Söndag

<3


                                                    - Partybild på Cissi, Lola & mig från igår ;)


Kul är ordet som får beskriva gårdagen, jag tycker det i sin helhet var en lyckad fest men jag har varit på roligare fester om jag säger så ;) Kom hem strax efter 2 inatt.
   Imorse vaknade jag och Cissi upp hos pappa. Vi valde att sova där då det inte tog längre tid än 5 min från festen hem till mig. Så helgen har varit lyckad. Tänkte ta och berätta vad Lola fick av mig och Cissi också, hon fick:
- En vodka
- Sextärningar
- Handbojor med rött ludd med texten "sex slave" 
- Stay ups
- Strumpbandshållare
- Choklad
Kan säga att hon vart något chockad över våra presenter, men som sagt, man fyller bara 18 en gång ;)

Kram Louise

PARTY

(y)


                                                                         - Min party outfit


Jag och Cissi har precis fixat och klätt oss för kvällen, ska åka ner till pappa och förfesta lite nu för sen bär det av till Lolas, Amandas och Linnéas 18 års fest, tagga!

Kram Louise

Fredag

Jag och Cissi kom hem från Etown för inte så länge sen, snacka om att vi har handlat grejer till Lola! Kan ju inte avslöja vad det är förrän hon har fått det såklart, så ni får hålla er i skinnet så länge ;) Har precis färgat Cissis hår också, brown like a cookie ;) Senare bär det av mot Lola för att små fira henne lite innan partyt imorgon, yeah ;)

Kram Louise


Torsdag

<3

                                              - Grattis Lola på 18 års dagen ;) Älskar dig <3


Sitter och kollar på Robinson, grymt spännande ;) Dagen fram tills nu har inte varit så mycket mer märkvärdig än tidigare dagar. Hade 3 socialt behandlingsarbetes lektioner idag samt en historia lektion. Kom hem först halv 6 så lite segt har det allt vart ;) Imorgon är jag "ledig" då jag får jobba hemma med det jag ska göra, Cissi kommer förbi när hon har slutat och då blir det en sväng till stan för att senare fira Lola lite eftersom hon fyller 18 idag ;)

Kram Louise 

Onsdag

:)


                                                  - Robinson Karibien, vem håller ni på? ;)

Vaknade upp brevid älsk imorse, härlig känsla :) Tog mig in i duschen för att senare åka in på dagens enda lektion, historia där jag redovisade mitt arbete om den amerikanska revolutionen. Det gick bra så återstår att se vad jag får för betyg, spännande ;) 20 minuter tog det för oss som redovisade, och då var det 1 h och 20 min kvar tills tåget hem skulle gå, happy hour! Fördröjde tiden inne i värmen på station genom att fortsätta läsa Snabba Cash som jag började läsa efter att ha sett filmen, man brukar i vanliga fall läsa boken innan man ser filmen men i mitt fall så blev det inte så den här gången :p
   När jag väl kom hem så firade vi mor lite, hon blir gammal idag, 45 bast ;) Dags att ge henne en rulator snart, kanske? Nej skämt o sido ;) Grattis iaf! Efter det blev det allmänt mys med Linda och Ewe för att senare se på Robinson och Andra Avenyn.

Kram Louise

Tisdag

Imorse vaknade jag av larmet på mobilen när jag var mitt inne i värsta drömmen, typiskt! Så var en trött Louise som pallrade sig in i duschen... Åkte in till skolan för dagens två lektioner, psykologi och samhäll. Nu har vi fått ännu ett arbete vi ska göra, en miljöundersökning i naturkunskapen, bara att bita ihop ;) Efter skolan kom Frick till mig eftersom vi inte kommer träffas nått i helgen, massa mys!

Kram Louise

Måndag


- Lifehouse har legat mig varmt om hjärtat genom åren. Everything är garanterat bästa låten!

