Måndag

Första dagen på sista skolveckan innan praktiken är nu avklarad. Har varit en lång och ganska onödig dag tycker jag, inte mycket vettigt vi gjort idag inte. Dock så har jag fått mer vettiga saker gjorda hemma, har påbörjat de skriftliga förberedelserna inför praktiken och har även färdigställt PowerPoint presentationen som jag och Malin ska använda på onsdag då det är projektredovisning. Annars då? Jo det rullar på, ska snart slå mig ner framför Top Model och imorgon blir det bil till skolan, jippe! Får låna fars :D

Kram Louise

Lördag


Kom precis hem från att ha spenderat en heldag i Västerås tillsammans med Linda och Cissi. Skönt att få komma iväg lite på egen hand. Fick inte med mig något speciellt hem förutom ett linne, smink och en present till mor.
Igår var jag bara hemma med Linda och Johan, var till gymmet en sväng och fixade lite här hemma. Ikväll blir det lördagsmys med tacos, tummen upp för det (y)

Kram Louise

Dag 17 - Ett favoritminne

:)




:)



:)



:)



:)



Jag har så otroligt många fina och underbara minnen i mitt liv så det är svårt att bara välja ut ett. Men jag skulle kunna sammanfatta det som så att hela 2010 är ett favoritminne i sig. Det största minnet från 2010 är min och Cissis resa till Spanien som vi gjorde för 3:e gången. Vi var där 2008 och 2009 också men inget av dom åren kan ens mäta sig med vad 2010 var. Vi träffade så otroligt härliga människor, vi upplevde fotbollsstämningen som vi aldrig upplevt den tidigare, vi målade spanien flaggor på kroppen och såg varenda match ute på krogen, vi åkte vilse uppe i bergen i den stekheta solen, jag prövar på att äta bläckfisk, mussla och snigel, jag träffar Pelle för första gången (den drygaste men samtidigt klockrenaste snubben ever), jag träffar Nike för första gången som jag steker med på stranden varje dag, vi ser Eclipse två gånger på bio i den mest gigantiska biosalongen jag någonsin skådat, vi dansar pole på krogen så träningsvärken dagen efter plågar oss, vi träffar engelsmännen och holländarna och sist men inte minsk, VI HAR SJUKT JÄVLA KUL! Jag älskar Spanien och kulturen där nere, det är så långt ifrån Sverige man kan komma!

Kram Louise

Torsdag

Igår hade jag bara en lektion, omvårdnad, men hann i princip bara komma dit och vända då jag redan var klar med det vi skulle göra. Åkte direkt till Frick efter skolan eftersom han skulle byta bromsskivor osv på bilen, och det tog tid vill jag lova. Vet ni när jag var hemma? 12 på natten! Och eftersom jag inte hade med mig alla plugggrejer inför muntliga på torson så blev det knappt nå plugg igår. Det resulterade i att jag var sjukt nervös idag, men trots att jag inte pluggade igår så kom jag ihåg precis allt, vad alla organen heter på latin och dess funktioner. MVG fick jag och det känns så jävla viktigt! Nu har jag bara nästa vecka kvar i skolan, sen är det praktik i 5 veckor som gäller, Akutvårdsavdelningen Mälarsjukhuset (y)

Kram Louise

Sverige-Danmark


Skoldagen idag bestod av Svenska B och Sjukvård. I svenskan avslutade vi den nationella uppsatsen och det känns som om jag har gjort bra ifrån mig, visar sig när väl bedömningen kommer så att säga, haha ;) På sjukvården övade vi på torson, känner att jag är bra förberedd inför torsdagen. Vi fick även tillbaka vårt skriftliga prov på kroppens organ som vi gjorde på svenska och latin, alla rätt så nu gäller det att det muntliga går lika bra (y) Nu placerar jag mig framför Sverige-Danmark, tagga!

