Söndag

                                                                                     
                                                                                        - Enjoy!


Cissi åkte precis hem, snacka om att vi har haft en spårad helg! Har inte tjockat såhär mycket på länge, och framför allt, jag har inte skrattat såhär mycket på länge! Kul att helgen blev som den blev, det behövdes :)
   Senare ska jag till gymmet med far och sedan färdigställa det sista inför morgondagen då skolan drar igång igen. Ska bli skönt att få komma tillbaka så att jag får ha min praktik snart ;) Mindre kul är väl snökaoset som råder i hela landet vilket innebär att jag aldrig kommer veta när, om eller hur jag kommer till skolan om dagarna, återstår att se helt enkelt. Hoppas att ni i Västmanland som har lov den kommande veckan får ett riktigt bra lov, och att även ni som arbetar får en kommande bra vecka!

Kram Louise

Lördag

Nu har jag, Cissi och Linda tjockat mat så vi nästan skulle kunna gå i ide, helt insane! Har nog inte varit såhär mätt på länge... Och senare ska jag dessutom få i mig lite chips och glass, det har jag gett mig fan på, haha! Var tvungen att ta en tjockar dag idag då jag börjar skolan igen på måndag -.- men det är bara att se det från den ljusa sidan, har bara 3 veckor kvar i skolan sen är det 5 veckors praktik som gäller, me like ;)

Kram Louise

Fredag

:)


                                  - You say you know just who I am, but you can´t imagine ;)


Idag gick jag upp kl. 05.00 trots att jag har lov! Anledningen var att jag skulle ta 07.20 tåget hem från Frick och det är en jäkla lång bit att gå till stationen från honom. När jag sen skulle till att gå så hade det ju självklart börjat snöa igen, och inte så lite heller :o Var ingen höjdare att gå precis, men halvvägs till stationen så stannade nån random brud efter vägen och frågade om jag ville ha sjuts, jag ba: Ja tack :) Snälla människor det finns ;)
   Kom precis hem från gymmet för den som ville veta det, och snart kommer Cissi hit. Ikväll blir det tjockning med henne och Lola, kinamat som står på menyn ;) Det kommer även bli en hel del film mys (y)

Kram Louise

Onsdag

Puhh! Nu har jag ägnat i princip hela dagen fram till nu med att flytta grejer, ska nämligen byta rum, och det är inte lite skit man har ;) Hoppas att allt blir bra i slutändan iaf :) Snart ska jag få skjuts till Frick där jag kommer blir kvar tills på fredag, så kommer inte bli någon uppdateringen förrän jag har kommit hem igen, sorry!

Kram Louise

Tisdag


                                                                            - Skön låt (y)

Igår valde jag att inte blogga p.g.a. vissa omständigheter som jag inte tänker ta upp här.
  Jag ska snart möta upp Cissi när hon kommer från skolan sen ska jag följa med henne ner till tandläkaren. Sen ska jag iväg och handla en sväng och därefter blir det gymmet med far (y) Min dag i kort sammanfattning. Take care! 

Kram Louise 

Idioottia

Kom precis hem från gymmet, blev till att gymma själv idag då Ewe och Linda aldrig dök upp, så jävla fittig stil! Finns något som heter "höra av sig". Hur som helst så är det inte jag som behöver "lose some weight". Om dom föredrar att röka, supa varje helg och sova så är det upp till dom, I don´t give a shit!

/ L

Söndag

(y)


Igår kom som sagt Frick till mig, 3 timmar senare än planerat! SJ har svårt att hålla tiderna nuförtiden, fast det är å andra sidan ganska förståeligt med tanke på hur mycket det har snöat. Blev en myskväll med tacos framför melodifestvialen och 24 :) För er som inte vet det så är 24 min absoluta favorit serie, och förra veckan drog den 8:e säsongen igång, me love! 
   Var nyss och lämnade av Frick i Köping, och än så länge var tåget försenat 1 timme, hoppas att det förblir 1 timme och inte ännu mer. Ikväll blir det tv för min del om man bortser från gymmet som jag ska till om ca 1 timme med Ewe & Linda (y)

Kram Louise
  

Lördag

:o

Igår när jag kom hem till pappa kollade jag igenom lite bilder på Lindas gamla dator som ingen har startat på typ ett år. Och då hittade jag bilden på mig ovan, helt insane hur man såg ut för ca 3-4 år sen! Bilden är tagen i Danmark.
   Igår hade jag som sagt film maraton med mina brudar. Vi orkade vara uppe till hälften på den andra pirate filmen, sen slocknade vi mer eller mindre. Idag kommer Frick till mig så ser fram emot en mys kväll :) Ha en fortsatt trevlig helg!