Imorse gick tåget för första gången på 2 veckor, verkligen på tiden ;) Fast å andra sidan hade jag precis intalat mig själv att det var mysigt att åka buss (fräscha bussar alltså) så idag blev det inte lika mysigt, typiskt :/ Dagen för övrigt har sett ut som måndagar i skolan brukar göra för min del, svenska, idrott och psykologi. Fick information på svenskan idag om ett muntligt prov vi ska göra v.6. Inget happy face jag fick då direkt, litteratur historia måste vara bland det tråkigaste jag har sysslat med, t.o.m. värre än matte ;) På idrotten valde vi vad vi ville göra på friluftsdan den 10/2. Jag och Malin valde gympozz och badminton precis som förra året. Skillnaden blev att vi tog gympozz på förmiddagen den här gången, vi har nämligen inte tänkt gå på badmintonen, shhh! Det har ni inte hört från mig ^^. 
    Nu tänkte jag och sis se en film, ni får ha en fortsatt bra vecka!

Kram Louise 

Söndag

;)


                                       - Missa inte "I en annan del av Köping" 20.30 på TV4.

Kom nyligen hem från Frick, och mot min förvåning gick alla tågen hem i tid :) Har haft en helmysig lördag, och söndag för den delen :) Imorgon är det skola igen, hoppas på en chill vecka!

Kram Louise

Lördag

Gårdagen var mycket trevlig, åt som sagt tacos men kollade även på en film :) Cissi drog nyligen hem och Lola drog tidigt imorse så snart ska jag ta mig in till Köping och ta tåget till Frick, kommer hem imorgon igen ;) See ya!

Kram Louise

Fredag

:)


                                                          - Cissi & Lola på fyllan, haha!


Kom precis hem från skolan, och idag fick alla klämma ihop sig i en liten mini buss på vägen hem, fun! Eller inte... För övrigt så kom precis Cissi & Lola hit så blir en tacokväll ikväll, det gillas :) Ha en nice fredag alla!

Kram Louise

Gymma

(y)


När handbolls laget la ner fick jag fortsätta träna på egen hand genom att dra ut och springa. Nu nöjer jag mig inte enbart med det längre utan i Februari drar jag och Ewe igång och gymmar, me like! ;)

Kram Louise


Torsdag

:)


Redan i 1:an fick vi välja inriktning till 2:an. Jag valde, Sjukvård, Geriatrik och Socialt Behandlingsarbete. Sjukvård ingick i alla inriktningar men eftersom jag är intresserad av polis yrket så såg jag Socialt Behandlingsarbete som ett kul och lämpligt val. Geriatriken fick jag med på köpet. Idag började vi socialt behandlingsarbete kursen. För att ni ska ha någorlunda koll på vad det handlar om så ska jag räkna upp de viktigaste huvudområderna och dom är: Misshandel, Missbruk, Sexuella Övergrepp, Kriminalitet, Våld, Barn som far illa osv. Redan nu kan jag säga att den här kursen kommer bli väldigt intressant och lärorik :) 
   Dagen idag bestod av 4 st Socialt Behandlingsarbete lektioner, lite drygt att alla ligger på samma dag men det får man ta :) Sista lektionen fick vi arbeta hemma med en uppgift så jag hann med 12 bussen hem.

Kram Louise 


Vinst för Polen

:/


                                                        - Vinst för Polen ikväll med 27-24

Min fråga är, vad fan gör Sverige? Kasst spel mot Slovenien och vad ska man säga om matchen mot Polen? Behöver inte ens uttrycka mig. +:et går iaf till Kim Andersson som gick mot mål och tog fler avslut i den här matchen ;) Kan ju säga att det var bättre förr, när Staffan Olsson was in the game, agree? ;)

Kram Louise  

Handboll

<3


                                             - Polen–Sverige. EM. 20.25 på TV4, missa inte!