Kram Louise


Måndag


                                                                                   - Torson (y)

Ny dag, ny vecka. Började morgonen med Svenska B där vi fortsatte att skriva på vår uppsats inför nationella, sista tillfället att skriva klart är imorgon, skönt det! Efter lektionen fick jag reda på att vi tydligen hade halv studiedag, alltså så slutade jag efter svenskan, weird? Hur som helst så satt jag kvar i skolan och snacka lite skit med Malin innan bussen hem gick. Kom hem kl.13 ungefär och sen dess har jag sysselsatt mig med plugg, och tro det eller ej men jag pluggar lite fortfarande, duktigt va ;)
För övrigt så vet jag att jag skulle ha lagt upp dag 16 - det här åt jag idag men har inte haft tillfälle för det så tänkte ta och berätta det nu. Jo idag åt jag saltpotatis i ugn med kött och bea sås, nice mat för att vara måndag va? I know ;) Nu ska jag fortsätta att plugga in kroppens organ på svenska och latin samt dess funktioner då jag ska kunna redovisa det med hjälp av torson på Onsdag, wish me good luck! Kvällen avrundas med top model.

Kram Louise


Lördag


Gårdagen spenderades tillsammans med Cissi, blev en kväll med god mat, film och hel del åkandes då jag var s.k. "fyllechaffis". Var för övrigt ledig igår också då hela skolan var stängd, så skönt (y) Ikväll blir det åter god mat och filmmys men den här gången tillsammans med älsk, ser jag fram emot :) Ha en fortsatt trevlig helg!

Kram Louise

Dag 15 - Mina framtidsdrömmar


Ibland kan det vara bra att stanna upp i tillvaron och tänka över sina drömmar. Vad vill jag göra av mitt liv och hur ska jag göra för att nå just dit? I frågan om sina framtidsdrömmar så svarar många att bli rik och att få ett bra jobb. Personligen så tror inte jag att rika människor är lyckligare än någon annan. Pengar i sig är inte lycka för mig, däremot kan de saker pengar medför göra en lyckligare för stunden. Lycka för mig är att leva i nuet, att se världen och uppleva mina drömmar samtidigt som jag är omgiven av människor jag tycker om. Jag har många framtidsdrömmar och kommer skapa fler ju äldre jag blir, men just nu så är mina framtidsdrömmar följande: 

* Ta studenten och vara nöjd med vad jag har presterat under min gymnasietid. 
* Studera till sjuksköterska med start 2012 och med små steg börja bygga upp ett liv på egen hand. 
* Besöka Spanien så ofta jag kan och så småningenom lära mig spanska helt flytande. 
* Ta MC kort. 
* Att söka till polishögskolan när jag känner att jag är redo och har erfarenheten som sjuksköterska i bagaget. 
* Hålla kontakten med de få fina vännerna jag har. 

Kram Louise  

Torsdag







Efter att ha satt punkt på dagens åk9 dag har jag nu helg! Ja ni hörde rätt, hela skolan är ledig imorgon pga öppet hus, kan det bli härligare? Skulle inte tro det ;) Dagen har hur som helst gått jättebra och jag och Malin hade riktigt kul i sjukvårdsrummet under lunchen, haha! Nu ska jag sätta mig och försöka få in vad alla kroppens organ heter på svenska, latin samt vad de har för funktioner, wish me good luck!

Kram Louise

Dag 14 - Min favoritfilm


Jag har många favoritfilmer och en utav dem är "The Basketball Diaries". Filmen är inspelad 1995 och Leonardo Dicaprio står för huvudrollen. Filmen må vara gammal men den har ett fint budskap som berör rakt igenom.
Jim Carroll är en mycket lovande basketspelare som är på fel väg i livet. Tillsammans med sina lagkamrater, Mickey, Neutron och Pedro verkar Jim vara på väg mot en fantastisk karriär som proffs. Men när pressen från hans tränare, hans mamma och skolan bara blir större, flyr Jim undan till alla de "fel" ställena och de mörka gatorna i New York börjar långsamt bryta ner honom. "Basketball Diaries" är en stark film om en ung pojkes liv på gränsen.