Kram Louise


Fredag

(y)

Skoldagen idag kan beskrivas med tre ord: lång, kall och jobbig, men nu har jag äntligen sportlov! :D Mina brudar ska sova hos mig ikväll och vi är i full gång med att ha ett "Pirate" maraton, me love!

Kram Louise

Förutfattade meningar

Såg precis klart programmet om "Susan Boyle-I dreamed a dream" som gick på TV4. Ja, vad säger man? Jag är en otroligt fördomsfull person, jag dömer folk på förhand hela tiden och jag skäms absolut inte för det. Jag är inte mer än en människa, och alla har vi fördomar, mer eller mindre. Är vi fördomsfulla, de flesta av oss? Jag skulle säga att vi bestämmer oss på mindre än ett ögonblick vad vi borde kunna förvänta oss utav en annan människa, håller ni inte med? När vi sen får uppleva något helt annat än det våra förutfattade meningar hade sagt oss var möjligt, ja då blir upplevelsen desto större. "Jag dömde boken utifrån omslaget" är ett känt ordspåk, ett ordspråk som så väl beskriver min reaktion när jag såg Susan Boyle för första gången. Jag tror inte att jag är ensam om att känna igen mig, eller har jag fel? Jag har bara en sak att säga, se och lär! Klippet som gjorde henne känd över en natt hittar du på -->  http://www.youtube.com/watch?v=RxPZh4AnWyk

Kram Louise


Torsdag

:/


Så... nu är jag tillbaka, ni kan andas ut ;) haha! Blev lite ont om bloggtid igår då jag var och handlade med far & syster efter solan och stack ner till gymmet i princip direkt när vi hade kommit hem. Men that´s life ;)
   Idag började morgonen lite mindre bra, tåget var inställt! Men det hade jag nästan kunnat räkna ut, men osmart som jag är gick jag inte tidigare ner till stationen som man ska göra för att få en plats på ersättningsbussen. Men idag hade jag turen på min sida och fick plats trots att jag kom lite "sent". Dagen för övrigt har rullat på med 3 "socialt behandlingsarbetes" lektioner samt en historia lektion. Ska har praktik vecka 12-17 inom socialt behandlingsarbete och kommer troligtivs få en plats på ett boende i Kungsör för missbrukare och alkolister, spännande ;)  På sista lektionen för dagen hade vi redovisning, gick superbra (y) Fick sluta strax efter tre idag istället för halv fem så hann med 3 bussen hem :) Ikväll ska jag bara mysa sönder mig framför tv:n.

Kram Louise

Onsdag

Godmorgon! Eller godmiddag kanske låter bättre ;)

Sitter och fördröjer tiden lite framför den s.k "sociala maskinen" medan jag väntar på att ta mig ner till tåget. Har som sagt bara en lektion idag och den börjar 14.20, lagom till när alla andra i princip har slutat, haha!
   Under en längre tid nu har jag drömt sjuka mardrömmar varje natt och inatt var inget undantag, helt insane! Det går inte att beskriva känslan jag hade i drömmen, allt kändes så verkligt, fast nu är det ju tur att inget var verkligt... Kan säga att drömmen utspelde sig på Grekland, Cissi, Lola & Frick var med + många fler och det var blod och det var köttning och aa, resten lämnar jag åt eran fantasi ;) Ha en bra dag!

Kram Louise 

Senaste nytt

:/


Inatt totalförstördes Bageri och Restaurang "Hamnen". Polisen misstänker mordbrand då någon/några tidigare i år kastat in molotov-cocktails, då blev skadorna mindre, men nu är allt totalförstörd. Jag undrar vad fan folk tänker med? Jag tror garanterat att någon/några tänt på, det är inte första restaurangen det händer. Idioter! 

/ L 

Tisdag


                                                 - Pluggar för fullt och diggar denna, enjoy!