Kram Louise

Onsdag

 
                                                        - En av förra årets bästa ica reklamer, helt klart ;)

Idag åkte jag in till skolan för 1 enda lektion, I know I´m weird. Hade skippat dagen om det inte varit som så att det var just idag vi skulle få våran nya samhälls lärare. Hon hette Cecilia och verkar vara riktigt nice så ska nog inte bli några problem att behålla mitt MVG ;) *ler* P.g.a. dagens enda lektion så blev skoldagen rätt kort, hann med 12 bussen hem (tågen är fortfarande inställda). För övrigt så kom jag precis till pappa och blir kvar här tills på måndag, alltid trevligt :) Ska åka iväg och handla lite senare, annars har jag inga speciella planer för den resterande dagen. Jo, andra avenyn börjar idag igen, och det ska jag såklart se :)

Kram Louise 
 


Handboll

<3


                                             - Sverige–Slovenien. EM. 20.25 på TV4, ska ses!

Kram Louise

Öppet Hus

rinman


Kom hem från skolan för ett tag sen, har varit på öppet hus, var tvungen att vara där -.- hade hellre sluppit faktiskt. För övrigt så var jag bara på Naturkunskapen idag, orkade inte gå på psykolgin för då skulle jag vara tvungen att vänta 2 timmar på tåget hem sen.

Kram Louise

Tisdag

<3


                                                             - Grattis älsk på 18:års dagen!


Du var den som fick mig att se kärleken från ett annat perspektiv. Du fick mig att i mitt liv ta ett stort kliv, ett kliv som jag aldrig trodde att jag skulle ta, men aldrig visste jag att det skulle bli så bra. Du har öppnat mitt hjärta en gång för alla, vet inte hur du gjorde men du fick mig att falla <3

Måndag

Imorse när jag gick till stationen så hade jag en viss förhoppning om att tåget skulle gå som vanligt och inte vara inställt. Men den förhoppningen försvann ganska snabbt när jag såg klungan med människor som stod samlad där bussen brukar komma. Vi är väl omkring 60-70 pers, kanske mer, som åker från Kungsör halv åtta varje morgon. Då kan ni ganska snabbt räkna ut att alla inte får plats, definitivt inte när det redan sitter folk på bussen från Arboga och Örebro. Idag hade jag turen på min sida och kom med bussen, ca 40 pers kom inte med och fick vänta på en ny buss, hör ni hur det låter? Helt sjukt!
   Jag kom precis i tid till första lektionen (svenska) och efter den lektionen flöt dagen på precis som vanligt med idrott och psykologi. Även hem fick jag åka buss, som tur är så är det inte många som hunnit sluta vid 2 tiden, tack och lov! När jag kommit hem sen så träffade jag Cissi en stund, trevligt att få se henne igen och prata ut lite :) Nu hade jag tänkt se avsnittet från "I en annan del av Köping" som visades igår, jag missade ju det eftersom jag var på bio. På tal om bion, den var riktigt bra, helt i min smak! Sen att Joel Kinnaman spelar en av huvudrollerna var ett + i kanten ;) Så, Snabba Cash, se den!

Kram Louise

Söndag

(y)


Helgen har varit helt underbar och det har jag ingen annan än Frick att tacka för <3 Inatt kom Cissi hem från Spanien också, det gillas! Hon har varit grymt saknad :)
    Om några minuter ska jag, Linda och farsan dra in till Etown och se Snabba Cash, har höga förväntningar ;) Hoppas den håller måttet.

Kram Louise

Lördag

:)


                                                   - The Stepfather, riktigt skön rulle (y)

Gårdagen var allmänt mysig, såg på tv och film bl.a. Firade som sagt Frick lite också, får passa på att säga grattis i förskott ;) <3
    Idag har det varit rätt lugnt, det är väl nu fram emot kvällen det har börja röra sig lite i huset. Kom över några på middag så blev till att äta gott :) Nu ser jag och Frick på Robinson och senare blir det en rulle (y)

Kram Louise

Fredag

:)