Kram Louise

Tisdag


                                                             - Jag och Malin i 1:an, haha!

Den här dagen tog sin start framför datorn med ett nationellt prov i svenska B i handen. Det var uppsatsskrivning som stod på menyn och jag valde att skriva uppgift nummer 8, att skriva en krönika om filmens påverkan. Kom en liten bit på vägen innan våra stenåldersmaskiner till datorer rent utav kollapsa. Dagen avslutades sen med att planera det sista inför åk 9 dagen på torsdag. Jag och Emma från 1B ska informera om blodtryck, varför man tar det och hur man gör det. Imorgon har 3A+1A sin åk 9 dag vilket resulterar i att min klass + 1B är lediga. Så nu ska jag avrunda kvällen och njuta av min långa sovmorgon imorgon, sleep well ;)

Kram Louise


Dag 13 - Mitt hem

(y)


Som ni vid det här laget vet, eller borde veta är att mina föräldrar är skilda, alltså så bor jag på två ställen. När jag är hos mamma så bor jag i en röd enplansvilla i centrala Kungsör tillsammans med henne, Urban, syster och lilla Diza. Vi har bott här i ca 4,5 år nu skulle jag gissa på och jag trivs jättebra, nära till allt som sagt. Kommer visa biler på huset och mitt rum i det här inlägget så får ni invänta bilderna från mitt andra hem (far). Mitt andra hem som sagt, det är en vit tvåvåningsvilla med "blå" knutar som jag för övrigt växte upp i. Jag har haft samma rum i huset så länge jag kan minnas. Huset är stort, likaså trädgården där vi har en pool, sen har vi även tre altaner samt en balkong. Trivs jättebra även i det här huset, den enda nackdelen är väl att det är lite långt till själva "centrum" eller byn som vi säger här i Kungsör. Ja det var väl allt.

Kram Louise

sängen

tv:n

fönstret

Måndag

:)


                                                                                    - Miss it <3

Igår jobbade jag kväll så det blev inte mycket till uppdatering, man är rätt så slut när man kommer hem, knappt så man har orken till att lägga sig i sängen ;) Hur som helst, ny vecka, nya tag. Det var riktigt tungt att ta sig upp imorse men det gick. Dagen har gått åt till att planera årskurs 9 dagen som vi har på torsdag, kan bli spännande! Slutade strax innan två och hade förberett mig på att stå ute och vänta på bussen, men icke sa nicke, för idag gick tåget hem, knappt så jag trodde mina ögon! Nu hoppas jag på att trenden håller i sig och att tågen går här framöver. Nu avrundar jag kvällen framför tv:n.

Kram Louise


Dag 12 - I min handväska

Det är sällan jag går runt med handväska då jag för det mesta bara släpar på plånboken. Men när jag väl använder handväska så finns där plånbok, huvudvärkstabletter, astma medicin, bläckpenna och en kam. Det var väl allt skulle jag tro :)

Kram Louise

Lördag


Ska snart åka ner och hämta Ewe på station och imorgon blir det jobb 16-21. Have a nice weekend!

Kram Louise


Dag 11 - Mina syskon


                                                        - Linda till vänster och Ewe till höger!

Linda:

Linda är mitt enda riktiga syskon, alltså så har vi samma mamma och pappa. Vi är inte sådär jättelika till utseendet och har inte alls samma personlighet, om vi bortser från att vi båda är envisa och har ett hett temperament. Ja vad kan man mer berätta? Hon är född den 19 augusti 1994, alltså så är hon två år yngre än mig. Hon är förlovad med min gamla klasskompis Johan och hon går på Handelsprogrammet i Arboga. Hon är en person som tar var dag som den kommer och har väl inga direkta planer för framtiden, så återstår att se vart framtiden för henne.

