Fick med andra ord en bra start på dagen! Fast snön bidrog inte till att göra dagen bra, hatar nämligen snö, HATAR! Men jag får försöka bita ihop och se fram emot sommaren istället eller nått ;)
   För övrigt så gjorde jag precis klart mina två inlämningsuppgifter för den här veckan, geriatriken och religionen, så skönt att ha det avklarat! Imorgon kommer dagen spenderas på Odlarskolan då vi tar oss an två klasser av fyra för utbildning i HLR, slutet närmar sig :)
   Måste lägga till en sista grej, GRATTIS MALIN TILL KÖRKORTET, GRYMT ♥

Kram Louise

Söndag


                                                - Voffsan när hon kollade på tv med mig nyss ;)

Söndagen börjar lida mot sitt slut och så gör även vårt höstlov, sorgligt... Det slog mig först idag att det här var det sista höstlovet jag hade, någonsin! Sjukt vad tiden går snabbt, börjar känna mig gammal (a) snart är även gymnasiettiden över och då är det dags att stå på egna ben, kommer bli en rejäl omställning, men den dagen den sorgen.
Idag har jag bara tagit det allmänt lugnt, vilket jag brukar ägna söndagarna åt. Var nere och åt en god lunch tillsammans med släkten, sen övningskörde jag och därefter var jag ner till far och plockade ur mitt rum. Ska bli nytapetserat där i veckan nämligen så det ser jag fram emot :) Imorgon blir jag hemma från skolan för att ta hand om hunden, mamma ska in till v-ås för operation så jag tog på mig det ansvaret. En extra sovmorgon skadar aldrig ;)

Kram Louise

Malin

<3


Igår 5/11 fyllde en av mina bästa vänner 18 år, men då det krånglade med uppladdningar så blev det inget grattis till Malin här på bloggen. Därför passar jag på att lägga in en stort grattis här från mig nu ;) Vi har känt varandra i snart 3 år, du öppnade en ny värld för mig som verkligen har lyst under den tiden som vi har känt varandra, en värld som fortfarande lyser. Du är en person som sprider värme omkring dig, du har en underbar personlighet som smittar av sig på människor i din omgivning, du är en unik person på alla sätt. Tack för att jag har möjligheten att få vara din vän. Jag hoppas att du hade en grymt bra 18 års dag och firade med klackarna i taket, för det skulle jag ha gjort <3

Lördag


                                                   - Jag och Cissi när jag fyllde 17, me like ;)

Ber om ursäkt för att jag är så dålig på att uppdatera, men jag har faktiskt lov (a) Igår jobbade jag med Urban på Kungsörs Torp, gick jättebra! Därefter åkte jag med far till Västerås, fick med mig lite hem så nu är partyoutfiten till min 18 års dag fulländad, lovar att ni får se den sen ;) När jag kom hem blev det fredagsmys tillsammans med Cissi och familjen med god mat och idol :) 
   Även ikväll blir det en trevlig kväll med god mat osv tillsammans med Cissi plus några från släkten som är här och hälsar på, ser jag fram emot! Och senare har vi beslutat oss för att se Inception, Leo i huvudrollen så kan inte bli annat än bra!

Kram Louise

Myskväll


Efter två mysiga dagar så har nu älsk åkt hem, har varit trevligt att få ha dig här <3 Ikväll blir det ännu en myskväll fast med brudarna denna gång, ser jag fram emot ;) Kvällen kommer spenderas nere hos far som är i Gbg med god mat och Cissis efterlängtade "The Ring" maraton, haha!

Kram Louise

Tequila


- Såhär gjorde jag och Cissi förra helgen, eller vänta lite... gjorde vi verkligen det? ;)


Måndag

Filmen igår var riktigt bra samtidigt som den var sjukt äcklig. Den gav ett bra slut på hela historien, så se den! Och att se skräck i 3D gör det så mycket mer spännande, lovar att du sitter på helspänn hela tiden ;) 
   Idag har jag inte gjort så mycket mer än tagit mig från far till mor. Jo jag har övningskört och varit och handlat med Urban också, och nu är Frick här :) På tal om att övningsköra så fick älsk körkort idag, är så glad för din skull <3 Nu blir det mys resten av kvällen!

Kram Louise  

RSS 2.0