Snacka om att man får en härlig känsla när man kommer ur duschen, ren och fräsch ;) Idag är jag ledig från skolan så passade på att sova ut imorse, inte fel nån stans. Senare idag kommer Frick till mig så tänkte ta och städa upp lite här och så. Eftersom han fyller 18 på tisdag så har jag planerat att fira han lite idag också, mys! Hoppas att ni alla får en bra helg, ta hand om era nära och kära :)

Kram Louise


Torsdag

:)


                                                 - Ge mig sommar nu! (Rinman på bilden)


Tåget var inställt imorse också så blev till att vänta in en buss och komma försent, värt! Börjar bli bra jäkla trött på SJ nu alltså, åhh! Dagen för övrigt har inte varit spec märkvärdig. Kollade på "Lyxfällan" på Social Omsorgs lektionerna och på Omvårdnaden fick vi tillbaka lite gamla arbeten. Nästa vecka får vi nytt schema vilket innebär att vi inte har varken Social Omsorg eller Omvårdnad mer förrän i 3:an, härligt! Börjar med matte B i 3:an också så blir inge mer matte i 2:an heller, gillas!
    När jag slutat för dagen åkte jag med min lärare Majsan hem, eller jag hade henne som lärare i 1:an och kommer förmodligen ha henne i 3:an också. Även hon bor i Kungsör och jag föredrar att åka bil hem istället för att stå och vänta på någon jävla buss som kommer 7 timmar sent -.-
    Ikväll ska jag plugga lite, utöver det händer inget spec. Imorgon är jag ledig, schussan!

Kram Louise  


Onsdag

-.-


Dagen idag har varit allmänt seg och irriterande. Som jag nämde tidigare så var tåget inställt imorse, det var det även när jag skulle hem, it sucks! Visst att tåget har pajjat men vafan, sätt in ett nytt tåg då? SJ är verkligen upp i min röv! Blev till att åka ersättningsbuss istället -.- Sen hade jag fetaste håltimmen mellan samhällen och historian, inte spec spännande. Väl på historian fick vi reda på att vi ska hålla ett muntligt föredrag om en revolution. Man fick möjligheten att välja mellan den industriella, den amerikanska och den franska revolutionen. Jag ville ha den industriella och med mig inräknad var vi 6 stycken på den revolutionen, det skulle vara 5. Så vi fick lotta, om vem tror ni får ta den amerikanska revolutionen istället?! Ingen mindre än jag, men det var väl inte oväntat? Jag som inte har någon tur när det gäller saker och ting! Det sög verkligen. 
   När jag väl kom hem idag, en halvtimme senare än beräknat p.g.a. tåget så skrev jag min artikel. Skrev en artikel baserad på en verklig händelse, nämligen om när speedway föraren Kenny Olsson dog, tragiskt det där :/ Annars har jag inte gjort så mycket mer än kollat på Paradise hotel från igår, fan vad kul det är att kolla på hur folk beter sig alltså ;) 

Kram Louise 


Skolan

Sitter i skolan, booring skulle jag vilja säga. Tåget var inställt imorse, tydligen så var alla inställda hela förmiddagen :o Jag tänker inte ens säga nått, vintern sucks helt enkelt! Har för övrigt samhälls lektion just nu, vi ska skriva en artikel om ett valfritt ämne vilket jag inte orkar göra precis nu. Tror jag har en gammal som ligger hemma som jag kan ta istället ;) Slutar lektionen 12, sen börjar nästa lektion 14.20, happy hour! Hur som helst är jag hemma halv 5. See ya!