Sen kommer vi till Ewelina som jag också klassar som min syster, fast hon egentligen inte är det, dock kan man luras av att vi har samma efternamn, alltså Pettersson. Ewelina är min mammas man Urbans dotter. Hon är född den 29 december 1993 och är bosatt i Eskilstuna med sin mamma. Ja vad kan man säga om Ewe? Hon är en glad och sprallig tjej som är ganska lik Linda på det sättet att hon tar var dag som den kommer. Ska jag nämna nån nackdel så är det väl att hon är dålig på att hålla kontakter och byter gärna ut sina kompisar titt som tätt. 

Ewe har också två äldra bröder, Emil (24) och Erik (21). Dock så klassar jag inte de som mina syskon då de inte har bott hemma på år och dar.  

Kram Louise

Fredag

Idag hade jag en lektion, etik, där vi påbörjade det nya kapitlet om människosyn. Vi ska göra ett grupparbete om en människosyn och presentera det inför klassen, samt göra en individuell reflektion, kan bli spännande, not. För övrigt så blir det lugnt ikväll, imorgon kommer Cissi, älsk och Ewe, blir god mat osv, ser jag fram emot :)

Kram Louise

Dag 10 - Det här hade jag på mig idag


Dag 9 - Min musiksmak

Min musiksmak går nog inte att beskriva med ord, jag lyssnar på nästan allt. Gud vad svårt det här blev... Kan nämna några artister iaf: Pitbull, Inna, BEP, Lady Gaga, Katy Perry, Usher, Rihanna, Akon, Flo Rida, Kent, Ke$ha, Jay Sean, Jason Derulo, Enrique Iglesias, David Guetta, Chris Brown, ja jag tror ni hajar nu va? Sen kommer 80 talet in på nått hörn då och då :)

Kram Louise

Onsdag

Idag har vi varit lediga från skolan, men fick dock ingen sovmorgon för det. Hade nämligen "delegerings möte" idag med sjuksköterskan nere på vårdcentralen kl 10.15, så det var bara att pallra sig upp. Men skönt nu i efterhand när det är gjort. Annars då? Jo jag har gymmat, pluggat och farit runt lite här och var, men nu blir jag hemma för resten av kvällen iaf, skönt!

Kram Louise

Dag 8 - Ett pinsamt ögonblick


Jag har varit med om många pinsamma ögonblick men kommer inte på något specifikt såhär på rak arm. Eller jo, vänta nu... När jag var på Korfu i Grekland 2007 så hände en pinsam grej. Jag och syster står i poolen och kastar boll med varandra (en tennisboll), och helt plötsligt råkar jag ta i lite för hårt så bollen flyger över hela poolen, studsar på andra sidan poolkanten och landar i pannan på en kärring som ligger och solar, och från hennes panna studsar den ner i bubbelpoolen. Samtidigt som jag nästan började småskratta kände jag hur pulsen steg lite smått. Kärringen for upp som en skott och skrek: Aj jävlar! Typiskt att hon råkade vara svensk mitt upp i allt. Jag gick naturligtvis fram och bad om ursäkt och efter en stund var dramat över. Helt klart ett minne för livet, trots allt!

Kram Louise

Skolan

:/


Efter att ha avnjutit den sista dagen på lovet igår sitter jag nu i skolan. Började dagen med att komma en halvtimme försent p.g.a. tågen fortfarande är inställda, jag förstår inte? Sätt in en dubbeldäckare på sträckan så är problemet löst, hur svårt ska det va? Hur som helst hade jag matte på första lektionen. Fick tillbaka provet som jag gjorde innan vi gick ut på lov, ett halvt fel fick jag, vad hände? När gick jag och blev bra på matte egentligen? Fick iaf en ganska bra start på dagen :) På svenskan skulle vi påbörja uppsatsen av ett gammalt nationellt prov men det blev framflyttat till nästa vecka så nu börjar jag inte förrän 13.30 igen. Och då är det prov kroppens alla organ på latin, wish me good luck ;)

Kram Louise 

Dag 7 - Mina bästa vänner

Jag har fyra vänner som jag värderar som mina bästa vänner. De finns alltid där, ställer upp i alla lägen och jag kan dela allt som fyller min vardag med dem.

