Lördag

                                                                            
                                                                           - Kvällens låt!

Idag har jag hjälpt far med diverse arbeten, har bl.a. målat och oljat in lite altanmöbler, blev dock aldrig helt klar då vädret bestämde sig för att vända sig mot mig... Hoppas på att kunna färdigtälla allt imorgon :) Tänkte sätta mig och kolla på eurovision här vid nio sen dyker älsk upp när som helst, så hoppas att ni alla får en fin kväll!

Kram Louise 

Fredag

Jag är medveten om att jag uppdaterar lite väl sent, men har helt enkelt inte orkat uppdatera tidigare. Idag hade jag både prov och redovisning i skolan, och det gick superbra! Fick tillbaka provet på en gång, MVG, så jävla stolt! Men toppen av dagen var att jag även satte ett MVG på missbruksuppsatsen, så skönt! Nu har jag två klara betyg iaf, MVG i både samhäll och socialt behandlingsarbete.
   Efter skolan hämtade far, syster och Cissi upp mig vid skolan och så åkte vi till Västerås en sväng. Tittade på tapeter till mitt rum och gick lite i affärer, fick med mig en kjol hem ;) Nu tänkte jag och Cissi slå på filmen vi hyrde, minns inte vad den hette (a) Puss!

Kram Louise

Torsdag


                                                   Jag säger bara, 26 dagar kvar till Spanien <3

Idag har jag bara haft socialt behandlingsarbete, inte så bara och bara iofs för det är ändå 3 lektioner. Redovisade min uppsats inför klassen, då jag skrev om ett så brett ämne så valde jag att prata om Cannabis och vad som händer i hjärnan när du "röker på". Tror iaf att någon lärde sig något nytt ;) Har färdigställt både samhällen och naturkunskapen nu så ikväll ska jag fokusera på provet som jag har imorgon i socialt behandlingsarbete, önska mig lycka till! Nej nu ska jag packa det sista till far.


Kram Louise
 


Onsdag

:)


                                                                           - Dagens outfit!


Eftersom jag sov så länge igår då jag var ledig så har jag knappt sovit på hela natten. Tur vi inte började förrän 10.35. Fick reda på att vi inte kommer ha några historia lektioner under två veckor framöver då läraren är sjukskriven. Därav är jag hemma redan nu, aldrig fel att sluta 4 timmar tidigare utöver det vanliga (y) Och uppsatsen som vi skulle ha skrivit idag under lektionstid får vi skriva hemifrån och skicka in på mailen, hur bra är inte det? Nu tänkte jag färdigställa samhällen och naturkunskapen så jag kan fokusera på det sociala behandlingsarbetet imorgon. Take care!

Kram Louise

Tisdag

Äntligen klar med uppsatsen! Har kämpat i flera veckor med att färdigställa min uppsats om missbruk och nu är den äntligen klar :D Visst det blev ganska många sidor, 43 för att vara exakt men vafan, jag är iaf supernöjd :) Har vart ledig idag och hela dagen har jag ägnat åt uppsatsen, men det var det värt för nu kan jag äntligen andas ut :) Ska mysa ner mig i sängen nu framför "Polisstationen" på TV3. Godnatt!

Kram Louise

Måndag

:)


                                                                      - Idrott Tunavallen ;)

Förra veckan åkte jag till skolan med x2000 tåg, lycklig för att slippa InterCity tåget, men idag vände den lyckan... Fan vad jag hatar gamla fula InterCity tåg!
   Började morgonen med att skriva svenska uppsatsen om Shakespeare, gick mot min förväntan ganska bra, så hoppas på ett resultat som får det där leendet att komma fram ;) Sista lektionen för dagen var idrott, vi lirade kubb och vollyboll, mitt lag vann givetvis i båda "sporterna". Går man in för vinst så gör man ;) 
   Har skapligt mycket kvar att göra så ska fortsätta plugga, för att bevisa ytterligare en gång att OP inte är någon lök linje så ska ni får se vad vi har att göra:
Onsdag: Historia Uppsats samt inlämning av samhälls uppgift + redovisning av uppgift
Torsdag: Redovisning av uppsats (missbruk för min del) samt inlämning.
Fredag: Prov i Socialt Behandlingsarbete samt inlämning av naturkunskaps uppgift.
Måndag: Prov i Psykologi.
Fortfarande ett lök program, skulle inte tro det va ;)