Tisdag


Tisdag idag och den förbannade kylan är fortfarande kvar, ursäkta uttrycket, när ska det bli vår? Det undrar jag. Hatar att stå och vänta på tåget som alltid är försenat vintertid, alltid! Just nu hade jag bara velat ha ett körkort, då hade jag vart mer än nöjd ;)
    Skoldagen idag såg ut som den brukar, i princip. Slapp inte engelska lektionen som jag hade hoppats på så slutade strax innan klockan två som vanligt. Fick tillbaka mitt matte nationella under dagen och gissa vad? VG! Sjukt bra med tanke på min lilla hjärna som inte rymmer mycket från mattevärlden. Kommer däremot inte få mer än G i slutbetyg p.g.a. jag av ren lathet inte orkar göra ett kompleteringsprov för att ytterligare visa mina kunskaper. Jag har aldrig krävt mer än ett G i matte av mig själv och trots att jag ligger på gränsen till VG så orkar jag inte anstränga mig för att nå dit. Hör ni hur sjukt det låter? Jag som aldrig nöjer mig med ett G annars ;) Ibland tar latheten övertaget!
    Utöver skolan idag så har jag inte gjort så mycket mer. Var iväg och handlade en sväng och tittade förbi mormor en stund gjorde jag också. Nu kommer hon inte ihåg vem jag är längre så känns lite sorgligt... Men som sagt, once you get alzheimer you will forget!

Kram Louise

Lunes


     - Te Amo med Rihanna, ger starka minnen från Spanien resan med brudarna sommaren 2009 ;)


Min dag började som sagt inte allt för bra. Men när jag kom fram till skolan så mådde jag genast bättre, hoppas att det var en engångsförteelse, ingen höjdare att svimma utan att veta varför. Men nu lämnar vi det. Första riktiga skoldagen idag, eller ja om man nu kan kalla det för det... Började morgonen med att ha svenska, 2 timmar. Därefter skulle vi ha idrott, men Andreas var hemma med sjukt barn så den lektionen blev inställd. Även Psykologin blev inställd då vi fick en hemuppgift istället. Kul, kunde lika gärna ha tagit en sovmorgon idag, men så blev inte fallet.
    Nu ska jag ta och färdigställa grammatik häftet i engelska så jag förhoppningsvis slipper lektionen imorgon ;)

Kram Louise 

Måndag

Godmorgon!

Fick ingen bra start på den här morgonen. Råkade svimma när jag klev upp ur sängen av någon konstig anledning så mår inte allt för bra just nu :s Men jag måste pallra mig iväg till skolan ändå, happy face!

Kram Louise

Söndag

;)


                                 - Missa inte "I en annan del av Köping" 20.30 ikväll på TV4 ;)

Kom precis hem från Frick, helt sjukt vad kallt det är ute nuförtiden. Kände det när jag stod och väntade på tåget, brr! Blev en myskväll igår framför Robinson bl.a. så har inte varit utanför dörren speciellt mycket. Fast å andra sidan, vem vill gå utanför dörren i den här kylan? Inte jag iaf :p Nu ska jag till att käka och senare blir det tv ;)

Kram Louise

Lördag

Lola drog precis så nu ska jag snart åka till Frick :) Ha en fin lördag så hörs vi imorgon ;)

Kram Louise

Avatar

Avatar


Efter mycket om och men slog jag och Lola på Avatar vilket vi i efterhand tycker vi gjorde rätt i. Mycket välgjord film vilket samtidigt betyder att den var väldigt bra, mot våran förväntan! Nu väntar sängen, buenos noches ;)

Kram Louise

Fredag

Lollo


Kom precis innanför dörren, jag och syster har varit i Etown en sväng. Hon ville inhandla lite små saker såhär innan skolstarten så jag ställde upp och följde med. Hon åker ju gratis med mig så ;) Eftersom jag var "ledig" från skolan idag så träffade jag Lola ett par timmar innan vi åkte. Ska träffa henne nu igen efter det att jag har ätit, troligtvis så stannar hon kvar över natten också :) Imorgon åker jag till Frick, me like!