Cissi: Du är den personen som jag skulle vilja säga är mest lik mig. Du förstår mig som ingen annan, du kan läsa mig och vi kan skratta ikapp tills tårarna rinner. Jag har så många underbara, fina och roliga minnen tillsammans med dig. När vi är klara med våra liv, och sitter där i varsin rullstol på hemmet, det är då vi skulle kunna skriva en bok om alla våra äventyr. Jag älskar dig ♥

Malin: Vi har känt varandra i snart 3 år, 3 år som jag värdesätter till 1000. Trots att vi inte kände varandra så bra i början så fick du mig att öppna mig så lätt, och nu kan jag dela allt med dig. Jag har så sjukt många galna minnen med dig, och jag hoppas att det föblir fler. Jag älskar dig ♥ 

Jim: Du är den som jag värderar som min bror och bästa vän. Vi är sjukt lika på många plan och det är det jag tycker är så galet kul. Jag kommer alltid att finnas för dig. Jag älskar dig ♥

Lola: Du är en unik och speciell vän och jag delar många fina minnen tillsammans med dig. Jag kommer alltid att värdera dig som min bästa vän, trots att vi är långt ifrån lika tajta som vi en gång var. Jag hoppas att vi kommer få mer fina minnen tillsammans. Jag älskar dig ♥

Ni är min guldgruva, och precis som min familj och min pojkvän så är ni de som jag uppskattar och värdesätter mest här i livet ♥


:) 

<3



:)

Söndag

Nu börjar det dra ihop sig, på tisdag börjar skolan igen, vilket jag inte ser fram emot... Det som känns positivt om något är att vi tar studenten om ett halvår, ska bli så underbart skönt!
   Idag åkte pappa till Turki vilket resulterade i att jag och syster åkte till mamma idag. Veckan kommer dock att spenderas med enbart Urban då morsan är på nått hälsocamp i dalarna. Var och handlade käk tidigare idag och sen dess har det inte hänt så mycket mer, ska ta tag i lite plugg här nu och slå på en film med Ewe senare :)

Kram Louise


Dag 5 och 6


Dag 5 - Vad är kärlek?

Det finns många recept på hur man bakar en kaka. Samma sak gäller för konsten att bygga relationer och definera vad kärlek är. Kärleken är motsatsen till hatet och det innebär att den förenar människor, till skillnad från hatet som sliter isär och förstör. Kärleken är villkorslös, den kräver egentligen ingenting tillbaka, men den som ger kärlek får nog ofta kärlek tillbaka. Det är en känsla som framkallar andra känslor, som oro och sorg. Oro för att mista dem du älskar, sorg när du mister dem. Men för det mesta förknippas nog kärlek med glädje. Jag kan även tro att kärlek är den enda sanna, absoluta, långvariga glädjen. Den enda glädjen och rikedomen i livet som egentligen behövs. Kärlekens värde är så mycket högre än värdet av materiella ting. Den som har kärlek från andra behöver ingenting annat. När allt ställs på sin spets är kärleken det enda som spelar någon roll. Ingenting annat kan vara mer värt än just kärleken. Den får människor att bryta lagar och regler. Den får människor att förenas över sociala normer och gränser. Kärleken får den mörkaste dagen att fyllas med liv, värme och ljus. Kärleken går över mitt förstånd och den är egentligen ingenting som jag kan beskriva.

Love all, trust a few, do wrong to none.