Kram Louise


Söndag

Sitter i detta ögonblick spikad framför finalen mellan Ryssland-Tjeckien i hockey VM. Ryssland gjorde precis 1-1 men målet räknades aldrig då det gjordes på slutsekunden av perioden, too bad :( Hoppas iaf att dom lyckas knipa guldet till slut :)
   Idag har jag bara tagit det lugnt, älsk åkte hem här framåt kvällen och sen dess har jag pluggat inför uppsatsen som jag ska skriva imorgon om Shakespeare. Låter det spännande? Det kan jag tala om att det inte är, hatar litteratur historia! Men wish me good luck?

Kram Louise

Hockey

:/

Kollade precis klart matchen mellan Sverige-Tjejckien. Sverige hade ledningen med 2-1 och när det är 8 sekunder kvar av matchen så är det klart att Tjeckien petar in ett mål, blir så jävla sur! Blev förlängning följt av straffar som Tjeckien givetvis tog hem, bra jobbat Sverige, not! Nu håller jag stenhårt på Ryssland som lirar mot Tyskland 17.45 ikväll. Vinner Ryssland allt så är jag nöjd!

Kram Louise

Fredag


                                              - Dagens låt, en månad kvar till Spanien, tagga!

Äntligen helg! Valde att inte blogga igår då jag helt enkelt inte orkade. Kollade på hockey igår hos Jim, mycket trevligt och mycket underhållande!
   Idag hade jag bara en lektion, naturkunskap som började 10.20. Under lektionen fick vi undersöka de djur som vi samlade in under paddelturen tidigare i veckan. Jag är inte speciellt rädd för kryp men när dom sprattlar och har sig så blir läget lite jobbigt, men det gick bra till slut :) Fick även sluta en halvtimme tidigare så hann med att träffa Jim en snabb innan jag tog tåget hem, du är en underbar vän, don´t forget that :)
   Ikväll kommer Frick hit, ska bli mys att få träffas igen så ser fram emot en trevlig kväll och hoppas att ni kommer få en likaså :)

Kram Louise

Onsdag

Gårdagen hos Jim var trevlig, åt gott och började kolla igenom massa filmer i hopp om att hitta någon som var bra. Slutade med att vi valde en film som vi båda har sett tidigare, haha! Idag hade jag en lektion som började 14.20, kom dit och 10 min efter det att lektionen skulle ha börjat får vi beskedet om att lektionen är inställd, så värdelöst! Fick skjuts hem iaf så slapp vänta på tåget i 2 timmar. Nu ikväll har jag övningskört och pluggat.

Kram Louise

Tisdag

:)


                                                                       - Malin är taggad (y)

Nu sitter jag här med armar slappa som ett par hängpattar, eller ja... Ni förstår nog vad jag menar ;) Helt sjukt vilken jobbig dag det har varit! Å andra sidan måste jag säga att det var kul att paddla, jag och Malin är ett bra team (y) Dessutom fick vi rejält med träning och det är ju alltid ett stort + :) Att åka moppe gick också bra, men inget jag gärna gör om igen, haha!
   Nu ikväll ska jag troligtvis hem till Jim och umgås lite :) Ni får ha en fin kväll!

Kram Louise

Paddling

(y)


                                                                          Godmorgon världen!


Sitter och väntar på att far ska komma så han kan skjutsa mig till Malin. Därifrån ska vi ta oss ut till Skogstorp på moppe, hur nu det ska gå? Jag åker då inte moppe så kommer glida med bakom Malin ;) Sen väntar en dags paddling tillsammans med klassen, kan ju bli kul ;) Hörs sen!