Kram Louise

Hemma

brr


                                                             - Random snubbe i kylan

Första skoldagen idag, helt i min smak! Kom dit, såg en film, lämnade in lite arbeten jag gjort klart över lovet och sen fick vi sluta, redan kl.12! Blev superglad, vem vill sluta halv fem lixom? Hursomhelst hämtade pappa upp mig i Etown och så åkte vi och handlade lite, så nu är jag at dad´s place (y)
     En sak jag har blivit lite irriterad på de senaste dagarna är min telefon. Fast jag har batteri kvar så dör den och går inte och starta igen förrän jag sätter den på laddning, skumt :s Har ju planerat att köpa en ny mobil redan under nästa månad men det är inte spec kul om den jag har ska sluta fungera just precis nu. Att prylar slutar fungera nån gång det förstår väl jag precis som alla andra, men att de ska sluta fungera precis när man inte vill så är det klart att de ska göra det, mobiler upp i mitt ass alltså! Att bero på teknik så tror jag fläkten på min laptop har pajjat också, för den stänger av sig imellan åt och typ kokar, men det tänker jag inte fokusera på att fixa nu :p

Kram Louise

Torsdag

Godmorgon!

Nu ska jag snart gå ner till tåget och åka till skolan, första skoldagen efter lovet, spännande! Eller kanske inte... Ska hur som helst bli roligt att få komma tillbaka, mindre kul är det att jag slutar halv fem idag -.- Men det fixar jag, har jag stått ut i ett halvår redan så kan jag stå ut lite till ;) Hörs ikväll!

Kram Louise


Dagens Låt


Onsdag

Godmorgon, eller godmiddag!

Jag och syrran var ute med hunden strax efter 9 imorse, snacka om jobbigt att ta sig upp, och svin kallt var det också för den delen :o Gick och la mig igen när vi kom tillbaka så har precis vaknat. Börjar skolan imorgon igen så nu är det slut med att sova hela dagarna och vara uppe sent på nätterna, trist :/ Men å andra sidan ska det bli skönt att få komma tillbaka, det är ju sista terminen innan sommarn! Längtar skapligt mycket till lovet. Nu ska jag ta en dusch. See ya!

Kram Louise

Inhandlat

:)


Tisdag

Diza


Jag och syrran är hundvakt åt våran skithund Diza. Mor & Urban är på kryssning så då får man lov att ställa upp, inte för att jag har något emot det. Har varit rätt lugnt idag. Vi var ner till pappa en sväng tidigare idag över en fika. Disskuterande om vi ska göra en eventuell resa i vår, jag skulle då inte tacka nej. Sen har jag inhandlat ett nytt linne och ett armband, ska lägga upp bild på det :) Nu är det pizza time och paradise hotel senare ;)

Kram Louise

Måndag

Lollo


                                       - Never look back, never look down and never let go

Har precis färgat syrrans hår, tog hela 2 timmar! Hon gick från blont --> rött --> brunt. Hoppas att hon blir nöjd :) För övrigt så har jag och syrran inhandlat lite gott till imorgon då vi ska vara hundvakt. Annars har det inte hänt så mycket mer idag. Var ner en sväng och kollade på örhängen men inget föll mig i smaken så jag lämnar det åt sidan så länge. Det som gäller nu är att inhandla en ny mobil, blir förmodligen nästa månad, Htc touch diamond 2 blir det iaf :)

Kram Louise

Söndag

Ber om ursäkt för dålig uppdatering. Har spenderat 4 dagar med Frick så har inte riktigt "orkat" uppdatera. Hade en bra nyårsafton och hoppas nu på att 2010 kommer bli ett kanon år! Framför allt så ser jag fram emot sommaren, den bästa tiden på året, helt klart :) Kommer åka ner till Spanien med brudarna och även hitta på en hel del annat ;) För övrigt så åkte Cissi ner till Spanien idag, hon kommer bli borta i två veckor så det kommer kännas lite weird nu när hon inte är hemma. Hoppas iaf att hon får det grymt där nere (y) Imorgon tänkte jag kila ner och köpa nya örhängen. Har fortfarande inte bytt till riktiga örhängen sen jag tog 3 nya hål så det är på tiden att jag gör det :p

Kram Louise 

RSS 2.0