Även idag blev en hemma dag för min del. Hade egentligen en lektion idag (Psykologi) som jag valde att skippa av den enkla anledningen att jag inte väntar sammanlagt 4 timmar för en lektion, no way! Men imorgon ska jag till plugget trots att jag även då bara har en lektion, men den kan jag iaf ta mig in till utan att behöva vänta 2 timmar tills den börjar :p 
   Igår efter gymmet färdigställde jag uppgiften om Imperialismen så ska ta med allt till skolan imorgon. Nu är jag i full gång med att skriva på "miljöundersökningen", det är en hel del jag ska få med så det är bara att kämpa på (y) Jag och Malin ska redovisa det vi skrivit på fredag men själva uppsatsen får vi lämna in senast efter sportlovet så det känns bra :) Vid 3 snåret ska jag sticka ner till gymmet och gymma med farsan och nån polare till han och sen framåt kvällen ska jag till mormor som fyller 83, grattis!

Kram Louise 

Måndag

(y)


                                                        - Bild på Ewe & Cissi från i fredags ;)


Idag har jag varit ledig, ovanligt eller? Har varit det en hel del den senaste tiden, fast då sover jag inte bort hela dagarna om ni tror det, jag pluggar det jag måste göra, precis som jag skulle ha gjort om jag var i skolan. Efter sportlovet kommer allt bli som vanligt igen, då är vi färdiga med "miljöundersökningen" och måste komma på lektionerna istället för att arbeta hemma, *suck* jag som har börjat vänja mig vid det här nu, haha! 
   Just nu sitter jag och försöker färdigställa arbetet om "Imperialismen" som jag, Malin och Sofia ska redovisa muntligt på Fredag, det går framåt. Får se om jag hinner klart innan jag ska ner till gymmet eller om jag får lov att fortsätta efter, visar sig helt enkelt ;)

Kram Louise

Söndag

(y)


                                                                       - Rekommenderas (y)


Kom precis hem från kina, var ner och åt en sväng med syster, mor och urban. Skulle ha dragit ner till gymmet nu också men Ewe banga, hon drack ju igår så det förvånar mig inte?
   Filmen igår var riktigt bra, såg som sagt "Farsan" och fick mig en hel del skratt, så det var helt klart en sevärd film :) Fick aldrig tillbaka mina skor igår men när jag kom hem ifrån älsk hade jag fått tillbaka dem, så efter många om och men har jag slutit fred med min syster. Imorgon är jag ledig så tänkte se nya Beck filmen med Linda nu, take care!

Kram Louise

Lördag

:)

                                                                    
                                                                         - Jag och Cissi ;)


Som sagt var det fest hos Malin igår, bra kväll (y) Innan vi kom till henne stannade jag, Cissi och Ewe på maxi för att köpa grogg virke, och det var det värsta jag har varit med om på länge. Alla glodde och visslade hela vägen fram till kassan, pinsamt! Alltså ska man inte gå in där uppklädd i fortsättningen :p
   Angående det tidigare inlägget så är jag förbannad på min syster, ganska uppenbart. Jag ska åka till älsk här snart och fick precis reda på att hon har lånat ut mina skor till en polare, alltså kan jag inte ta mig någonstans utan mina skor, är så jävla förbannad så det finns inte! Det är verkligen det finska temperamentet gånger 1000 just nu! Får se hur det hela löser sig, åhhh..... Ikväll ska jag och älsk hur som helst se "Farsan" på bio, hoppas på en sevärd film :)

Kram Louise

VITTO

Linda Hynninen, du är så jävla dum i huvudet, vad fan tänker du med din fula jävel????????????????????????????????

Fredag

(y)


                                                                           - Party @ Etown


Idag har jag som sagt varit ledig, inte helt fel :) Ewe kom till mig efter att hon hade slutat och en timme senare kom även Cissi. Nu taggar vi för att snart åka in och parta hos Malin ;)

Kram Louise

Torsdag

Kom nyligen hem från skolan, slutade halv fem idag -.- Får väl ta det med en nypa salt när jag är ledig både imorgon och på måndag (y) Dagen för övrigt har rullat på med alla lektioner, fick bl.a. tillbaka historia provet på sista lektionen, spännande ;) Fick ett MVG där så det kändes bra, *ler*. Ska snart sticka ner till gymmet med Linda & Ewe, annars händer inte så mycket mer nu ikväll förutom lite tv senare då :) Eller jo föresten, ska kolla ut kläder till festen hos Malin imorgon, är riktigt taggad!  