Kram Louise

Måndag

:)


                                                        - Malin värmer upp innan idrotten ;)


Idag hade jag sovmorgon då svenskan var inställd, underbart! Och när jag kom ut möttes jag av det härliga vädret, nu börjar det äntligen likna något. Började morgonen med idrott, fick välja mellan att åka inlines eller springa spåret på tid, jag och Malin valde spåret. Lagom slut efter rundan hade vi dagens sista lektion, psykologi. Sen jag kom hem har jag träffat Cissi över en glass, vart förbi Ewe, städat lite och pluggat. Ska fortsätta plugga nu då datorn dog mitt uppe i skrivandet här för ett tag sen. Hoppas att ni alla haft en fin dag i det härliga vädret!

Kram Louise


Helgen

Fredag: Party time! Blev krubb och förkrök hemma hos mig med Cissi, Lola & Emelie, supertrevligt! Sen bar det av till Milton där vi hade en överraskningsfest för Krille som kommit hem. Kvällen var kanon till en början fram tills det då allt spårade ur, vilket trauma! Tänker inte gå in på några detaljer men alla i KAK är säkert redan informerade, haha! Bilder kommer i slutet av inlägget :)
Lördag: Vakande upp pigg som en nötkärna (blir aldrig bakis). Träffade älsk en sväng i Västerås <3 Och på kvällen åkte jag ut till Cissi. Vädret var helt otroligt!
Idag: Kom precis hem från Cissi. Har i princip slappat hela dagen om man bortser från att vi har varit ute och gått. Men nu är det slut på slappandet och fram med böckerna som gäller -.-

Kram Louise

:)

:)

:)

:)

:)



Det var alla bilderna då jag precis råkade radera mer än hälften, så jävla typiskt mig!


Fredag

<3


                                                       - Jag älskar dig, tvivla aldrig på det <3


Jag är medveten om att jag inte har bloggat sen i tisdags, men hände en grej i onsdags som fick mig att må jävligt dåligt... Hur som helst så är det bättre nu, och kommer bli ännu bättre hoppas jag :) Jag och Cissi kom precis till Kungsör, blir fest ikväll med lite folk så det ser jag fram emot :) Från det ena till det andra så fick jag tillbaka Samhälls provet i onsdags, MVG! Så jävla stolt! Nej nu ska vi börja förbereda inför kvällen, take care!

Kram Louise

Tisdag

:)



Tisdag idag vilket innebar att jag bara hade två lektioner, naturkunskap och psykologi. Kom hem strax efter tolv, pluggade lite innan mormors bror och hans fru kom på besök från ö-vik. De blir kvar till imorgon därav denna sena uppdatering, måste ju vara lite social iaf :) Och från det ena till det andra, vilket underbart väder det har varit ute idag! Desvärre har jag hört att det inte kommer hålla i sig, väntar nämligen regn och molnighet några dagar framöver :/ Sverige kan ta sig!
   Fick en ny mobil i fredags (bilden) som jag öppnade först idag. Jag hatar nya mobiler av den enkla anledningen att man ska lära sig dess funktioner, och det har jag varken tålamod eller temperament till. La precis undan mobilen på tal om det då jag inte alls är på humör längre, jag får verkligen hjärnblödning på nya mobiler! Sen finns alltid risken att jag gör något dumt om mitt finska temperament dyker upp, vill inte att mobilen ska gå sönder redan första dagen, haha! Nej nu ska jag rikta blicken ner i böckerna istället, ciao!

Kram Louise


Måndag

Mitt internet har inte funkat de senaste timmarna därav denna sena uppdatering, ber om ursäkt för det. Började morgonen med att vakna en halvtimme försent då jag ställt klockan fel, vad tänkte jag med? Jo tydligen att jag fortfarande hade praktik, men icke sa nicke... Blev en stressig morgon med andra ord utan frukost, ska man vara i tid vilket jag för övrigt är väldigt noga med så får man acceptera situationen och göra det bästa av den :) Slutade dagen klockan två, kom hem halv tre, städade, tränade, pluggade och övningskörde. Ja det var väl allt tror jag? Och nu glor jag självfallet på "Svenska Hollywoodfruar".