Dag 6 - 10 saker du inte visste om mig

1. Jag är rädd för dockor.
2. Jag drömmer ofta om att jag blir kidnappad.
3. Jag kan vara långsint.
4. Jag har dåligt minne.
5. Min favoritdrink är mojito.
6. Jag är en riktig vinnarskalle.
7. Mitt nyårslöfte som var att inte äta godis höll jag i tre år.
8. Jag älskar att klättra, satt i lyktstolparna när jag var liten (a)
9. Jag har aldrig rökt eller snusat, *stolt*
10. Jag har spelat handboll i 10 år. (nu kör jag enbart gym då laget la ner våren 2009)

Dag 4 - Min önskelista

Önskelista, jag som är så dålig på att skriva önskelistor :s Skriver aldrig önskelistor då jag föredrar att bli överraskad istället :) Men jag ska göra ett försök, få se nu...

1. En egen bil
2. En ny laptop
3. En resa
4. Kunna prata spanska flytande
5. Pengar

Ja det var väl en fantasifylld önskelista? Eller ;)

Kram Louise


Fredag


Igår hade jag en mysig kväll tillsammans med älsk med god mat och bio. Filmen (The Tourist) var sjukt jävla bra om du frågar mig, säger bara en sak, go Angelina! Kom hem för ca en timme sedan, ska köra mor och Urban till Arboga ikväll så sitter och väntar på att klockan ska slå 18. Under tiden som de sitter och avnjuter en god middag så ska jag spendera min tid hos Cissi. Hoppas att ni får en fin kväll!

Kram Louise

Dag 3 - Mina föräldrar (försenad)


Mina föräldrar heter Mona Pettersson och Raine Hynninen. De skilde sig för många år sedan när jag och Linda fortfarande var små. Mamma flyttade från far och jag och syster började leva det s.k. "varannan vecka livet". Idag har mamma en ny snubbe som hon för övrigt är gift med, Urban, som hon träffade för ett x antal år sedan, tror jag var ca 11-12 år när de träffades. Pappa är fortfarande singel, men hans dag kommer väl den med ;) Båda mina föräldrar bor i Kungsör, så jag bor hos båda till och från. Ja vad kan jag dela med mig mer av? Jag älskar mina föräldrar och är så tacksam för att de alltid finns där och ställer upp i vått och torrt ♥

Kram Louise

Torsdag


                                                  - Blir att se denna ikväll i Västerås med älsk :)

Igår blev det en hel del farandes, hämtade Cissi i Arboga, syster ute hos Johan, skjutsade mor & Urban hit och dit osv osv. Spenderade hur som helst kvällen tillsammans med Cissi, Johan & Linda. Blev god mat hemma hos far, en film och kortlirande, helt okej kväll (y) Idag hade jag tänkt plugga lite innan jag far mot Västerås.

Kram Louise

Dag 2 - Min kärlek

Kärlek är något som jag i första hand ser till att andra får men jag har även en stor kärlek i mitt liv. Han heter Fredrik och vi blev ett par för exakt 18 månader sen igår. Vårt förhållande skulle jag säga har varit som en berg och dalbana till och från, men det är just det som bevisar hur mycket vi tycker om varandra. Han finns alltid där för mig och ställer upp i alla lägen, men det som beundrar mig mest är hur han står ut med mitt temperament emellan åt, för jag vet själv att jag kan vara ett riktigt pain in the ass emellan åt. Kort sagt, jag älskar dig ♥

Kram Louise

Tisdag

Idag började jag dagen med att gå på möte, konstigt det lät? Iaf så träffade jag Barbro idag, fick fylla i en anställningsblankett och sätta autograf på lite andra papper, så nu är det avklarat, skönt! Annars då? Jo tog tag i lite plugg idag nu när skolan närmar sig, sen var jag in till Subway i Arboga med Ewe och Linda en sväng. Och gissa vad jag hittade där?:o Min vante som jag tappade bort när jag, syster och grabbarna grus åkte ner till Gbg, remember? Det var typ evigheter sen! Tydligen så måste jag ha tappat den där när vi beställde käk, skumt... Imorgon ska jag hämta Cissi i Arboga sen ska vi spendera dagen hemma hos far min, ser jag fram emot!

Måste lägga till ett tack idag, tack älsk för 18 underbara månader ♥ Tack för att du alltid finns där, ställer upp i alla lägen, men framförallt, tack för att du står ut med mig ;)

Kram Louise


Dag 1 - Om mig

:)


Ja, vem är jag nu då?