Kram Louise

Hemma

:)


Kom precis hem från stan, finally! Tåget som gick vid sex blev inställt, ingen buss kom så vi fick vänta på sju tåget, som blev försenat en halvtimme! Fan vad jag hatar SJ, starkt! Fick iaf med mig lite hem, fast å andra sidan åkte jag inte in för att shoppa ^^ Fick hur som helst med mig bältet på bilden hem och ett sött rött diadem till Malins tema fest på fredag (y)

Kram Louise

Gympozz

(y)


Kom precis hem från Etown och våran s.k friluftsdag. Jag och Malin var som jag nämde igår på gympozz och passet för dagen var Body Pump. För er som inte vet vad Body Pump innebär så är det ett styrketränings pass som utövas med skivstänger till musik. Något för alla som gillar att svettas lite (y) Kommer garanterat ha gott om träningsvärk imorgon så får se hur passet på gymmet blir, spännande ;) Runt 4 snåret ska jag följa med Linda till stan, annars händer inte så mycket mer förutom att göra lite plugg :p

Kram Louise 


Nyduschad


                                                         - Skönaste träningslåten, me like ;)


Kom nyss ut ur duschen, har varit och gymmat med Ewe, är helt slut! Snacka om att det var mycket folk nere på gymmet idag också, kanske för att vi var där tidigare idag än vanligt, vem vet? I fortsättningen blir det iaf 7 snåret vi kommer hålla oss till ;) Imorgon har jag friluftsdag och jag och Malin ska till gympozz, riktigt taggad, lite mer träning skadar ju aldrig (y) Nu ska jag äta lite god fruktsallad och bara chilla, take care!

Kram Louise 

Tisdag

Kom precis hem från skolan, hade grammatik prov i engelska på sista lektionen, det gick faktiskt väldigt bra :) Tänkte ta och fortsätta skriva lite på miljöundersökningen nu för senare bär det av till gymmet (y)

Kram Louise

Utfyllnad

Ibland kan jag nästan sitta och skratta åt personer som är så förbannat själviska, personer som saknar 0 repsekt för en annan människas tid, kalender eller sociala liv. Bryr ni er ens om andra personer? Eller ska det bara gå som på räls på era villkor? Skrattretande är vad det är, väx upp! Tänk innan ni uttrycker er, det är inte något ni kommer förlora på, snarare vinna på...

/ L


Måndag


                                                                      - Dagens låt, enjoy!


Imorse var jag sjukt trött när jag vaknade, ville verkligen ligga kvar, men nej, bara att pallra sig upp i duschen... Kom till skolan strax innan åtta, började svenskan halv 9, jag och Malin fick redovisa det vi hade gjort och sen sluta, värd dag? Det positiva var väl att jag hann med 10 tåget hem och slapp vänta på 12 tåget :)
   Pappa åkte ner till Gbg idag för att jobba så idag kom jag tillbaka till mamma igen. Fick ett mess av pappa nyss där han skrev: satans järnvägar och att han inte skulle vara framme i Gbg förrän 12.30, tåget var beräknat att komma till Gbg vid 10.00, SJ är verkligen en stor favorit? Nej nu ska jag ta och plugga lite inför provet i engelska imorgon, ha det bäst!

Kram Louise


Söndag

:p


Kom precis ur duschen, har varit och gymmat med Ewe & Linda, skapligt fräsch man känner sig när man har gjort sitt för dagen, haha! Älsk åkte hem strax innan jag drog ner till gymmet, har varit en hel mysig helg :) Skulle ha gått på bio i Etown igår, men filmen vi ville se, eller som jag ville se gick tydligen inte där, "Edge of darkness" heter den iaf, nån som vet om den är bra? Blir iaf till att satsa på bio nästa helg i Västerås istället (y)
   Imorgon har jag bara en lektion, eller har egentligen två :p Vi ska vara på isstadion på idrotten och eftersom jag inte är bosatt i Etown och då saknar ett buss kort så tänker jag inte betala för att åka och ha en idrotts lektion, det är ju stört? Så jag och Malin kommer sluta imorgon efter svenskan, 10.30 :) Nu ska jag upp och bädda rent sängen och sen sova. Buenos noches!