Kram Louise


Hemma

:)


                                                                      - Andreas Jonsson

Då var jag tillbaka i Kungsör efter att ha spenderat helgen nere i Göteborg. Det var tuffa förhållanden som rådde på Ullevi igår då vädret inte var på varken förarnas eller publikens sida. Men trots vädret så bjöd förarna på en grym underhållning och stämningen på läktarna var på topp. Vi hade 3 härliga grabbar framför oss på läktarn som vi diskuterade prestationerna med hela kvällen, sen att dom försökte fota oss fick dom igen för senare under kvällen då även vi knep en bild på dom, haha! Kvällen slutade med en svensk, Andreas Jonsson i final. Han hamnade på 3:e plats efter Tomasz Gollob som knep andra platsen och Kenneth Bjerre som knep första platsen. En grym kväll med andra ord! 

Kram Louise


:)

Linda och Ewe med Pappa i bakgrunden ;)


Göteborg!

Provet i samhälls ekonomi gick skitbra (tror jag) :) Nu sticker jag till Göteborg över helgen, imorgon blir det Speedway GP på Ullevi, feeetttt!

Kram Louise

Dagens träningstips

(y)


Idag bjuder jag på den sista rumpövningen som även blir den sista övningen jag kommer tipsa om den här veckan. Övningen kallar jag för näbbdjursgång, den kanske ser lite rolig ut men den sägs vara en riktig rumplyftare ;)

Steg 1. Ställ dig i en bredbent, halv­sittande position.
Steg 2. Lyft båda händerna och placera dem bakom huvudet, som när du ska göra situps. Vill du maximera ­övningen kan du hålla en medicinboll ovanför huvudet.
Steg 3. Håll in magen och spänn rumpan. Gå sedan framåt, ett steg i taget, hela tiden i halvsittande position. Ett lagom pass är att gå från ena kortväggen av ett rum till den andra och tillbaka.

Lycka till!

Kram Louise
 


Torsdag


                                                                            - Dagens låt (y)

Slutade halv fem idag och kom hem halv sex, därav ett sent inlägg. Den här dagen har varit seg med en lång raka av "socialt behandlingsarbete" lektioner på schemat, bortsett från historian som avslutade dagen. Eftersom jag kom hem såpass sent så har jag haft fullt upp med att plugga inför provet i samhälls ekonomi imorgon, vill gärna göra bra ifrån mig :)
   Imorgon är jag hemma halv fem och då bär det av raka vägen till GBG för att på lördag sen se Speedway GP på Ullevi (y)

Kram Louise

Dagens träningstips

(y)


Dagens övning kallar jag gör knäböjning i pilé. Övningen fokuserar på lårens insida och den undre delen av rumpan. David Kirsch har sagt att många modeller brukar göra den här övningen innan de går ut på catwalken då rumpan direkt får en tajtare look.

Steg 1. Ställ dig med benen i sär. Låt knän och fötter peka rakt ut i cirka 45 grader.
Steg 2. Dra in rumpan, böj på knäna och sjunk nedåt samtidigt som du lyfter hälarna från golvet och står på tå.
Steg 3. Håll positionen i fem sekunder. Sänk ner ­hälarna i golvet igen, men stå kvar med böjda knän. Upprepa 15 gånger.

Lycka till! Imorgon kommer den tredje och sista rumpövningen så håll utkik ;)

Kram Louise

Onsdag

:)


                                       - Missa inte "Anna Anka söker assistent" kl.20 på TV3!