För dig som lyckats med konstycket att missa det kan jag återigen berätta att jag heter Louise. Jag är 18 år, född i Köping men bosatt och uppväxt i Kungsör. Många skulle beskriva mig som en glad, omtänksam, pålitlig, smått störd och galen tjej som vet vad hon vill. Jag kan själv tillägga att jag har ett hett temperament också, och känner du mig så är det inget du skulle ha missat, det kan jag lova! Jag är en tjej som alltid ser till att personer runt omkring mig mår bra, det är då jag är nöjd. Jag tycker om människor i allmänhet, det är därför jag vill jobba med människor i framtiden, som polis eller som sjuksköterska, jag står i valet och kvalet där kan man säga. För tillfället jobbar jag som timvikarie i hemvården vid sidan av skolan, och stormtrivs med det. I sommar har jag läst färdigt mina tre år på Omvårdnadsprogrammet i Eskilstuna och det nya livet kommer ta sin start, känns lite smått nervöst sådär. När jag inte, halvt död av uttråkning sitter och klottrar på skolbänken så brukar jag gymma, plugga eller spendera min tid med mina nära och kära. Utöver mina fritidssysselsättningar så har jag även två andra stora intressen, och det är speedway och bilar. Sen älskar jag även att resa, och då framförallt till Spanien. 

Hoppas att ni nu har fått en närmare inblick i vem jag är, sen är det ju som så att det är omöjligt att sitta och bokstavligt skriva vem man är som personen. Jag brukar säga som så att lär känna personen i verkligheten och bilda dig sen en egen uppfattning!

Kram Louise  

Måndag

Då var det 2011, skumt det känns att säga så? Kommer ta ett tag innan jag vänjer mig vid tanken att det faktiskt inte är 2010 längre. 2010 var ett fantastiskt år, ett år som jag kommer minnas för resten av mitt liv. Spanien, Speedway, Rättvik, Fylla 18, Kryssningen, Alla galna fester, alla minnen med mina nära och kära <3 2010 var ett år där det positiva övervägde det negativa, om och om igen!
Tillbaka till verkligheten, har fortfarande lov så det händer väl inte allt för mycket för tillfället. Imorgon ska jag träffa Barbro och skriva lite papper angående jobbet. Sen har jag lite små saker jag ska hinna med också. För övrigt så tänkte jag vara lika påhittig som alla andra och skriva en sån här lista (med start imorgon), för att låta er få en närmare titt på mig och mitt liv, enjoy!

Dagarna:
Dag 1 - Om mig 
Dag 2 – Min kärlek 
Dag 3 – Mina föräldrar 
Dag 4 – Min Önskelista 
Dag 5 – Vad är kärlek? 
Dag 6 – 10 saker du inte visste om mig 
Dag 7 – Mina bästa vänner 
Dag 8 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 9 – Min musiksmak 
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag 
Dag 11 – Mina syskon 
Dag 12 – I min handväska 
Dag 13 – Mitt hem 
Dag 14 – Min favoritfilm
Dag 15 – Mina framtidsdrömmar 
Dag 16 – Det här har jag ätit idag 
Dag 17 – Ett favoritminne 
Dag 18 – Mina bästa egenskaper 
Dag 19 – Jag som liten 
Dag 20 – Mina sämsta egenskaper  
Dag 21 – Det här vill jag bli när jag blir stor 
Dag 22 – Det här upprör mig 
Dag 23 – Det här får mig att må bra 
Dag 24 – Det här får mig att gråta 
Dag 25 – Min favoritsport 
Dag 26 – Mina rädslor 
Dag 27 – Detta skulle jag göra om jag vann 1 miljon kronor 
Dag 28 – Det här saknar jag 
Dag 29 – Min favoritsemester 
Dag 30 – Om det här vore min sista dag.

Kram Louise


RSS 2.0