Kram Louise

Fredag

Kom precis ur duschen, har varit ledig idag, det gillas (y) Ska snart åka och hämta älsk på stationen i Köping, han blir kvar hela helgen :) Kan hända att det blir lite dåligt med uppdatering, hur som helst får ni ha en nice helg!

Kram Louise

Torsdag

(y)


Kom precis ur duschen, har varit och gymmat med Linda och Ewe, otroligt härligt! Blev ett pass på drygt 1 och 1 halv timme så känns bra :) Dagen för övrigt har gått bra, fick MVG på min uppsats om kriminalitet och provet vi hade på sista lektionen idag gick bra, så jag är hel nöjd :) Kom hem till pappa idag också, blir kvar tills på måndag (y) Nu ska jag checka "Made In Sweden" Take care!

Kram Louise

Torsdag

Kom hem från gymmet strax innan 9 igår kväll, nice var det (y) Nu sitter jag här och ska ta mig ner till tåget om si sådär 20 min, ingen ledig dag idag inte. Hade gärna legat kvar i sängen för mår fett illa av någon konstig anledning!? Hur som helst är torsdagar viktiga dagar som jag inte skippar, har jag feber är det klart att jag stannar hemma men annars inte. Har prov sista lektionen idag i historia på ideologier. För er som inte vet vad en ideologi är så är det en samling idéer om hur samhället ska styras och hur resurserna ska ägas och fördelas, got it? Det är inte så svårt som det låter. Slutar inte förrän halv fem idag så kommer bli en seg dag, som tur är hämtar pappa mig så vi kan handla lite på hemvägen, och runt 7 snåret blir det gymmet :)

Kram Louise 

Onsdag

(y)


Idag har jag varit ledig så dagen har jag tillägnat åt en hel del plugg. Nu ska jag och Ewe sticka ner till gymmet, ha en fortsatt nice kväll!

Kram Louise

Paradise Hotel

:)


                            - Ikväll avgörs det vem som vinner Paradise Hotel, missa inte det!


I gårdagens Paradise Hotel fick Andreas och Greta åka hem, så nu känns det verkligen som att det kvittar vem som vinner. Om jag nu skulle vara tvungen att välja vem som ska vinna ikväll så är det garanterat Kristoffer, han har iaf något innanför pannbenet och har varit med från start, så go Kristoffer!
   I Västerås kollade jag på mobilen jag har planerat att köpa, Htc touch diamond 2. Nu i efterhand kan jag säga att jag inte kommer köpa den, alldeles för små ikoner på touchen och att skriva sms utan den medföljande pennan är helt omöjligt. Bli nog en sony ericsson istället när jag sparat ihop lite mer pengar :)

Kram Louise 

Tisdag

"Ledig" från skolan idag, eller rättare sagt, jag har jobbat hemma istället :) Påbörjade uppsatsen om missbruk igår och har kommit en ganska bra bit idag, *stolt*. För övrig kom jag precis ur duschen, ska åka in med far & syster till Västerås en sväng, kolla på ny mobil bl.a. :) Så, hörs senare!

Kram Louise


Måndag

(y)


Nu har jag både bakat chokladbollar och tjockat pizza, känner mig inte alls tjock ;) Men snart är det slut med det, eller aa, iaf i veckorna. Börjar med gymmandet på onsdag, skapligt nice det kommer bli :)
   Idag började jag lite senare än vanligt p.g.a. att vi slapp svenska lektionen, så blev bara idrott och pyskologi på schemat. På idrotten körde vi boxning, ingen höjdare enligt mig då jag föredrar bollsporter och styrketräning, så var inte allt för engagerad idag. På psykologin avslutade vi stress området och sen slutade jag för dagen. Imorgon är jag "ledig" och på onsdag, fast då har jag en hel del hemma arbete att göra istället :) Har färdigställt svenska uppgiften vi ska redovisa på måndag iaf, medeltida litteratur, man somnar ju bara man hör ordet, men tar man sig i kragen så fixar man allt ;) 
   Nu ska jag påbörja min uppsats om missbruk och senare är det Paradise Hotel ;)

Kram Louise 

RSS 2.0