Idag fick jag sova 2 timmar extra då vi inte börjar förrän 10.35 på onsdagar, så skönt! Drog igång dagen med en samhälls lektion där vi förberedde lite inför provet på fredag. Sen hade vi lunch där vi var tvugna att gå på en obligatorisk teater, och mot mina förväntningar så var den jättebra, och Malin: Knulla eller dö! Haha ;) Dagen avslutades med en historia lektion där vi kollade på en film och Hitler och nazismen. För tillfället sitter jag och pluggar och kommer göra tills det är dags för tv time!

Kram Louise

Dagens träningstips

(y)


Eftersom att jag är ett stort fan av rumpövningar så tänker jag introducera en här. Sumo-knäböjen är övningen du kan göra i princip var som helst, även på kontoret ;) Till den här övningen behövs inga redskap. Övningen ger både kondition och effektiv styrketräning. Dessutom är den här övningen en av Heidi Klums favoriter ;)

Steg 1. Stå med fötterna bredbent och placera händerna på höfterna.
Steg 2. Sätt dig ner, som om du skulle sätta dig på en stol. Res dig upp igen och lyft samtidigt upp höger ben mot taket.
Steg 3. Repetera övningen med vänster ben. Upprepa totalt tio gånger med varje ben.

Enjoy your workout, imorgon kommer en ny rumpövning!

Kram Louise

Tisdag


                                                                        - Dagens låt, Enjoy!

Idag slutade vi redan vid 10.40 då vi bara har två lektioner på tisdagar (Naturkunskap & Psykologi). Eftersom tåget hem inte gick förrän vid 12.07 så spenderades tiden fram tills dess med Malin på stan. Måste tillägga att vi åt Subway, så sjukt gott!
   När jag kom hem pluggade jag och gör fortfarande för den delen, gäller att ligga i när man har prov på fredag (samhälls ekonomi). Senare när syster kommer hem från skolan blir det en promenad med hunden och senare gymmet. Sista dan idag, sen går gymkortet ut, snyft :( Hursomhelst så tänkte jag lägga upp en "dagens övning" här på bloggen emmellanåt som jag hoppas att ni kommer få nytta av :)

Kram Louise

Back in school

Den första lektionen på 6 veckor blev svenska! Inte mitt favorit ämne men jag försökte hålla humöret uppe ändå :) Det där med litteratur historia är helt enkelt inte min grej... Idrott och psykologi som var de följande lektionerna är däremot min grej (y) Jag är bra på att tänka och analysera och sen är jag ju bäst på idrott, inget nytt ;)
   Sitter och glor på "Top Model" med syster nu och därefter blir det "Svenska Hollywoodfruar". Tidigare övningskörde jag med Urban och sprang 2,4 km med Lola uppe på åsen, not bad! Och vi fick en bra tid också, med tanke på att vi inte har den bästa kondisen, än ;) Nej nu ska krypa tillbaka under täcket, adios!

Kram Louise 

Söndag

:)


                                                               - Back to school imorgon då!

Imorse när jag vaknade upp brevid älsk var det riktigt härligt väder ute, och det håller i sig fortfarande! Har hjälpt pappa att kratta upp mossa så nu är jag i princip helt slut! Det är jobbigare än vad det låter. Och inte nog med det så ska vi ner till gymmet nu också, snacka om träning jag får idag ;) Gymkortet går ut på tisdag också så måste se till att ta vara på de sista dagarna fram tills dess. Kommer nämligen inte köpa något nytt gymkort förrän till hösten igen. Nej nu måste jag sticka, njut av den sista dagen på veckan!

Kram Louise


Lördag

Gårdagen började som sagt i stan tillsammans med Cissi, Emelie & Linn, trevligt värre :) Framåt kvällen kom Emelie & Oliver hem till mig innan vi drog in till Frida i Köping. Hos Frida var det jättetrevligt med kul folk och grillning, men den resterande kvällen när vi skulle därifrån var sååå fail, men sånt som händer.
Nu ska jag och far åka och hämta älsk i Köping, ha en fin dag!

Kram Louise

RSS 2.0